• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alkol zararlı canım ya bir yandan sağlıklı beslenip bir yandan alkol diyetinide etkiliyor ara versen sanki 😘
Kesinlikle haklısın canım ama özel günlerde oluyor sadece denk gelmesi kötü oldu 😕 diyetisyen günüydü bugün. Geçen hafta 67.7 idi onun tartısında. Bugün 65.4 çıktım. Yine iyi gitmiş dedi kaçamaklara rağmen. Bu hafta daha dikkatli olacağım. Sadece cumartesi açık büfe kahvaltısı var ona izin aldım akşamına sadece meyveli yoğurt yenecek. Bide yarın komşuya gidecem. Orda da az az alabilirsin akşam yemeğine sayarız dedi ☺️ onlar dışında kaçamak yok inşallah. Artık kaçamaklarda izinli olacak. Çok sıkınca çabuk bıkıyorum böyle daha güzel oluyor.

Günaydın kızlar, mezuniyetten beri aktif olamadım hepinizi çook özledim ama geldim. Telefon ekranı kırık bozuk idare ediyorum uzun zamandır. Çok şükür yaptırabildim.
Günaydın canım hoşgeldin 💜
Bende bildirim yapaym unutmadan ☺️
Cuma günü 66.85 idi
Bugün 66.70
Fark - 150 gr
Dün alkol vs alınca ödem yaptı sanırım ama eksideyim yine de 🤗
Ekside olman guzel tebrik ederim canım 💜
Afiyet olsun canim 💜
Selâm kızlar - 600 tabi dün regl oldum onunda etkisi var 💖💖
Guzel eksi tebrik ederim canim 💜
Eki Görüntüle 2882657
Zipzip- Zipzip-
Canım en son 25 Haziran' da bu tartidaymişim ...bugün aynı yere gelebildim çok şükür...buradan devam inşallah :KK36:
Guzel ablacim kilonu korumussun 🤩
Günaydın canım 💜
Günaydın canım 💜
Günaydın 6. Takım. 🥰♥️

+200
🤷
Günaydın canım hallderdesin cumaya kadar 💜

Evde domates yoktu canım bahçeden gelen salatalık vardı tabağım küçük olunca o kadar sığdı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: siyah çaydan vazgeçmem 2 şeker atar 3 tane duble içerim sabahları 2×3 6 🍬 :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben 10 senedir cay ve kahveyi sekersiz iciyorum

Back