- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bende et sote,pilav,taze fasulye varSlm kızlar nasılsıniz temizlik günümdü bitirdim şükür akşama da yemek yaparsam tamamdır inşallah siz ne yapacaksınız fikir alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende et sote,pilav,taze fasulye varSlm kızlar nasılsıniz temizlik günümdü bitirdim şükür akşama da yemek yaparsam tamamdır inşallah siz ne yapacaksınız fikir alabilirim
Ben köye gidecegim icin cok alisveris yapmadim. Buzluktan tuketmeye caliscazm bezelye atmistim ondan yaptim. Cocuklara da un çorbası yaptim. Yanina salata yogurt olurSlm kızlar nasılsıniz temizlik günümdü bitirdim şükür akşama da yemek yaparsam tamamdır inşallah siz ne yapacaksınız fikir alabilirim
Ben bilmem ağzından çıktı bıkere kıyasıya mücadele edıcez sonra da kazqnan ben olucamBilmem ki ne yapsak ben menü paylaşmıyorum ki ama pazartesi günü paylaşırım olmazsa güncel kilo da 57,5
Günaydın canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara
Günaydın kızlar
Kesinlikle ben listeye gırıcem yer açılması lazım bana hemdeBende birlestirme taraftari değilim aslinda degisen birsey olmayacak bayramin ilk gunu kucuk kacamaklar olabilir 2 gunde de onlar halledilir diye düşünüyorum
Dolu dolu kacamak yapacak olan da izne ayrilabilir cuma gunu :)
listede 8 kisi kaldik her zaman yer var sana canimKesinlikle ben listeye gırıcem yer açılması lazım bana hemde
İyiyim ben şükür işler güçler çocuklar bi de eşimde öğretmn sürekli evdeSlm kızlar nasılsıniz temizlik günümdü bitirdim şükür akşama da yemek yaparsam tamamdır inşallah siz ne yapacaksınız fikir alabilirim
Hoşgeldin canım başlangicin hayırlı olsun pek bir kilon da yok umarım en kısa sürede hedefine ulaşirsinTamamdır
Canım dün Lupin'i bitirdim beş bölümdü ikinci sezon. Bugün A Discovery of Whitches başladım. Cadili, vampirli iblisli bir dizi ..dört bölüm bitti bile. Kısa kısa bir de sürükleyici olunca sıkılmıyorsun. Türk dizim yok benimElhan Hangi diziyi izliyosun
Eniştemizin branşı ney kuzum...İyiyim ben şükür işler güçler çocuklar bi de eşimde öğretmn sürekli evde
Kemikli patates yemeğiyle pilav var evdekilere, ben de sakatat kavurması ayran yiyecegm nasipse
Bir ara seninle beni rakip yapsınlar , bir seninle kapışayım . Çok istiyorum nedense seninle yarışmayıBen bilmem ağzından çıktı bıkere kıyasıya mücadele edıcez sonra da kazqnan ben olucam
Sag da solda gördum senide oyuzden etiket yaptimCanım dün Lupin'i bitirdim beş bölümdü ikinci sezon. Bugün A Discovery of Whitches başladım. Cadili, vampirli iblisli bir dizi ..dört bölüm bitti bile. Kısa kısa bir de sürükleyici olunca sıkılmıyorsun. Türk dizim yok benim
Ramazanda cok guzel kilolar verdik takımca,Kızlar , yarın oruca başlamak istiyorum 10 günlük oruç
Nasıl beslenmemi ne yememi önerirsiniz?
Dizisiz kaldığım zaman bakıyorum yorumlara demek oradan gördün...Sag da solda gördum senide oyuzden etiket yaptim
Tencere falanda vardi yorumlardaDizisiz kaldığım zaman bakıyorum yorumlara demek oradan gördün...
Gizli bir şey yapamam ki zatenTencere falanda vardi yorumlarda
Ben sahurda havucu rendeleyip yoğurtlayıp yiyordum birde ceviz . Çiğ havuç , Çünkü havuç susatmıyormus diye. Öyle yapsam olur mu acaba sizce ?Ramazanda cok guzel kilolar verdik takımca,
Sahuru hep hafif tut derim ben yumurta, domates,peynir,tambugday ekmegi,ceviz,süt meyve gibi,aksamlari corba salata sebze yemegi yada protein tarzi
Ben seni takip ederim biliyosun abla 007fülüzGizli bir şey yapamam ki zaten