- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
YesssBugunmu basliyo anam bendede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YesssBugunmu basliyo anam bendede
Bayrama kadar hedefim 4 kilo idi kaldı 1.2 hedefime ulaşmaya zorlamadan da veririm ben o kiloyu . Yürüyüş olsa iyiydi bu hafta iyi olacakmış spor da yandım benKilo ve spor bayram oncesi güzel incelelim. Bayrama daha mutlu gireriz.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelereCook teşekkür ediyorum canim
Ben buna üzüldüm
20.000 adım kuralı hala geçerli.Bayrama kadar hedefim 4 kilo idi kaldı 1.2 hedefime ulaşmaya zorlamadan da veririm ben o kiloyu . Yürüyüş olsa iyiydi bu hafta iyi olacakmış spor da yandım ben
Ay canım beni rakip alacak kadar beni güçlü mü gördün. Aslında cılızımdır ben . Gözüm korktu şimdi valla . Çocuklar 3 hafta sonra tatile girecekler girmeden rakibin olurum. Alırsın o zaman boyumun ölçüsünüSeni ben rakip alcaktim ama iki cambaz bir ipte oynamaz dedim.
Hırslısın kazanmayı seviyorsun. Bi ara kapısiriz.Ay canım beni rakip alacak kadar beni güçlü mü gördün. Aslında cılızımdır ben . Gözüm korktu şimdi valla . Çocuklar 3 hafta sonra tatile girecekler girmeden rakibin olurum. Alırsın o zaman boyumun ölçüsünü
Yok yaaaa çok zayıf 36 çuval gibi oluyor ama yüzü top model gibi güzelKeşke kardeşin olsaydım
Evet kitap okuma yarışına katıldım. Haftaya pazar da yarış var . 3. yarış ona hazırlanmam lazım bu hafta 2 sinde 1.liğim var. Ben hırslıyım kolay kolay pes etmem . Ama yalnız olunca yapılmıyor, bazı şeyler toplumla güzel oluyor.Hırslısın kazanmayı seviyorsun. Bi ara kapısiriz.
Zipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 @sleepy angel
@s i d e l y a sonundaoldu
F Frozen01 Amine Busra
@pisi pisi kopatim canım seninle ben rakibiz. Herkes kılıçlarını çıkarsın. Başlıyoruz.
Free takımdan rekabet isteyenler
Bahtı açık olsun....Yok yaaaa çok zayıf 36 çuval gibi oluyor ama yüzü top model gibi güzel
Aa yine mi yaris var hep kaybediyorumZipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 @sleepy angel
F Frozen01 Amine Busra
@pisi pisi kopatim canım seninle ben rakibiz. Herkes kılıçlarını çıkarsın. Başlıyoruz.
Free takımdan rekabet isteyenler etiket yapsin lütfen.
Cook teşekkür ediyorum canimDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Tebrik ediyorum canimEvet kitap okuma yarışına katıldım. Haftaya pazar da yarış var . 3. yarış ona hazırlanmam lazım bu hafta 2 sinde 1.liğim var. Ben hırslıyım kolay kolay pes etmem . Ama yalnız olunca yapılmıyor, bazı şeyler toplumla güzel oluyor.
Tamam kaptanım bir ara kapışalım
Neye rekabet ediyoruz spor mu kilo mu son rekabet haftam evime gideceğim cumartesi benekle hiçbir şey de yapamamZipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 @sleepy angel
F Frozen01 Amine Busra
Free takımdan rekabet isteyenler etiket yapsin lütfen.
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ediyorum canim
Her ikisi de canım başarılar dilerimNeye rekabet ediyoruz spor mu kilo mu son rekabet haftam evime gideceğim cumartesi benekle hiçbir şey de yapamam
Teşekkürler cnm sana da başarılarHer ikisi de canım başarılar dilerim
Egerki aç karnina muz yersenMenüm
Sabah
1 muz
Öğlen
1 dilim sebzeli pizza (evde yaptık 2 dilim ekmek hakkım)
1 zeytin
1 çatal karpuz
Ara
2 kuru kayısı
1 filtre kahve
Akşam
1 tabak türlü
Ara
1 filtre kahve
Gunaydin canim cook tesekkur ediyorum