Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

allah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zor buradaa istikrari yakaliyorum ama birseyler oldu aksilikler (hastaliklar,bazi ozel sebepler)oldu ayrildim ama aksilikler olsada dewam eden arkadaslarim hep verdi .. ve bu kararlilikta olmak lazim aslinda hayatimizda her zaman buyuk imtihanalr olacak ve pes etmeden dewaam etmek gerek

ben simay 32 yasindayim 6 yasinda bir kizim var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum insa diploma denkligi alinca .. belcikada yasiyorum benimde dogumdan sonra hep bir kilo problmim oldu aldim verdim aldim verdim insa toparlayabiliriz hep birlikte

Sanki nickini bi yerden hatirliyorum
Sismaniye de benim eski nickimdi
ben sizinlede tanısmadim .. yukarida kendimi tanittimm

Amin insallah canim senin evladinida Rabbim bagislasin inşallah
Aslinda kiloyu koruyabilsek kilo verme sıkıntısıyla karsi karsiya kalmayiz ama ben yapamiyorum
Benim asiri tatli bagimliligim var ozellikle cikolata ama alıştım cok sukur
Tek basina olmuyor kac kere pazartesi basliyscam dedim vazgectim en son 68 dim basliyacam diye diye 74 e ciktim ama cok sukur verdim baya
Burda sorumluluk oldugu icin insan diyetinden vazgecemiyor sendr kopmazsin inşallah hedefine ulasirsin canim
Belcika bize yakin bir belcikada kalan arkadas daha vardi Turkiyeye tatile gitti galiba
Bende Holandadayim

Ben de yurtdisindayim. 33 yasindayim 6 yasinda kizim 8 yasinda oglum var. 5 sene once 82 civari baslamistim ben de ilk diyete. ne cok ortak noktamiz varmis bak :)) 2 kere hedefime ulastim ama korumayi bi turlu ogrenemedigimden yillardir takim takim geziyorum canim :)

cok memnun oldum evet ortak noktamiz var ama benden daha zayifsin 6 li kilolari gorecegim durmayacagimm üstesinden gelelim kilolarin ins

benimde tatli ihtiyacimi gideren tek masum sey tarcin .. tarcinli su icince canim istemiyor
seninle kilolarimiz yakin

aaa ne guzel komsuyuz bizde flaman bolgede oldugumuz icin hollandayi cok takip ederiz

Nehir6161 de almanyada

Benim yillardir bildigim cacik kasede kasikla icilir bardak ne
Alemsin kiz
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim.
aboww basarilar diliyorum arkadaşimm

oleeyyy cok sevindim walla duada ettim şukur cocugun ici disina cikti ya
Teşekkür ederim
C Chikolata_gozlum kızz menununokudum sesli guldumm
bur hatam varsa soylemeyiniz .. acemiyimm falann

tozununattiririsin sen buralarin yaa
Çaktırma ya acemi olduğumu sanarlar belki
Hoşbuldum canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…