Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offfg çok yiyorum ben burda, bu sabahtan itibaren dikkat etmeye başladım.
Burda 1 tartı var ki bence yanlış tartıyor diyordum, sabah kızı doğru tarttı beni niye 5kg fazla tartıyor o zaman bir insan 3 günde 5 kg alabilir mi ya🤔😱😱

Bu gidişle eylüle 95kg geri dönerim ben. 😭

Görümcem çok iyi olmuşsun yeme diyor, biri yeme diyince yiyesim geliyor😂 sabah baktım ben yemeyince o da yemedi, gelip gidip çok çirkinsin çok kıskanıyorum diyor 😂 bayramda sözleşmiştik kurbana kadar kilo verelim diye o 5-6 kg almış, dedim üzülme ben de aldım zaten 😂

Arkadaşımı tembihledim sabah akşam bana bırak o elindekini yeme diye msj at dedim😂
Evdr yemek yapılmıyor, daha önce de anlatmıştım, sürekli. Dışardan yada sürekli atıştırma, ben zaten yemek aramam atıştırma delisiyim, tam benlik bura😂 sonra ye ye şiş.
Azıcık dövün beni ya. Kırbaç zopa falaka ne varsa üstümde deneyebilirsiniz.
Mezuniyet karnen daha hazırlanmadi iptal ettirelim mi 🤣🤣🤣

Burda 1 tartı var ki bence yanlış tartıyor diyordum, sabah kızı doğru tarttı beni niye 5kg fazla tartıyor o zaman bir insan 3 günde 5 kg alabilir mi ya🤔😱😱

Görümcem çok iyi olmuşsun yeme diyor, biri yeme diyince yiyesim geliyor😂 sabah baktım ben yemeyince o da yemedi, gelip gidip çok çirkinsin çok kıskanıyorum diyor 😂 bayramda sözleşmiştik kurbana kadar kilo verelim diye o 5-6 kg almış, dedim üzülme ben de aldım zaten 😂

Arkadaşımı tembihledim sabah akşam bana bırak o elindekini yeme diye msj at dedim😂
Evdr yemek yapılmıyor, daha önce de anlatmıştım, sürekli. Dışardan yada sürekli atıştırma, ben zaten yemek aramam atıştırma delisiyim, tam benlik bura😂 sonra ye ye şiş.
+1 ---1 kirbac
+2 -----2 kirbac
+3 ----- 5 zopa
+5 ------- falaka
Once kim baslasin dalmaya 🤭🤭🤭

O kadar uğraştın kilo vermek için ne için yemek yemek için mi ? 🤔3 günde 5 kilo alacaktın niye zayıfladın iyice kilo almaya başlamışsın. Sana yakıştıramadım. Ne oldu sana ne oldu o narin zarif kanım efendiye . Şişman istemiyoruz seni . Seni şişman değil zayıf görmek istiyoruz. Sen çirkin değil güzelsin. Onlar kıskançlığına öyle diyorlar. Oldu mu kirbacımın tadı nasıl ? 🤣

O kadar uğraştın kilo vermek için ne için yemek yemek için mi ? 🤔3 günde 5 kilo alacaktın niye zayıfladın iyice kilo almaya başlamışsın. Sana yakıştıramadım. Ne oldu sana ne oldu o narin zarif kanım efendiye . Şişman istemiyoruz seni . Seni şişman değil zayıf görmek istiyoruz. Sen çirkin değil güzelsin. Onlar kıskançlığına öyle diyorlar. Oldu mu kirbacımın tadı nasıl ? 🤣
Offf çook güzel az daha az daha😂

Ben 2014 ten bu yana burdayim bir kac takimda yaristim. Daha once insanlar listeye girmek icin can atiyordu. Kaptan listeye eklemeyince kusen darilan bile oluyordu. Tarti zamani iki gun detoks yapardik mucadele vardi. Simdi free listesi asil listenin iki kati herkes free istiyor listeye kimse girmek istemeyince liste cok az gorunuyor. Cogu takimda listede cok az kisi var. Ve cogu takim kapatildi
Niye free listeye girmek istiyorlar ki, orda mücadele yok ki . Mücadele olmayınca insan kendini salıveriyor aman nasıl olsa listede değilim dikkat te etmeme gerek yok falan oluyor değil mi ?

Niye free listeye girmek istiyorlar ki, orda mücadele yok ki . Mücadele olmayınca insan kendini salıveriyor aman nasıl olsa listede değilim dikkat te etmeme gerek yok falan oluyor değil mi ?
Listede olunca sorumluluk oluyor daha cok dikkat ediliyor canim takimin yuzdesinden sorumlu oluyorsun misal

Free listede boyle sıkıntı olmadigi icin herkes free listeyi tercih ediyor yani yavas kilo vermek isteyen yada mezun olup kilosunu korumak isteyen free listesine gecmek istiyor

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Free listede deneme süresindekiler ya da mezunlar olmalı. Diğerleri neden free listede?

Iste mücadele yok amann buhafta kilo aldim haftaya veririm yada 2hafta sonra veririm gibi gibi rahatlar free listede bu tabiki herkes icin gecerli degil cok guzel kilo verenler oldu,ama listr òyle degil bende 2kere mezun oldum listeye girince elinden geleni yapmak zorundasin bitti artı gelme lüksün yok tabiki bizimkinler geliyo(du)

X