Geçmiş olsun canimGünaydınnnn babam annem ve 2 kızımdan sonra şimdide ben grip oldum gözler burun
Bol maydonoz dere otu ile Salata yap icine ekleSelamm kızlar. Miniğim sağolsun sabah 7de uyandırdikahvaltı yaptk, markete gittik sonra caminin yanindaki parka gittik. Buyuk kızimn saati gelince kursa goturdum eve geldik işlere giriştim şimdi. Marketten ton balığı aldım nasıl tüketsek kızlar? Sız nasıl tüketiyosunuz?
Gunaydin ablaHerkese günaydın
Bunu kocama hemen soylıyım bugun halletsınKesinlikle yeni al cnm. Arkadaşımın da benzer oldu ev yanıyordu. Aman dikkat
Ne işler Edıyosun kaptanımYine yogun bir gun cok fazla bakamiyorum sayfaya
Benımkı kıyak gectı 8d3n sonra uyandı brnde yuruyuş yaptımSelamm kızlar. Miniğim sağolsun sabah 7de uyandırdikahvaltı yaptk, markete gittik sonra caminin yanindaki parka gittik. Buyuk kızimn saati gelince kursa goturdum eve geldik işlere giriştim şimdi. Marketten ton balığı aldım nasıl tüketsek kızlar? Sız nasıl tüketiyosunuz?
kolay gelsin canım, altta elisanın dediği gibi bol yeşillik ve ekşili bi salata yapabilirsin çok leziz oluyorSelamm kızlar. Miniğim sağolsun sabah 7de uyandırdikahvaltı yaptk, markete gittik sonra caminin yanindaki parka gittik. Buyuk kızimn saati gelince kursa goturdum eve geldik işlere giriştim şimdi. Marketten ton balığı aldım nasıl tüketsek kızlar? Sız nasıl tüketiyosunuz?
Bol maydonoz dere otu ile Salata yap icine ekle
Kolay gelsin canim
Teşekkür ederim canım
Bence görüşmek gerek. Ben şuan baska sebeplerden goturuyorum kızımıpedagogdan yardımmı almalıyım sence
Kolay gelsin canimYine yogun bir gun cok fazla bakamiyorum sayfaya
Kiraz topluyoruz, annemler ekmek yapiyor ikisi arasinda dolaniyorumNe işler Edıyosun kaptanım
Sagol canimKolay gelsin canim
Kolay gelsinKiraz topluyoruz, annemler ekmek yapiyor ikisi arasinda dolaniyorum
84,9 mu geldin.Hayır gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?