Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin mi basliyorsunYokya napcam salatayı zaten yarından bol bol görücem kendilerini bugün olaydı . Yerdim şu yasaklıdan
Yanii. Evet galiba inşallahda diyeyimmyarin mi basliyorsun
Şaka yapıyorum. Evet yarın inşallah başlıyorum. Burası iyi geldi. Bak deminden beri gülüyorum.Yanii. Evet galiba inşallahda diyeyimm
Kendi kendine cevap vermeye basladigina gore sen iyi degilsinŞaka yapıyorum. Evet yarın inşallah başlıyorum. Burası iyi geldi. Bak deminden beri gülüyorum.
Gelsinler yaa hatta eski uye bulalim yoksa kimse kalmayacak takimda bayram sonuGeldigin belli oldu takimda sesler yükseldi konusmaya basladilar
Teşekkür ederim canimçok tesekkur ederim kaptanim seninde
Aaa kendi mesajımı alıntılamışım yaaKendi kendine cevap vermeye basladigina gore sen iyi degilsin
Beyin gittiAaa kendi mesajımı alıntılamışım yaa
Bende bu boğaz varken çok fazla uzaklaşamam burdan belli oldu.Gelsinler yaa hatta eski uye bulalim yoksa kimse kalmayacak takimda bayram sonu
Teşekkür ederim canim
Listedeyken hizli kilo veriyorsun canim 7-8 haftada 10 kilodan fazla verdin diye hatirliyorumBende bu boğaz varken çok fazla uzaklaşamam burdan belli oldu.
Kilo alıp alıp gelicem hep
Hızlı kilo veren birisiyim. Haklısın korumayı bilmediğim için çokta hızlı alıyorum.Listedeyken hizli kilo veriyorsun canim 7-8 haftada 10 kilodan fazla verdin diye hatirliyorum
Korumayi öğrenmek lazim ama zor geliyor hepimize
Bende cok hizli kilo aliyorum kendimi durdurmasam haftada 3 kilo alirim kesinHızlı kilo veren birisiyim. Haklısın korumayı bilmediğim için çokta hızlı alıyorum.
Yalnız değilmişimBende cok hizli kilo aliyorum kendimi durdurmasam haftada 3 kilo alirim kesin
Ahhh o olmayan beynimize acıyorumC Chikolata_gozlum kendimi etiketleye biliyormuyum onu deniyordum. Etiketliye biliyormuşum. Nerden geldi aklıma bilmiyorum
E Elif_Eylul azıcık vardı oda gitdi
Ahaaa 10 5var gitti bizimkisiIyi geceler kizlar
İyi geceler bende kaçayımIyi geceler kizlar
yaaharikaYanii. Evet galiba inşallahda diyeyimm
Şaka yapıyorum. Evet yarın inşallah başlıyorum. Burası iyi geldi. Bak deminden beri gülüyorum.
neden kaptanim herkes zayifladi miGelsinler yaa hatta eski uye bulalim yoksa kimse kalmayacak takimda bayram sonu
Teşekkür ederim canim
Iyi geceler kizlar
iyi gecelerrrİyi geceler bende kaçayım
Gidemedim dahaAhaaa 10 5var gitti bizimkisi
Yok canim yaa herkes bir tatil telasinda sanirim onun etkisi varneden kaptanim herkes zayifladi mi