Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlarcım.
Dün o kadar berbat bir yolculuk yaptık ki😢 tövbe ettim!
Sadece son kısmı anlatayım. Bebeğim uçakta ağlamaktan katıldı. Çatlatacak çocuk hostesler bağla da bağla diyor. Uçakta ki herkes panik oldu. Oturdum ağladım bebeğim çatlayacak diye. Hosteslerin hepsi erkekti. Mama yapın nolur dedim. İnince dediler. Yolcular bile panikeleyince geldi yapayım nasıl dedi anlattım ama panikten anlatamamışım bir kadın yolcu anlattı.
İnene kadar sustu mamayı bile yemedi anlamdım ne oldu çocuğa. Neyse eve geldik katılmalar devam etti meğer basınçtan kulağı ağrımış. Daha havaalanı yollarda olanları anlatmaya halim yok.
Antep dehşet sıcak ev b.k gibi. 25 günlük pislik ve ev sahibi fayans yapmış derz yapmış kocam da elini vurmamış birşeye! Temizliğe birini aldan kaçar evden tam olarak öyle. Çok moralim bozuk 😢😢
Bozma moralini canim. Cocuklarla yolculuk zor zaten gelmiş geçmiş eve de ev sahibi birini bulsaymis evi batır kiracı temizlesin oyle şey mi olur. Tayin işini ne yapacaksıniz hemen taşınacakmısıniz sen eşine tabisin sanirim hemen cikar mi tayinin

Evine hoş geldin canım , evi temizleyen ne olacak yine aynı yine aynı. Ben ütü yapıyordum. Kulağımda kulaklık geleni gideni duymadım kapattım kapayı. Eşimin yiyenleri gelmişti küçüğü de sonra gelmiş oda mutfağa girmiş . Akıllı Kızımda ona yumurta vermiş . Yememiş oturma odası mutfak ara yer çocuk odası her yere sürmüş geçmiş. Bisküviler i ofalamıs üzümleri ezmiş. Allahım bütün bunları yaparken bunlarda bakmışlar. Ütüm bitti bir bakarım sarı yumurtal³ar halılara yapıştırmış. Allahım deliye döndüm. Kim aldı bu çocuğu eve , alıyorsunuz niye dikkat etmiyorsunuz. Dikkat etmeyecekseniz bir daha gelmesin almayın eve. Benim işim gücüm var. Onun peşinden mi koşacam diye söylendim eşime. Kızım evi süpürüypr bende halıları silecem. Kocayı da mutfağa soktum yemek yapıyor. 😭😭😭😭
Ellemeseydin kocanla kızin halletseydi müdahale etmemisler malum 🙂

E Elif_Eylul Metin ve Necla büyükşen cinayeti kiralık katil tarafından yapılmış. Başka bir anne baba öldürulecekmiş yanlış eve girmiş katil...
O köyden bir çocuk, kız (Esra )kaçırmış... evleneceklermis. .. çocuğun anne babasi istememiş kızı geri yollamışlar sonra kız kötü yola düşmüş psikolojisi bozulmuş... Yeni sevgilisi de onun bu haline eski sevgilisinin annesi babası sebep oldu diye kiralık katil tutup onları öldürmeye yollamış.. Katil de kendisi gibi salak çıkmış.🤷

E Elif_Eylul Metin ve Necla büyükşen cinayeti kiralık katil tarafından yapılmış. Başka bir anne baba öldürulecekmiş yanlış eve girmiş katil...
O köyden bir çocuk, kız (Esra )kaçırmış... evleneceklermis. .. çocuğun anne babasi istememiş kızı geri yollamışlar sonra kız kötü yola düşmüş psikolojisi bozulmuş... Yeni sevgilisi de onun bu haline eski sevgilisinin annesi babası sebep oldu diye kiralık katil tutup onları öldürmeye yollamış.. Katil de kendisi gibi salak çıkmış.🤷
Bir hiç uğruna 😔

X