Yarin menune dikkat et canim direk 64 e geçmeyi planliyordun bu hafta artiyim diyorsunUff surekli biseyler yiyesim geliyor.
Diyetime dikkat ettim bu hafta yine de artiyim moralim bozuldu.
Benim de öyleydi geçen hafta yine de -400 gramla kapattım cumayı. Bozma moralini. Bol su ve akşamları yoğurtlu kabakla eksilebilirsinUff surekli biseyler yiyesim geliyor.
1.5 kibrit kutusi kadardı.Afiyet olsun canım 3dilim peynir ne laaaa
1bardak cacik ne dicem simdi ben kasede iciyomda
Ozaman 1.5 kibrit kutusu yaz 3dilim ne1.5 kibrit kutusi kadardı.Fazlamı ?
Bardağım büyük değildi. Sanada afiyet olsunbiraz sulu yapmışım normalde kaşıkla yerim ben .yavaş yav gözüm doysun diye
3 dilim olunca öyle şey etdim. Bidahaki sefere etmemOzaman 1.5 kibrit kutusu yaz 3dilim ne
Kiz cacik iyidir yogurt salata en sevdigim sorun yok
Nasil yani
Yarin menune dikkat et canim direk 64 e geçmeyi planliyordun bu hafta artiyim diyorsun
Benim de öyleydi geçen hafta yine de -400 gramla kapattım cumayı. Bozma moralini. Bol su ve akşamları yoğurtlu kabakla eksilebilirsin
Valla dikkat ettim 1 kase cekirdek harici duzenimden sapmadim. Bakalim yarinki duruma gore yapacam ekstra bisiler eksi gelmek icinBas bas bağrayımmı burda dikkat edin dikkat edin listede olanlar yarin persembe degilmi
Ne kadar artidasin artin cok degilde yarin detoks diyeti yap istersen canimUff surekli biseyler yiyesim geliyor.
Cekirdek yag deposu zaten 1 kasede cokmus 1 avuc yeseydin keskeValla dikkat ettim 1 kase cekirdek harici duzenimden sapmadim. Bakalim yarinki duruma gore yapacam ekstra bisiler eksi gelmek icin
Tam bilmiyorum wcye cikmadan kiyafetli tartildim. Yarin bakicam. Tavuk gogsu cikarayim buzluktan. Halledicem insallahNe kadar artidasin artin cok degilde yarin detoks diyeti yap istersen canim
Benim yillardir bildigim cacik kasede kasikla icilir bardak neÖhöm öhöm
Diyetimin ilk günü ilk menüsüacemiyim daha. Bir hatam varsa lütfen söylemeyiniz
Kahvaltı 11.30
Kıymalı omlet, 1 salatalık, 1 domates, 3 dilim peynir 1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 2.00 1 bardak cacık
Akşam 5:00 fırında tavuk 3 parça, bol salata
Ara 7: 00 1 kase salata 3 hurma
Su 3 litre
Yeşil çay 3 kupa
Spor yok. Bayram temizliğine girişdim.2-3 spor yapamam.
Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
aboww basarilar diliyorum arkadaşimmİyi akşamlar.. anca fırsat buldum gelmeye
Bol çiş ve bayram temizliği
oleeyyy cok sevindim walla duada ettim şukur cocugun ici disina cikti yaAyy maşallah canim simdi iyi corbasini yedi ilacini icti oynuyo
Kiyafetli tartilirsan 500 gr dan 1 kiloya fark ediyor canim sabah kiyafetsiz ac karna tartilTam bilmiyorum wcye cikmadan kiyafetli tartildim. Yarin bakicam. Tavuk gogsu cikarayim buzluktan. Halledicem insallah
Sagol canim simdi iyi maşallah benimde keyfim yerine geldiİyi aksamlar kızlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz ??
E Elif_Eylul kaptanım gecmıs olsun eylül nasıl oldu ?? Sabah gordum mesajları yazamadım
Allah razi olsun canimaboww basarilar diliyorum arkadaşimm
oleeyyy cok sevindim walla duada ettim şukur cocugun ici disina cikti ya