Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım hayırlı yolculuklar. İsmini gördüğümde collagenim geliyor aklıma bir türlü düzenli kullanamadım.. ben de öğretmenim branş mi sınıf mi seninki?
Sınıfçıyım teşekkür ederim benim de b12 vitamin var, üyelik oluştururken masanın üzerinde duruyordu, dikkatimi çekti ve kullanıcı adım oldu

Mecbur yorucam ben yapmazsam kim yapacak çocuklara bari bakan olsa ama o da yok
Tatlım benimde çocuklarıma bakan yok. Bazen dedeleri gezmeye götürürse o . Ama kendini yormaya değmiyor . Bırak dağınık kalsın her işe koşturamazsın. Sen kendine dikkat etmezsen bakmazsan kimse sana bakmaz . Kendini fazla yorma derim. Sana birşey olsa çocuklara kim bakacak. Önce kendin ve sağlığın. Sağlıcakla kal .

Hoşbuldum, inşallah kaptanım teşekkürler

Yolculuğu erteledim. Bir hafta, on gün sonra çıkacağım yola. Bugün tek öğün beslendim. Biraz tuhaf bir menü oldu ama daha düzene gireceğim inşallah. Kaç yıldır sadece stres yapıyorum kendime kilo vereceğim diye. Vereceğime aldım daha da. Duygusal yemenin üstesinden gelen kazanıyor, bunu fark ettim. Bu kez olacak, güveniyorum kendime. Hepimize bol eksiler bakayım menülere, kendime de örnek alırım menülerinizden

uye sayimiz azaldi birde herkes tatil moduna girdi onlar etkiliyor canim
Yeni uyede gelmiyor takima
Kazen bildirim gonderse herkese yeni uyeler gelmezmi canim
Dün 8 kişi spor yapmis.
Hafta sonu spor yapamiyorum tlf surekli cocuklarin elinde ben hafta sonu daha cok yoruluyorum ama tlf uzerimde olmadigi icin adim sayarda az adim gosteriyo ekliyemek istemiyorum canim

Bu hafta doğumgünü olduğu için böyle maalesef. Normalde günlük işlere zor yetisiyorum. Hayatimin en pis olduğum dönemindeyim inşallah çocuklar büyüyünce daha kolaylaşir

Bugünün adımı iyi geceler kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20210705-000025_Samsung Health.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun canım aksam çok karisik olmamismi ondanda yiyim bundan yiyim gibi

Afiyet olsun canım
Doğum günu kutlu olsun kızının
Öyle olmuş canım yiyince anlamıyorsun ama yazınca anlıyorsun...
Dondurma kızımdan kaldı
Dolma içi oglumdan kaldı derken yedim..
Adetim de değil-dir ama neyse yarın göreceğim bakalım tartiyi...
Yarın daha düzenli yiyeceğim
Yorumun için teşekkürler

Evet canım sağdaki ben
Teşekkür ederim

Mecbur yorucam ben yapmazsam kim yapacak çocuklara bari bakan olsa ama o da yok
Canım hepimiz bazen senin gibi hissediyoruz hele ben 3 çocukla fenayım yani ...
Karamsarlığa düştüğümde kendi kendime ya çok uzaklarda olsaydın ya da onlara güvenerek mı doğurdun diyorum aileme yani ...
Sonra çok şükür ki bana bir güç geliyor ve hayat devam ediyor ..
Sınıfçıyım teşekkür ederim benim de b12 vitamin var, üyelik oluştururken masanın üzerinde duruyordu, dikkatimi çekti ve kullanıcı adım oldu
Hoş geldin ...
Ben de sınıfçıyım

Eşim sürekli mesai yapiyor. Annemle kv ile ayni mahalledeyiz sık sıkta görüşüyoruz ama destek göremiyorum. 2 küçük çocuk bütün bakimlari sorumluluklari uzerimde. Dogal olarak bunaliyorum. Saglikla ilgili sikintilarim var onu bile onemsemez gibi konusuyorlar mesela. Tabi ki onlara guvenerek çocuk yapmadim. Allah saglik versin bir şekilde bakıyorum. Ama annelik vasfim dışında biraz kadin, biraz insan olmak istiyorum sadece. Hiç bir sosyal hayatım yok. Arkadaşım yok mesela. Uzun yazdim kusura bakma. Benim gibi çok kişi olduğunu da biliyorum ama bilmek yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…