Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
Kaynamamış bir iki saate bozulur. Kaynamış da 3-4 gün ancak dayanır. Süt çiftliğimiz var. Çok hassas oluyor süt işi. Bazen eşim sağıp getiriyor yolda bozuluyor

Afiyet olsun canım

İnsan cok iyi hissediyor ya. Doğumgünü resimlerini ekledim herkes bana yorum yapti, mesaj atti. Nasil iyi geliyor

80im simdi boyun kac canim? Aslinda 44 boyle bol olmuyor ama yapismiyorda bazi 44 tuniklerimde basen dar geliyor hala giyemiyorm

Öyle canım havalar kötü gitti ama bu aralar sıcak...
Sabahtan rüzgar vardı gitmek istediğimiz yeri değiştirdik rahat ettik
Diğer taraf daha rüzgârlı olacaktı rüzgarın durumuna bakarak yola çıktık

80im simdi boyun kac canim? Aslinda 44 boyle bol olmuyor ama yapismiyorda bazi 44 tuniklerimde basen dar geliyor hala giyemiyorm
1.62 boyundayım . Bende kalça basen falan yok. Rabbim hep üsten vermiş bana. Erkek tipi geniş omuzlar göğüsler göbek ve alt tarafı ince. Belki de o yüzden 52 falan giyiyorum. Bakalım hedefime ulaşınca kaç giyeceğim. 67 kilo da iken. 42 44 üst 40 alttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…