Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar ❤️❤️❤️
Gunaydin canim 💕
Teşekkür ederim canım iyim 😘
⭐⭐⭐️Günaydın 🌸🌸🌸
Günaydın canım 💕
Sayfadayken etiket hemen düşüyor görebiliyorum
Ben uzun zaman girmeyince görünmüyor etiketler 🥺
Bildirimler altta mi kaliyor acaba canim
Bildirimleri actigimda eger mesaji okumamissam koyu renk görünüyor
Begenilerin ve alıntıların icinde görmüyor olabilirsin

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Bugün yine omad yaptım.
16:15 gibi bir kare bitter çikolata

18:00’de
12 adet mercimek köftesi, marul, domates ve salatalık+ 1.5 su bardağı ayran

21:30’da yine 1.5 su bardağı ayran

Su 2 lt

spor olarak yürüyüş 3100 adım, 310 puan

Günaydın kızlar dunun menusu 05.07.2021 pazartesı
Kahvaltı 09.00
1 haslama yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Domates
Salata
4 zeytin
2 dilim peynır
Oglen 14.00 resımde
Aksam 19.30
Salata
3 kasık patates barbunya yemegi
2 kasık tarhana
2 litre su
Aralarda karpuz 4 er dilim
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia

Hayırlı sabahlar
Dünkü menüm
10 :00
1 kahve
1 domates
1 salatalık
1 dilim b. Peynir
2 dilim tt ekmek
Marul

11.30
1bardak yeşil çay

15:00- 16:00
2 tane elma

17:30
Balık
Sebze
Adım
10568 =1056 p.
Spor yapamadım erkenden yattım .
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

Saba h
Salata dometez biber 2/3 peynir 1 tatlı kaşığı pekmez, 3 ceviz
1tb ekmek

Ara 1 bardak kefir

Öğle 1 kepçe çorba 3 adet çığ kofte dünden

Ara 1 bardak portakal suyu kendim sıktım

Akşam kıymalı patlıcan yemeği 1 el kadar beyaz ekmek

Su 2 litre

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Dünki menüm
Sabah10.00 1 kepekli ekmek 1 çatal bal 1 haş yumurta 1 siyah zeytin az peynir

Ara15.00 4 dilim karpuz

Akşam 1 tabak tavuk kavurma 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
Su 2 lt spor Eki Görüntüle 2883416 200 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kizlar

Gunaydin canim 💕

Günaydın canım 💕

Bildirimler altta mi kaliyor acaba canim
Bildirimleri actigimda eger mesaji okumamissam koyu renk görünüyor
Begenilerin ve alıntıların icinde görmüyor olabilirsin
Olabilir canım sanırım fazla olunca sığmıyor alta atıyor bildirimleri bende göremiyorum demekki 😉

Günaydın
t4521.gif

Günaydın kıslar 😍 bugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar

Günaydın kıslar 😍 bugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
Gunaydin canım cook gecmis olsun:(

Geçmiş olsun canım 🤗

Kist falan olabilir mi çok geçmiş olsun asla ihmal etme kuzum ♥️

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey yoktur.♥️

Back