- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Guzel oldu mu kullanışlı miEvet canım saç işleri bitti şükür. Yeni değil geçen hafta yaptırmıştim. Ombre. Daha sonra Brezilya fönü yaptırdım.sonundaoldu en son ombre yaptırdı.
İnşallah sağlığa zararlı değildir. Parfum deodorant ile nefessiz kalan bünyem zor dayandı. Sonuç harika çok kullanışlı. Saçım fönlu gibi. Öyle rahatım ki. Kolay taraniyor. Atarım resim.Guzel oldu mu kullanışlı mi
Resim atsana özelden yada burdan
Tmm tatlım. Farkettim. İşlerin yüzünden atamadın sanırım.Eline sağlık canım ben dünkü adimlari unuttum yairn sabah bugunle birlikte paylasirim
Cogu zaman okuyorum ama yazamıyorum hep bir is cikiyorTmm tatlım. Farkettim. İşlerin yüzünden atamadın sanırım.
aynen iyi geldi ben kızları uyutrken uyuklarım kesin 5 dkkda olsa uyurum1 saat uyku nasıl ıyı gelmiştir bende gunduz uyuturken yarım saat kestırıyorum arada iyi oluyor
Afiyet olsun canımsabah
yarım yumurta
salatalık domats
vişne reçeli 2 çay kaşığı kadar
ara
elma
2 bardak kuşburnu çayı
öğlen
yoğurtlu semizotu
kahve
akşam
ezogelin çorba 1 kepçe
yeşil fasulye yumurtlı kavurması
1 bardak ayran
kiraz sapı çayı
su 2.5lt tamamlarım yatana kadar
45 dk yürüyüş
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
1 yum
Öğlen
1 yumurta+ 10 fıstık
Akşam
Kabak çorbası
Su 3 lt ve bol yeşil çay
Sabah sabittim, bakalım son gün dikkat etmek ne getirecek
7 10 dk arasi kaynamasi gerekiyomus okudumda daha sonra altini kapatinca yesilcay sallama koydum ben öyle ictim işe yariyo kacgundur hergun 1bardak icilebilirmis 1hafta sürdürun yaziyobu kiraz sapını sade kaynatıyorsunuz değil mi yanına başka bişey eklemiorsunuz ben kaynattım şimdide acaba azmı kaynattım çok bi aroma alamadım tatsız bişey olsu sanki sarı gibi rengi
Afiyet olsun canim evet meyve cok olmus puding olmamisMenüm çok fena ama yazacağım. Önce Allah sonra siz affedinmoralim çok bozuktu.ponininde kuşağı çınlasın 10 porsiyon meyve olmuştur
Sabah
1 muz
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
5 zeytin
Patlıcan közlemesi
Birkaç parça karpuz
Ara
1 filtre kahve
3 hurma
Ara
4 taneydi sanırım kayısı
Akşam
Yoğurtlu kabak
1 kaşık makarna
Ara
2 hurma
1 supangle küçücük paket
İnş son kaçamak olur cnm. Kaç gündür kabak yiyip eksilemeyince moralim bozuktuAfiyet olsun canim evet meyve cok olmus puding olmamis
ben şimdi sade içiyorumda ozaman diğer içtiklerimde bişeyler eklerim.benimki 5 dkk kaynamıştr sanırm.7 10 dk arasi kaynamasi gerekiyomus okudumda daha sonra altini kapatinca yesilcay sallama koydum ben öyle ictim işe yariyo kacgundur hergun 1bardak icilebilirmis 1hafta sürdürun yaziyo
Valla bende çok süt kalmiyo 3 4 kilosunu mayaliyorum 1kilosu icmek icin ama 1hafta uzun sanirimbi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
Yeterli canim ben yesil cayda koyuyorum daha etkili olsun diyeben şimdi sade içiyorumda ozaman diğer içtiklerimde bişeyler eklerim.benimki 5 dkk kaynamıştr sanırm.
Belki yarin güzel olur nediyimİnş son kaçamak olur cnm. Kaç gündür kabak yiyip eksilemeyince moralim bozuktu
3 günde bozulur canım geçen 3 gün kaldı bende lor yaptım dolaba attım yoksa puding yapacaktım az cezveye koydum baktım kesilmişbi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
E bu gaz sana 5 ay gider cnmBugün bi imza için işe gittim. Herkes şok. 5 ten sonra gitmiştim beni içeri almadılar başta tanıyamadıkları için.onlat beni en son 115 kg görmüştü. Saç kesimim saç rengim kıyafetlerim değişti tabii makyaj da yapmıştım. Zaten 3 ay anca çalışmıştım tanımamaları da normal müdürüm dr tanımadı yanımdan geçti gitti ses etmedim ben de
Hatta erkek bir atkadaş şaşkınşıktan kekeleyerek ama sen kilolouydun dedi,ben de e ama hamileydim cnm o zaman dedim (sanki 40 kg doğurmuş gibi) herkesten övgüler vs popomu kaldırıp geldim 10 dkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?