Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün temizlik yapacaktın yaptın mı bayram temizliğini?O işi halletim ben Perşembeye randevu aldım hastaneden yağ aldiricam geçmiş olsuna gel sütle piskivitle arkadaşım
Kendi kendine konusuyor gibi olmusŞaka yapıyorum. Evet yarın inşallah başlıyorum. Burası iyi geldi. Bak deminden beri gülüyorum.
Gercek miO işi halletim ben Perşembeye randevu aldım hastaneden yağ aldiricam geçmiş olsuna gel sütle piskivitle arkadaşım
Camlari sildim sadece yengeme birakicaktim oda anneme gidecekmiş yardıma.. yarın bakıcak bende ne yapabilirsem yapicam artıkBugün temizlik yapacaktın yaptın mı bayram temizliğini?
2 kare bitter yanlis yazmisimiyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 pastirmali yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve
Ara
1 bitter 1elma
Akşam
4k bulgur pilavi 2k nohut yemegi 1kcacik
3lt su
Aijoo
Afiyet olsun canim13 temmuz menüsü
Kahvaltı görselde
Ara öğün filtre kahve 1 kuru hurma
Akşam yemeği görselde
1 top dondurma
Su 2.5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Espürű yapmıştımGercek mi
Espürű yapmıştım
Afiyet olsun canimBugunun menusu kahvaltı 09.30
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynır
3 zeytın
Yarım domates
2 sivri bıber
Ara 11.00
turk kahvesı
Aksam 17.30
1 salata
1 adet karnıyarık
2 cin bıber
1 dilim kepek ekmegi
Ara turk kahvesi meyve şeftali
2 litre su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Onun yağ aldırmasına gerek yok. Benim avantajı çocuklarımın büyük olması. Bana gelen rakiplerin hep bebekleri var . Benim bebeğim olsaydı hiç birini başaramazdım. Çünkü bebeğim varken burdan adım yarışı vardı bir zamanlar ona katılmıştım fazla sürdüremeden bırakmıştım. O zaman sadece 10 bin adım atmamız gerekiyordu. Şimdi ben bunlara şaşıyorum ev , çocuklar , bebek, koca, yarışlar falan maşaallah çok iyiler o ya . O yüzden benim düşüncem adil değil aynı şartlarda yarışmıyorum onlarla . Bebekleri olduğu için . Ama hırs işte bebek falan dinlemiyor gözüm kıyasıya yarışmak istiyorum ama dediğim gibi benim için @Brzhuzur Fitt_anne sleepy angel bunlar birinci ben değil. Öptüm hadi hayırlı geceler tatlı rüyalarGercek mi
Yok canım yanlış yere yorum yaptım sende oraya cevap yazdın ortalığı katıştırdım ben bugün orası kaptanları yeriymiş bende okumak için girdim buraya yazacaktım nasıl olduysa oraya yorumumu bıraktım . Takımları kapatmak ilgili konuşmuşlar da bende dileklerimi bu sayfaya yazacaktım oraya yazmışım . sen free de misin ?Noldu canım sorun mu var gıremedım takıp edemedim
Hepimiz kilo vermek icin yarisiyoruz zatenOnun yağ aldırmasına gerek yok. Benim avantajı çocuklarımın büyük olması. Bana gelen rakiplerin hep bebekleri var . Benim bebeğim olsaydı hiç birini başaramazdım. Çünkü bebeğim varken burdan adım yarışı vardı bir zamanlar ona katılmıştım fazla sürdüremeden bırakmıştım. O zaman sadece 10 bin adım atmamız gerekiyordu. Şimdi ben bunlara şaşıyorum ev , çocuklar , bebek, koca, yarışlar falan maşaallah çok iyiler o ya . O yüzden benim düşüncem adil değil aynı şartlarda yarışmıyorum onlarla . Bebekleri olduğu için . Ama hırs işte bebek falan dinlemiyor gözüm kıyasıya yarışmak istiyorum ama dediğim gibi benim için @Brzhuzur Fitt_anne sleepy angel bunlar birinci ben değil. Öptüm hadi hayırlı geceler tatlı rüyalar
Rakibem bu gun biraz karbonhidrad agirlikli olmuş sanki afiyet olsun
Ben onu demiyorum 1.liği abartıyorum , ben onu demek istedim. Tani birbirimizi gazlayacağız ki kilo verelim . Sadece kimse üzülsün istemedim birden . Eski Ben olsaydım oturur ağlardım kalk yap 1. Gel diye ama şimdi 2 . 3. Gelsem ağlamam ama içlenirim yine kazanmam lazımdı bira daha gayret falan. Bilmem anlatabiliyor muyum derdimiHepimiz kilo vermek icin yarisiyoruz zaten
Herkesin kendine gore yuku var
Bazen tatli atismalar oluyor gaza getirmek icin
Fitt_anne dilek arkadasiminda kilo verip bir an once hedefine ulasmasini isterim. Cunki kilo vermekte baya zorlandi
Bende son zamanlarda zor kilo veriyorum birbirimize destekle burdayiz zaten
Bende bogayimBende Boga halim ve tavrım gösteriyor bir Boga olduğumu
Aaaa çok iyi yemeğe çok düşkünüz. Yani en azından ben . Ne yaptın halledebildin mi işlerini bitti mi herşey toparlandın mı ? Ütülerini yaptın mı ?Bende bogayim
Yook maalesef. Yarina kaldi ütüAaaa çok iyi yemeğe çok düşkünüz. Yani en azından ben . Ne yaptın halledebildin mi işlerini bitti mi herşey toparlandın mı ? Ütülerini yaptın mı ?