Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar. Diyette dolma sarma yiyor musunuz?
Ben hiç yememiştim sanırım. 1 kase çıorbayla ne kadar tüketebilirim?
Sarmanin icinde princ varsa hic tavsiye etmem cok kalorisi yuksek arti gelebilirsin daha hafif biseyler tercih edebilirsin

Sarma dolma gibi kalorili seyler cuma gunu olculu sekilde daha uygun bence

Corbayla dolma olmaz. Bol salata ile yenebilir. Büyüklüğunu bilmediğim icin sayı veremiyorum.

Sarmanin icinde princ varsa hic tavsiye etmem cok kalorisi yuksek arti gelebilirsin daha hafif biseyler tercih edebilirsin

Sarma dolma gibi kalorili seyler cuma gunu olculu sekilde daha uygun bence
Annemdeyim ya hala sen yemezsen biz nasıl yeriz diye küsüyor 🤣🤣
3 tane sarma yiyeyim beee 😬 çorba da içerim. Salata kesmez beni miroş 😬 sabaha kadar bebem emiyor aç kalıyorum

Günaydin💕💕💕
Gece acilliktik eylülün karnim karnim karnim demesiyle saat 2de gittik 4te geldik yolda kustu evde kustu geldik gene heryere 🤦‍♀️igne vurdular antibiyotik yazdi bu aralar dikkat edin salgin var dedi ilk defa gezmeye götürdüm yani🤦‍♀️
Gecmis olsun ya benim de oglan oksururken kustu gece. Uykusuzluktan oluyorum. Olan analara oluyor herifler anca konusmayi biliyor.
Ay keşke kapama tuşları olsa da arada kapasak şu erkekleri :KK12:
Acma tusu da olsun ama arada lazim oluyorlar :KK70:
Bugün başım suratım her yerim ağrıyor. Kahvaltımı yapayım da gidip biraz daha uzanayım. Anam belim kopuyor resmen . Herhalde bende hasta olacam . Eşim de kalkamadı sabahtan beri yatıyor iyi değilim dedi .
İnşaAllah kötü birşey olmaz . 🤕🤧
Gecmis olsun size de :KK43:

Gecmis olsun ya benim de oglan oksururken kustu gece. Uykusuzluktan oluyorum. Olan analara oluyor herifler anca konusmayi biliyor.

Acma tusu da olsun ama arada lazim oluyorlar :KK70:

Gecmis olsun size de :KK43:
Sagol canim valla bende uykusuzluktan ölüyorum basim agriyo simdi kalktim halilari degistiriyorum heryeri maf etti

Annemdeyim ya hala sen yemezsen biz nasıl yeriz diye küsüyor 🤣🤣
3 tane sarma yiyeyim beee 😬 çorba da içerim. Salata kesmez beni miroş 😬 sabaha kadar bebem emiyor aç kalıyorum
Çorba da sarma da ekmek yerine yenen şeyler. Sebze yemeği varsa yanına ek salata ek yoğurt ek yapabilirsin. Çorba sarma yaparsan ekmek+ekmek olacak.

tam şuan :KK25:

evettt Hangi hapı yutsammm:confused:
Screenshot_2021-07-13-11-47-01-974_com.veryfit2hr.second.jpg

seni kırmam 😘😘😘dün 10621adim attımm 💞💞💞💞💓💞💞💓💓💞

X