allah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zorTanisalim canim
Benim adim sevilay 38 yasindayim iki cocugum var bir oglan bir kiz
Eski nickim Sweety83
Nicki degistirdigim icin cogu kisi tanimiyor
7 senedir kilo verme mucadelesi veriyorum 2 kere mezun oldum kismetse 3. Olacak
Dengeli yiyip kilomu koruyamadigim icin kilo vermekle mucadele edip duruyorum
Sen kendini tanit istersen yasin kac nerden gelip nere gidersin
ben sizinlede tanısmadim .. yukarida kendimi tanittimmSanki nickini bi yerden hatirliyorum
Sismaniye de benim eski nickimdi
kuzucuk naberİlk defa menü yorumladımkeşke vakit bulabilsem de hep yorumlasam, çok zevkli
İyilik simayım hoşgeldinkuzucuk naber
Amin insallah canim senin evladinida Rabbim bagislasin inşallahallah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zorburadaa istikrari yakaliyorum ama birseyler oldu aksilikler (hastaliklar,bazi ozel sebepler)oldu ayrildim ama aksilikler olsada dewam eden arkadaslarim hep verdi .. ve bu kararlilikta olmak lazim aslinda hayatimizda her zaman buyuk imtihanalr olacak ve pes etmeden dewaam etmek gerek
ben simay 32 yasindayim 6 yasinda bir kizim var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum insa diploma denkligi alinca .. belcikada yasiyorumbenimde dogumdan sonra hep bir kilo problmim oldu aldim verdim aldim verdim insa toparlayabiliriz hep birlikte
ben sizinlede tanısmadim .. yukarida kendimi tanittimm
cumlemizden kuzumSagol canim simdi iyi maşallah benimde keyfim yerine geldi
Allah razi olsun canim
Ben de yurtdisindayim. 33 yasindayim 6 yasinda kizim 8 yasinda oglum var. 5 sene once 82 civari baslamistim ben de ilk diyete. ne cok ortak noktamiz varmis bak :)) 2 kere hedefime ulastim ama korumayi bi turlu ogrenemedigimden yillardir takim takim geziyorum canim :)allah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zorburadaa istikrari yakaliyorum ama birseyler oldu aksilikler (hastaliklar,bazi ozel sebepler)oldu ayrildim ama aksilikler olsada dewam eden arkadaslarim hep verdi .. ve bu kararlilikta olmak lazim aslinda hayatimizda her zaman buyuk imtihanalr olacak ve pes etmeden dewaam etmek gerek
ben simay 32 yasindayim 6 yasinda bir kizim var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum insa diploma denkligi alinca .. belcikada yasiyorumbenimde dogumdan sonra hep bir kilo problmim oldu aldim verdim aldim verdim insa toparlayabiliriz hep birlikte
ben sizinlede tanısmadim .. yukarida kendimi tanittimm
iyiyim kuzum şukurler olsunİyilik simayım hoşgeldinsenden naber? İnşaAllah toparlanabilmişsinizdir çok yorucu bir süreç oldu senin için
cok memnun oldumBen de yurtdisindayim. 33 yasindayim 6 yasinda kizim 8 yasinda oglum var. 5 sene once 82 civari baslamistim ben de ilk diyete. ne cok ortak noktamiz varmis bak :)) 2 kere hedefime ulastim ama korumayi bi turlu ogrenemedigimden yillardir takim takim geziyorum canim :)
benimde tatli ihtiyacimi gideren tek masum sey tarcin .. tarcinli su icince canim istemiyorAmin insallah canim senin evladinida Rabbim bagislasin inşallah
Aslinda kiloyu koruyabilsek kilo verme sıkıntısıyla karsi karsiya kalmayiz ama ben yapamiyorum
Benim asiri tatli bagimliligim var ozellikle cikolata ama alıştım cok sukur
Tek basina olmuyor kac kere pazartesi basliyscam dedim vazgectim en son 68 dim basliyacam diye diye 74 e ciktim ama cok sukur verdim baya
Burda sorumluluk oldugu icin insan diyetinden vazgecemiyor sendr kopmazsin inşallah hedefine ulasirsin canim
Belcika bize yakin bir belcikada kalan arkadas daha vardi Turkiyeye tatile gitti galiba
Bende Holandadayim
yolunuz acik olsun memleket neresiİyi geceler. Bizde yarin yola çıkıyoruz. Bende yarın tartilacagim kaptanımZipzip-
Veriyorum kuzum 64 oldumiyiyim kuzum şukurler olsunsen nasilsin ne alemdesin kilon ne durumda
ohh guzel memleketTeşekkür ederimÇanakkale
Teşekkür ederim.Benim yillardir bildigim cacik kasede kasikla icilir bardak ne
Alemsin kiz
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederimaboww basarilar diliyorum arkadaşimm
oleeyyy cok sevindim walla duada ettim şukur cocugun ici disina cikti ya
C Chikolata_gozlum kızz menununokudum sesli guldumm
bur hatam varsa soylemeyiniz .. acemiyimm falann
tozununattiririsin sen buralarin yaa
Hoşbuldum canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Aynı öğünde patates kızartması ve kremalı makarna fazla olmuş canım. Eğer yanlış görmüyorsam tabi.
Onun dışında güzel menü
Bir hatan var evet, acemi olduğunu düşünmek.
Güzel menü hoşgeldin
Menün bana çok az değil ama boş geldi canım. Sanırım kahvaltı olmadığı için.
Bugün böyle olmuş, ama kahvaltıyı es geçmesen çok güzel oluradımlar yine efsane
Bugün 5 te uyanma günün herhalde benim kızda 5 de uyandı.Küçük kız 5te uyandi. Of valla çok yoruldum bu kalkıp oturmalardan. Zaten geç yatıyoruz bu ne ya
Tamam canim 15 temmuz yazmayi unutma bildirimine simdiden hayirli yolculuklarİyi geceler. Bizde yarin yola çıkıyoruz. Bende yarın tartilacagim kaptanımZipzip-
Günaydın canimGünaydınnn