• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben birlesmesin dedim ama iki kaptan birlessin dedi
Duyuru yaparim
Birlesse bile ben takim ici bildirim almayi düşünüyorum
Bayramda tarti yok diye yersek toparlayamayiz
Haklisin canim. Benim için sıkıntı çok yere gitmiş olucam yolculuk şişlik yapar mi tartiya nasil etki eder onu bilemiyorum

Amine Busra Amine Busra Nehir6161 Nehir6161 sleepy angel sleepy angel s i d e l y a s i d e l y a F Frozen01 sonundaoldu sonundaoldu Sismaniye Sismaniye
Asıl listede 8 kişiyiz. Bu iki hafta tuzaklara düşmeyelim. Biliyorum bin bir çeşit yemek tatlı olacak. Lütfen bize sen de çok tatlısın diyenleri unutmayın. Kilomuz yüzünden güzel denilmiyor bize... tatlısın çok iyisin kalbin güzel vs vs
Biz çok güzeliz fıstık gibiyiz. Tatlılık onların olsun.

Hiçbir tatlı börek yemek bizi bundan vazgeçirmemeli.💪💪💪💪

Sporlar ve diyet önceliğimiz olsun. Zaten kaptanlar bayram için uygun kaçamaklara müsaade ediyor. 👍 Yine edeceklerdir.

6. Takımmmmm. Pes etmek yok vazgeçmek yok. 🤩🤩🤩

♥️♥️♥️♥️

sonundaoldu sonundaoldu artik eve doneceksin ama eve gidince de bazen erken kahvalti hazirlamak zor oluyor. O zamanlar ben en hizli yulaf lapasi yapiyorum. Yada küçük bir sandvic olabilir. Sabah meyve yemeyi sevemedim bende
Meyve benim vazgeçilmezim 🤣😬
Lapa olmaz da sandviç olabilir bak cnm. ❤️

Amine Busra Amine Busra Nehir6161 Nehir6161 sleepy angel sleepy angel s i d e l y a s i d e l y a F Frozen01 sonundaoldu sonundaoldu Sismaniye Sismaniye
Asıl listede 8 kişiyiz. Bu iki hafta tuzaklara düşmeyelim. Biliyorum bin bir çeşit yemek tatlı olacak. Lütfen bize sen de çok tatlısın diyenleri unutmayın. Kilomuz yüzünden güzel denilmiyor bize... tatlısın çok iyisin kalbin güzel vs vs
Biz çok güzeliz fıstık gibiyiz. Tatlılık onların olsun.

Hiçbir tatlı börek yemek bizi bundan vazgeçirmemeli.💪💪💪💪

Sporlar ve diyet önceliğimiz olsun. Zaten kaptanlar bayram için uygun kaçamaklara müsaade ediyor. 👍 Yine edeceklerdir.

6. Takımmmmm. Pes etmek yok vazgeçmek yok. 🤩🤩🤩

♥️♥️♥️♥️
Harikasın. Hep boyle birbirimizi motive edersek basariririz biz bu işi🥰

IMG_20210710_113156.jpg
bu sabah çaç karnına çektim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.

Haftaya cuma yola cikicaz. Bayram sonuna kadar full yollarda geçer artik 🤭 3 ayrı köy, cemiyetler 😬
O zaman bildirim yapar gidersin sorun olmaz canim 🥰
Eki Görüntüle 2886217 bu sabah çaç karnına çektim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.
Hadi bakalim baslangicin hayirli olsun canim 🥰
Menulerimizi menu sayfasinda paylasiyoruz artik canim linkine sayfanin ustunden ya da ilk sayfadan ulasabilirsin 🤗

O zaman bildirim yapar gidersin sorun olmaz canim 🥰

Hadi bakalim baslangicin hayirli olsun canim 🥰
Menulerimizi menu sayfasinda paylasiyoruz artik canim linkine sayfanin ustunden ya da ilk sayfadan ulasabilirsin 🤗
Bildirim yapmam sorun olmaz kaptanım tartimi da alcam yanima 💕

Back