Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birşey sormak istiyorum. Ben hedef olarak 67 istemiştim . Hedefime ulaşınca mezun olmak istemiyorum başka hedef için mücadele etmek istiyorum . Hedefime ulaşırsa mezun mu olmam gerekiyor . Yoksa devam edebiliyor muyum ? Zipzip- Zipzip-
Devam edebiliyorsun tabi ki canim hedefini degistiririz
Bakin çeyizimdeki kaşıklıgi naptim boyadim ve bacak alıp taktım🤩Eki Görüntüle 2889495
Eline saglik canim cok guzel olmus 🤩

Bak bu cidden doğru. Geçen komşum tutturdu israrla birşey kullandinmi diyor yok diyorum tekrar tekrar soruyor. En sonunda ben karşıyım birşey kullanmaya dedim. Sonra da emzirmiyosun ama dimi diyor(kendi bebeği de benimkiyle ayni ay dogumlu) yoo emziriyorumda dedim. Yani kendince diyecekti ki emzirmedigi icin kg verebiliyor ya da işte çay vs kullandığı için veriyor. Taktir ederken bile altinda arıyorlar
Aynen öyle. O veriyor çünkü ..... Ben veremiyorum çünkü.....
Bu noktalara ne yazarsan yaz bahane. Bu arada emzirirken elbette daha zordur şekerin varsa zor. Bunları biliyorum en azından benim de şekerim vardı. Çok zorlandım onu biliyorum. Ama işte beyin hep birşey uyduruyor. Çünkü zorlanmayi sevmiyor. Alışkanlıkları tekrarları seviyor.
Mesela sigara tiryakileri ben istesem bırakırım keyif için içiyorum diyor... Örneğin dondurmada keyifli ama kimse cebinde taşımıyor 7-24 yemiyor bağımlısin işte kabul et arkadaşım.

Sağol canım benim teşekkür ederim 😘
Boyada bu her renk var benimki adaçayı 2kerede net tutuyo
20210716_155634.jpg

Yanlis beslenme yapiyosun kardesim M MissHayaLet te emzirerek çok guzel kilo verdi burda aktif ve menuleriyle birlikte sen cok az yiyosun canim
elimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.

X