• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sahurda havucu rendeleyip yoğurtlayıp yiyordum birde ceviz . Çiğ havuç , Çünkü havuç susatmıyormus diye. Öyle yapsam olur mu acaba sizce ?
Smoothie de öneririm tok tutuyor havucta yiyebilirsin ama seker oldugu icin acikma.olasiligin var

Bayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmış :(Bu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda😬

Bayram için yaprak aldım 1 hafta sonra sarıcam ılk defa kuru olarak kavanozlara bastım lakin hafıf terleme yapmış :KK43:Bu şekilde yaprak muhafaza eden var mı hanımlar ,?acabq cururmu buzdolabına koydum tırstımda😬
Gecmiş olsun canim
Keske direk buzluga atsaydin hicbirsey olmuyordu

Son düzenleme:
Bayramdan sonraki hafta kapışalım bi ifadeni alıyım senin😂😂💕💕
Şu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılınca 😅 ama çok istersek yine kapışırız 😆
Cordelia Cordelia kaptanım gördünüz mü biz kapışmak istiyoruz. 🤣🤣

Şu 3 haftanın içinde kapıştık kapıştık , bir daha 6 hafta sonra kapışırım artık okullar açılınca 😅 ama çok istersek yine kapışırız 😆
Fitt_anne Fitt_anne sen benim ifademi almadan , Nehire mi geçtin. Olmaz önce ben ifade vereceğim . 😂

Bu hafta kapışalım senle ne dersın
M MissHayaLet bacım mezun olmuşsun Benim yarı kılomdasın sen ye benım yuzumden boşa sıkma kendını😁

Back