- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Asıl listeye gelsinler bence.Atalim hepsini ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl listeye gelsinler bence.Atalim hepsini ne dersin
Canim kimse kalmadiki 2kisi çıktı buhafta listeden kalanlar kim zaten cogu takima gelmiyo bileAsıl listeye gelsinler bence.
O zaman böyle devam. Bayramda yersin zaten. Bayram öncesi kilo alma.Bugün diyete uygun kahvaltı dışında (saat 9) bir şey yiyip içmedim
Kendi isteği ile çıkanlar 6ay geçmeden gelemiyor ki, belki isteyip gelemeyen de olacakAsıl listeye gelsinler bence.
Aman bana dalmasinlar sonraTamam bu mesaji alıntılayip herkesi etiket yapicam
Göze alicaktın mesaji yazarkenAman bana dalmasinlar sonra
Sen benden acımasız çıktın. Boynuz kulağa muiı geçti ne bugün seninle benim işimiz ancak çene çalmak oldu. Spor yaptın mı bakim ? Neler yapıyorsun ?Asil listeye gecmelerini onerin kabul etmezlerse atin
Burda bayram olmaz bayram konusunda rahatım,O zaman böyle devam. Bayramda yersin zaten. Bayram öncesi kilo alma.
Ben sizi destekliyorum gunahsizimGöze alicaktın mesaji yazarken
Aynen ya takildim cikamiyorumdaSen benden acımasız çıktın. Boynuz kulağa muiı geçti ne bugün seninle benim işimiz ancak çene çalmak oldu. Spor yaptın mı bakim ? Neler yapıyorsun ?
Takim icin ne gerekiyosa yorum yapın korkmayin arkanizda ben varım kimse bisey diyemez istemeyen gidiyo zaten kalan sağlar bizimdir herkes kendi icin kilo veriyo ve sağlıgi icinBen sizi destekliyorum gunahsizim
Aynen ya takildim cikamiyorumda
Sabah biraz yürüyüş yaptim birazdan bir elma yiyip tekrar yuruyuse cikacam
Haftaya senle rakip olalimmi canim bayramda birbirimizi daha iyi motive edersek kacamaklarda az olur
Muhteşemsin olalım güzelim ya . Ben Fitt_anne den korkuyorum. Onu bir halledeyim sağ sağlim kaptanımız Cordelia uygun görürse olalım . Çok memnun olurumBen sizi destekliyorum gunahsizim
Aynen ya takildim cikamiyorumda
Sabah biraz yürüyüş yaptim birazdan bir elma yiyip tekrar yuruyuse cikacam
Haftaya senle rakip olalimmi canim bayramda birbirimizi daha iyi motive edersek kacamaklarda az olur
Tabiki canim sen asil listede olmayanlara bile hic bir cikarin olmadigi halde onerilerde bulunuyorsun arti gelmeyin diyorsun ama dinlemeyende anlamsyanda kendinden sorumluTakim icin ne gerekiyosa yorum yapın korkmayin arkanizda ben varım kimse bisey diyemez istemeyen gidiyo zaten kalan sağlar bizimdir herkes kendi icin kilo veriyo ve sağlıgi icin
Ben bu durumu bir daha düşüneyimSiz zararlı çıkarsınız ben de etap somuncusu olurum
Corbayla dolma olmaz. Bol salata ile yenebilir. Büyüklüğunu bilmediğim icin sayı veremiyorum.Merhaba kızlar. Diyette dolma sarma yiyor musunuz?
Ben hiç yememiştim sanırım. 1 kase çıorbayla ne kadar tüketebilirim?