Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablam kutluyorum seni harikasin

Birşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Eklentiler

• 20210702_111845.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 29
Gecen Cuma: 65.8
Bu Cuma: 65
Fark: 800
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Az önce doktordan çıktım
64.1 ile koruma diyetine geçtik
Mezuniyetin hayırli olsun canim
Selam kizlar
Gecen cuma 67.6
Bu cuma 66.4

Eki Görüntüle 2881207
Izne ciktigim kilo 66.9 Zipzip- kaptanim uygun gorursen listeye girmek isterim
Eksin guzel canim
Günaydın..
Kilom Sabit 56.2
Geçen pazartesi 55.7 idi ama yine 56.2 oldu ..
Sanırım yapıştı bana bu kilo her hafta aynı Eki Görüntüle 2881223

Ekside olmanda guzel

Salatalagin su orani yuksek bir sebze canim en dusuk kalorisi olan yiyebilirsin 1 2 3 sorun yok bence

Salatalığın günahı olmaz ya, ye hepsini

İnşallah sonucun guzel gelir

Bence tamamini yiyebilirsin salatalığın

Aynen kaptanım ondada 1ay önce yazmıştım o kadar da yanlış yapmayayım derken naskl 6 yazdım bilmiyorum en iyisi akşamdan yazmak
Aksamdan hazirlayip koymak en mantiklisi
Eskiden etiketliyordum herkesi 2 haftadir yapmıyorum yeniden yapsam iyi olacak sanirim

Salatalığın günahı olmaz ya, ye hepsini
Gece kalkıp yemek huyum vardı. O zaman kalkar yerdim ekmek domates salatalık . Ama şimdi bu huyumu zorda olsa kısıtladım 2 haftadır 18 yemeğimden başka yemiyorum. İnşaallqh bu yememe alışkanlığım devam eder. Gerçekten zorlanıyorum . Gece alışmışım ya yemeğe bana çok zor geliyor . Aç olduğumda hemen kalkıp su içip suyla bastırıyorum. . Yoksa başka çaresi yok. Burda olmasaydım . O salatacıklar masanın üzerinde değil midem de bayram yapardı

Turk marketlerinde ince salataliklar var tadi daha guzel canim o salataliklar biraz tatsiz oluyor
Salataligin kalorisi cok düşük hapsini yesende bisey olmaz herhalde
Biraz bagirsaklarini calistirir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…