• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni ben rakip alcaktim ama iki cambaz bir ipte oynamaz dedim. 😂😂😂
Ay canım beni rakip alacak kadar beni güçlü mü gördün. Aslında cılızımdır ben . Gözüm korktu şimdi valla . Çocuklar 3 hafta sonra tatile girecekler girmeden rakibin olurum. Alırsın o zaman boyumun ölçüsünü 🙈

Ay canım beni rakip alacak kadar beni güçlü mü gördün. Aslında cılızımdır ben . Gözüm korktu şimdi valla . Çocuklar 3 hafta sonra tatile girecekler girmeden rakibin olurum. Alırsın o zaman boyumun ölçüsünü 🙈
Hırslısın kazanmayı seviyorsun. Bi ara kapısiriz.

Hırslısın kazanmayı seviyorsun. Bi ara kapısiriz.
Evet kitap okuma yarışına katıldım. Haftaya pazar da yarış var . 3. yarış ona hazırlanmam lazım bu hafta 2 sinde 1.liğim var. Ben hırslıyım kolay kolay pes etmem . Ama yalnız olunca yapılmıyor, bazı şeyler toplumla güzel oluyor.
Tamam kaptanım bir ara kapışalım 😊

Evet kitap okuma yarışına katıldım. Haftaya pazar da yarış var . 3. yarış ona hazırlanmam lazım bu hafta 2 sinde 1.liğim var. Ben hırslıyım kolay kolay pes etmem . Ama yalnız olunca yapılmıyor, bazı şeyler toplumla güzel oluyor.
Tamam kaptanım bir ara kapışalım 😊
Tebrik ediyorum canim :KK36: :KK36:

Menüm
Sabah
1 muz

Öğlen
1 dilim sebzeli pizza (evde yaptık 2 dilim ekmek hakkım)
1 zeytin
1 çatal karpuz

Ara
2 kuru kayısı
1 filtre kahve

Akşam
1 tabak türlü

Ara
1 filtre kahve
Egerki aç karnina muz yersen👇
Sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamayanların ilk aklına gelen seçenek hızlıca bir muz yemektir. Ancak Aç karna yiyeceğiniz muz, kandaki magnezyum seviyesinde hızlı bir yükselmeye sebep olur. Bu yükselme de kalbinize zarar verebilir. Çiğ sebzeler çok sağlıklıdır, zengin amino asit kaynağıdırlar.

Back