- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
Sağol çiçeğimBahtı açık olsun....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol çiçeğimBahtı açık olsun....
Muz yerine sirkeli ılık su iyi yağ yakar bu hafta 3/4 kere içtim fayda etti kabızlıgada iyi geliyorEgerki aç karnina muz yersen
Sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamayanların ilk aklına gelen seçenek hızlıca bir muz yemektir. Ancak Aç karna yiyeceğiniz muz, kandaki magnezyum seviyesinde hızlı bir yükselmeye sebep olur. Bu yükselme de kalbinize zarar verebilir. Çiğ sebzeler çok sağlıklıdır, zengin amino asit kaynağıdırlar.
Son haftam cnm. Annemler 13 gibi kahvaltı yapıyor. Evime gidince biz 9-10 gibi yeriz salatalık domates yiyeyim bari saolEgerki aç karnina muz yersen
Sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamayanların ilk aklına gelen seçenek hızlıca bir muz yemektir. Ancak Aç karna yiyeceğiniz muz, kandaki magnezyum seviyesinde hızlı bir yükselmeye sebep olur. Bu yükselme de kalbinize zarar verebilir. Çiğ sebzeler çok sağlıklıdır, zengin amino asit kaynağıdırlar.
Ben içemiyorum öyle şeyler cnm. Hiç kür falan da yapamam. Her şeyden az az yemeye çalışıyorum. Sana da afiyet şifa olsun. He bir de ben emziriyorum gece boyu aç kalkıyorum doyursun kahvaltıya kadar diye yiyorum muzuMuz yerine sirkeli ılık su iyi yağ yakar bu hafta 3/4 kere içtim fayda etti kabızlıgada iyi geliyor
Allahin gucune gitmesinde 4 yilda cok yiprandim. Hani dermansiz dert degil ama boyleside zor. Alerji,kabizlik,idrar enfeksiyonu. Gece kalkti kustu 1 saatten fazla agladi. Kucukte uyandi 4e kadar öksurdu sonra uyuduk istegeçmiş olsun nesi var bizde daha tam iğleşemedik ya öksürük kaldı 3 kere sağlık ocağına gittim o öksürük yüzünden 1 yaş aşısınıda yapmıorlar yine salıya kaldı aşı
Yok o beni sabotaj edemez. Ama yogunluk mahvedecek duzenimi25 gün sabotaj var desene.
Ben anlayamadim kusura bakma. İki hafta birleştirip sonra bolunecek mi@MiraPham
Amine Busra
@nehir6161
@sleepy angel
@s i d e l y a
@Elisa83
sonundaoldu
@pisi pisi kopatim
Kizlar paylasimda oylama basladi daha cevap vermedim
Bayram haftasi etaplar birlestirilsin mi
Bayramın dördüncü gunune geliyor
Etap birleşmesinde yuzdeler ikiye bölünüyor
Eger oylama kabul edilirse bayramin oldugu etap bildirim olmayacakBen anlayamadim kusura bakma. İki hafta birleştirip sonra bolunecek mi
Başladim bileAmine Busra cek kilici rekabet başlıyor
Teşekkür ederim canım hep beraber eritelim inşallahHoşgeldin canım.hayirli olsun. Yağlar hızla erisin.
Rabbim gönlüne göre versin insAllah canım tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruzSelam guzel hatunlarizne ayrıldım ben dönünce ne olurum bilmem insallah hamile olur da 9 10 ay sonra dönerim tabi siz ozamana incecik olursunuz ben sil bastan
1 tanecik yumurtam bugüne kadar saglikla gelmis embriyolog aradi dondurucaz artik cok guzel durumu dedi dedi...Agustosta bir toplamam daha olacak artik ordanda kalanla beraber transfer edilecekDua edin hamile kalıp şişmanlayip döneyim
Sanirim sen oy verdin zaten. Ben karar ne cikarsa ona uyarimEger oylama kabul edilirse bayramin oldugu etap bildirim olmayacak
Diger hafta bildirim yapılacak ve yuzde ikiye bölünecek
İnşallah hamile kal da kilo alinip verilirSelam guzel hatunlarizne ayrıldım ben dönünce ne olurum bilmem insallah hamile olur da 9 10 ay sonra dönerim tabi siz ozamana incecik olursunuz ben sil bastan
1 tanecik yumurtam bugüne kadar saglikla gelmis embriyolog aradi dondurucaz artik cok guzel durumu dedi dedi...Agustosta bir toplamam daha olacak artik ordanda kalanla beraber transfer edilecekDua edin hamile kalıp şişmanlayip döneyim
Selam canim guzel haberlerini bekliyoruzSelam guzel hatunlarizne ayrıldım ben dönünce ne olurum bilmem insallah hamile olur da 9 10 ay sonra dönerim tabi siz ozamana incecik olursunuz ben sil bastan
Ben birlesmesin dedim ama iki kaptan birlessin dediSanirim sen oy verdin zaten. Ben karar ne cikarsa ona uyarim
Insallah canim benim valla ailemden once ilk sizlere haber vereceğim bu süreçten kolay gecmeme moralimin yuksek olmasına stresli kafamın dağılmasına kotu kilolarimin gitmesine herseye cok büyük katkınız oldu kendi takimim kadar sizin de Daha yolum uzun amma olsun buna da binlerce kez şükürRabbim gönlüne göre versin insAllah canım tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah canim benim valla ailemden once ilk sizlere haber vereceğim bu süreçten kolay gecmeme moralimin yuksek olmasına stresli kafamın dağılmasına kotu kilolarimin gitmesine herseye cok büyük katkınız oldu kendi takimim kadar sizin de Daha yolum uzun amma olsun buna da binlerce kez şükür
Insallah kaptanim cok teşekkür ederimSelam canim guzel haberlerini bekliyoruz
Döndüğünde belki bizim takima transfer olursun
Bende emziriyorum canım kahvaltı için erken kalkıp tek başıma yapıyorum çocuk lar uyanana denk aç gezmek zor sanada afiyet olsun canımBen içemiyorum öyle şeyler cnm. Hiç kür falan da yapamam. Her şeyden az az yemeye çalışıyorum. Sana da afiyet şifa olsun. He bir de ben emziriyorum gece boyu aç kalkıyorum doyursun kahvaltıya kadar diye yiyorum muzu