Aynen öyle canım. Hep 1 yiz.Niye aç bırakıyorsun kendini olduğu kadar .
Eksin çok güzel azmin çok güzel maşaAllah ın var. Kendini aç bırakmaya değer mi? Açlıktan baygınlık geçirsen kafanı falan çarpsın Allah korusun. Sağlıklı olmak için uğraşıyoruz. Ama sen sağlığından olma sonra Ben sabahın nurunda paylaştım. Kazanamazsak ta sağlık olsun. Biz süper bir takımız birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için. Sağlıklı yaşa 6. Takım
Ne oldu?Merhaba kızlar bugün tartılamadım olağanüstü bir durum oluştu
Ne oldu ki canım?Merhaba kızlar bugün tartılamadım olağanüstü bir durum oluştu
Çatlatcak simdi beni halaaaa yazmiyoNe oldu ki canım?
İnşaAllah kötü bişey değildir. Ben de merak ettimÇatlatcak simdi beni halaaaa yazmiyo
Gitti şuanda insallah canim bisey olmasindaİnşaAllah kötü bişey değildir. Ben de merak ettim
Keşke söyleseydi de çıksaydı yaa.Gitti şuanda insallah canim bisey olmasinda
Aaa nedenBanlanirsam hakkınızı helal edin
Bitane kıt akıllı yerlesme kanamasini cekip peceteye atmısta midem kötü oldu milletin pecetelerini görmekten artik dayanamadim yazdimAaa neden
Eksin guzel canim tebrik ederimMerhaba Cumartesi 63.300 bugün 62.900
Fark - 400
Neden bu kadar az veriyorum anlamadımEki Görüntüle 2889383
Teşekkür ederiz canım selam söylersinEki Görüntüle 2889385
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @T u t a s t e
Bahar in tartısı, selden dolayı net pek iyi değilmiş
Sagol canimsifa olsun kaptanimmm
Öyleymiş sonradan öğrendimAşı olma süresi 3 haftaya düştü o yüzden öne çektiler.
58 diyordun guzel eksi gormussun canimİlk tartım olsunEki Görüntüle 2889401
Sen yine dikkat et bayram dönüşü aliriz canimRegl vurdu beni yoksa girerdim kaptancigimsaglik olsun
Spor ya da yürüyüş yapmanın etkisi olabilir canimYa kızlar şu anki sevincimi tarif edemem
Ben 78 kiloyken olmayan tuniklerim. Geçen bahsettiğim basen bolgesini sıkan 44 beden tuniklerim az önce deneyince rahat oldu ama kilo 81 ben bu tartıyı ne yapsam
Ha gayret 2 sayfam kaldı
Eksin cook guzel tebrik ederim canimGeçen hafta cuma 63,2 kg
Bu cuma 62,75 kg
Fark - 450gram
Oran 0,712
Hayirdir canim insallah önemli bir sorun yokturMerhaba kızlar bugün tartılamadım olağanüstü bir durum oluştu
Bak bu cidden doğru. Geçen komşum tutturdu israrla birşey kullandinmi diyor yok diyorum tekrar tekrar soruyor. En sonunda ben karşıyım birşey kullanmaya dedim. Sonra da emzirmiyosun ama dimi diyor(kendi bebeği de benimkiyle ayni ay dogumlu) yoo emziriyorumda dedim. Yani kendince diyecekti ki emzirmedigi icin kg verebiliyor ya da işte çay vs kullandığı için veriyor. Taktir ederken bile altinda arıyorlarYemek istedikleri için kaçıyorlar. Sonra pisman oluyorlar. Başkalarına bakıp ne güzel zayıflamış ama onun çocuğu yok diyorlar, eğer çocuğu varsa ama ona kardeşi yardımcı oluyor, yardımcı olan yoksa ama benim çocuğum çok stresli bla bla bla bahaneler bitmiyor.
Iyi gezmeler canimCok mesaj birikmiş okuyamiyorum hepsinikg veren herkesi tebrik ederim.
Ben köy köy geziyorum hiç vaktim yok
Ay kıskandı seni canımBak bu cidden doğru. Geçen komşum tutturdu israrla birşey kullandinmi diyor yok diyorum tekrar tekrar soruyor. En sonunda ben karşıyım birşey kullanmaya dedim. Sonra da emzirmiyosun ama dimi diyor(kendi bebeği de benimkiyle ayni ay dogumlu) yoo emziriyorumda dedim. Yani kendince diyecekti ki emzirmedigi icin kg verebiliyor ya da işte çay vs kullandığı için veriyor. Taktir ederken bile altinda arıyorlar
Daha kimseyi göremedim kiIyi gezmeler canim
Sasirtiyor musun herkesi