Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel oldu mu kullanışlı mi
Resim atsana özelden yada burdan
İnşallah sağlığa zararlı değildir. Parfum deodorant ile nefessiz kalan bünyem zor dayandı. Sonuç harika çok kullanışlı. Saçım fönlu gibi. Öyle rahatım ki. Kolay taraniyor. Atarım resim.

Afiyet olsun canım
Menü

Sabah
1 yum

Öğlen
1 yumurta+ 10 fıstık

Akşam
Kabak çorbası

Su 3 lt ve bol yeşil çay

Sabah sabittim, bakalım son gün dikkat etmek ne getirecek
Afiyet olsun canım

bu kiraz sapını sade kaynatıyorsunuz değil mi yanına başka bişey eklemiorsunuz ben kaynattım şimdide acaba azmı kaynattım çok bi aroma alamadım tatsız bişey olsu sanki sarı gibi rengi
7 10 dk arasi kaynamasi gerekiyomus okudumda daha sonra altini kapatinca yesilcay sallama koydum ben öyle ictim işe yariyo kacgundur hergun 1bardak icilebilirmis 1hafta sürdürun yaziyo

Afiyet olsun canim evet meyve cok olmus puding olmamis

7 10 dk arasi kaynamasi gerekiyomus okudumda daha sonra altini kapatinca yesilcay sallama koydum ben öyle ictim işe yariyo kacgundur hergun 1bardak icilebilirmis 1hafta sürdürun yaziyo
ben şimdi sade içiyorumda ozaman diğer içtiklerimde bişeyler eklerim.benimki 5 dkk kaynamıştr sanırm.

bi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
Valla bende çok süt kalmiyo 3 4 kilosunu mayaliyorum 1kilosu icmek icin ama 1hafta uzun sanirim

Bugün bi imza için işe gittim. Herkes şok. 5 ten sonra gitmiştim beni içeri almadılar başta tanıyamadıkları için. onlat beni en son 115 kg görmüştü. Saç kesimim saç rengim kıyafetlerim değişti tabii makyaj da yapmıştım. Zaten 3 ay anca çalışmıştım tanımamaları da normal müdürüm dr tanımadı yanımdan geçti gitti ses etmedim ben de
Hatta erkek bir atkadaş şaşkınşıktan kekeleyerek ama sen kilolouydun dedi, ben de e ama hamileydim cnm o zaman dedim (sanki 40 kg doğurmuş gibi) herkesten övgüler vs popomu kaldırıp geldim 10 dkda

bi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
3 günde bozulur canım geçen 3 gün kaldı bende lor yaptım dolaba attım yoksa puding yapacaktım az cezveye koydum baktım kesilmiş

E bu gaz sana 5 ay gider cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…