- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Tebrik ederim canimGecen hafta 83
Bu hafta 82.6
-400
Kusura bakmayın geç yazdım
Menülere yorum yapmıyorum ama cuma az verenlerin menülere dönüp bakıyorumÜstune bastin ayağinı kaldi
Sordun bakalim.ögreniriz
Maşallah iyi vermişsin bende verdim zamanında 57 kiloya kadar düştüm ama insan bazen yoruluyor hamileligimde 85 kiloydum yine de güzel verdim ama hiç kacirmamam lazım hayat bu hersey istediğin gibi olmuyor azıcık birseye kızsam yiyiyorum önemli olan aslında toparlayabilmek yoksa ömür boyu aynı kiloda kalabilmek imkansızAynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...
Eşim evde yaptığım kabak yemeğini yemez dışardan söyler yemeğini..
Yer de yer cayın yanına 1 tepsi yiyecek koyarım hepsini çatır çutur yer ben birkaç tane anca yerim..
Ben 73 kilodan 55 e indim sen de yapabilirsin
Degisik insansin ciddenMenülere yorum yapmıyorum ama cuma az verenlerin menülere dönüp bakıyorumben de değişikim
Geçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173
Tebrikler CanımGeçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173
Kabul ederseniz arada gelip bir çayınızı içerim ama şekersizDedim sana iste gel sohbete katil.diye
Daha önce zaten verdi canım yine verir hırsı da var aynı takimdaydik. Valla alması çok kolay da vermesi Gr Gr olunca insan sinir oluyorAynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...
Eşim evde yaptığım kabak yemeğini yemez dışardan söyler yemeğini..
Yer de yer cayın yanına 1 tepsi yiyecek koyarım hepsini çatır çutur yer ben birkaç tane anca yerim..
Ben 73 kilodan 55 e indim sen de yapabilirsin
Biz burdayiz canim beklerizKabul ederseniz arada gelip bir çayınızı içerim ama şekersiz
Çayı boşver kahve yaparız hatır olurKabul ederseniz arada gelip bir çayınızı içerim ama şekersiz
Sağol canım benim.... E de bakim bu hafta kim kazanır sence biraz yokliyim buraları (gerçekten şaka yapıyorum gülelim diye yanlış anlaşılmasın)Biz burdayiz canim bekleriz
Ben diyetten önce şekeri boca ediyordum içtiğim herşeye şimdi hiç içmek istemiyorum şekersiz diye ama hatiriniz için içerim hatır için çiğ tavuk yenirÇayı boşver kahve yaparız hatır olur
Bilmem kaç milyonuncu kez diyetlerim ve ben artık ezberledim kız hepsini bir ara öyle azimliydim ki 56 yi gördüm annem kızım artık yeter yüzün iyice çöktü verme demişti sonra durdum yemeye başladım ikinci çocuk derken hoop 85Daha önce zaten verdi canım yine verir hırsı da var aynı takimdaydik. Valla alması çok kolay da vermesi Gr Gr olunca insan sinir oluyor
Aynı benim kocamKızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim varne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım
Maşallah sana canım çocuklar hiç enerji bırakmıyor bendeGideyim de Dukan birami hazırlayım yanına da kiraz saplı yeşilçay yapayımbIraz da ip atlayım bari az da cholie yapayım
İyice zayifllayayim çöp olayım diyorsun yani harika tebrik ederim canımGideyim de Dukan birami hazırlayım yanına da kiraz saplı yeşilçay yapayımbIraz da ip atlayım bari az da cholie yapayım
Yok ya keşke istahsiz biri olsaydı var öyle de benim arkadaşımın kocası pek yemezmis mesela pilavı azıcık yaparmış 1 tabak bile yemezmis nerdeeAynı benim kocam. Ama sonuçta kilo aldı çok yiyor ben akşamları bi tabak o 3-4 tabak yemek yiyor aynı yemekte düşün
Vallaaaa biz 1.ci oluruz dicem ama yanılma payım yuksekSağol canım benim.... E de bakim bu hafta kim kazanır sence biraz yokliyim buraları (gerçekten şaka yapıyorum gülelim diye yanlış anlaşılmasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?