Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Göze alicaktın mesaji yazarken🤔🤣
Ben sizi destekliyorum gunahsizim 🤣🤣🤣
Sen benden acımasız çıktın. Boynuz kulağa muiı geçti ne 🤣bugün seninle benim işimiz ancak çene çalmak oldu. Spor yaptın mı bakim ? Neler yapıyorsun ? 😁
Aynen ya takildim cikamiyorumda 🤭
Sabah biraz yürüyüş yaptim birazdan bir elma yiyip tekrar yuruyuse cikacam
Haftaya senle rakip olalimmi canim bayramda birbirimizi daha iyi motive edersek kacamaklarda az olur 🥰

Haftaya senle rakip olalimmi canim bayramda birbirimizi daha iyi motive edersek kacamaklarda az olur 🥰
Takim icin ne gerekiyosa yorum yapın korkmayin arkanizda ben varım 🤔kimse bisey diyemez istemeyen gidiyo zaten kalan sağlar bizimdir herkes kendi icin kilo veriyo ve sağlıgi icin

Muhteşemsin olalım güzelim ya . Ben Fitt_anne Fitt_anne den korkuyorum. Onu bir halledeyim sağ sağlim 😅 kaptanımız Cordelia Cordelia uygun görürse olalım . Çok memnun olurum 🤗🤗🤗

Takim icin ne gerekiyosa yorum yapın korkmayin arkanizda ben varım 🤔kimse bisey diyemez istemeyen gidiyo zaten kalan sağlar bizimdir herkes kendi icin kilo veriyo ve sağlıgi icin
Tabiki canim sen asil listede olmayanlara bile hic bir cikarin olmadigi halde onerilerde bulunuyorsun arti gelmeyin diyorsun ama dinlemeyende anlamsyanda kendinden sorumlu
O zaman kiloluyum diye dovunmuyecek 🤷‍♀️

Muhteşemsin olalım güzelim ya . Ben Fitt_anne Fitt_anne den korkuyorum. Onu bir halledeyim sağ sağlim 😅 kaptanımız Cordelia Cordelia uygun görürse olalım . Çok memnun olurum 🤗🤗🤗
Bayram haftasi iyi olur canim sende aktifsin zaten iyi kapışırız 🤭
Tamam mira uygun gorurse haftaya rakip oluruz 🥰
Fitt_anne Fitt_anne Dilegi yenmeden gelme ama 🤭🤭🤭🤭

Kaptanım Zipzip- Zipzip- şu roketi çıkartırsanız sevinirim sadece asıl listede olanlara verirseniz daha iyi olur freede olanlara hak etmıyor ben bu roketi hiç hak etmiyorum 🙄

X