Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumaya kadar yeseler gene iyi.
Biz yemeyiz. canım yersek deli kilo alırız. Vücut az yemeye endeksli. Metobolizma yavaş.
valla burda deniz kenarındayim.ne kola içiyorum ne birşey yiyorum. Tatilde ye l, bayramda ye ne zaman vereceğiz kiloları. Şimdi kilolu olsam çok üzgün olurdum her tarafım yağ diye. Böyle mutluyum. Herşeye değiyor bence.

Bu arada kahvaltiya geldim ne yedin birsey anlamadim gene eylülle aç kaldim desem yeridir bide onca para verdik
Kahvalti acik bufe degil mi canim
Burdaki kahvalti veren resterontlar sinirsiz acik bufe hoteldeki acik bufe gibi Tabagina istegini alabiliyorsun kisir patates kizartma sosis corba borek simit normal kahvalti secenekleri var 7.50 €
Ben o yuzden kahvaltiya gitmeye korkuyom

Son düzenleme:
Filiz' in pastasina ortak olayım iki katlı zaten bol bol yeter.
Margicim doğum günün kutlu olsun.
Yeni yaşın mujdelerle , mutlu sürprizlerle gelsin. Sağlıklı bir ömrün olsun canım
S Seraayms
Teşekkür ediyorum ablacığım iyi ki vardınız hepiniz

Kiz otelde degilimki

Canım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım. Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür.
Çok şükür . Artık yavaşlaması normal kaç kilo verdin . Artık gram gram da olsa sağlıklı ve spor yaptığın sürece yine de gidecek inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…