Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece kalkıp başka şey yiyeceğine salatalık ye daha iyi.
Ben bi ay diyetisyendem gizli if yapttım, şimdi eğer annem babam çay yanına bir şey yemezse görmezsem kendi evimde akşam yemeğindrn sabah hiçbir şey yemeiyorım. Büyük ölçüde kırdım, sen de kırarsın cnm azimle

Turk marketlerinde ince salataliklar var tadi daha guzel canim o salataliklar biraz tatsiz oluyor
Salataligin kalorisi cok düşük hapsini yesende bisey olmaz herhalde
Biraz bagirsaklarini calistirir sadece
Türk bakkalı bana uzak . 30 km aramız var. Haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorum . Herşey hemen bozuluyor. Ah ah türkiyede bahçeden taze koparılmış salatalıklar be kadar da tatlı oluyor. İnşaallah seneye gittiğimde bol bol yiyecem tıka basa

Bizimkiler de boyle
Salataligin gunahi olmaz.

Turkiyeden salatalik tohumu getirdim ektim terasa bakalim kendi salataligimi yiyecegim bu sene insallah

Pazartesi tartisi sorun olmaz canim bildirim yapmayabilirsin
Teşekkür ederim.
yarın okul pikniği, hafta içi annemlere gidiş perşembe yatılı misafirim var. Bu hafta zor gececek bnm için, iradeli olmalıyım, iradeli olmalıyım,iradeli olmalıyım, 37 kez daha mı söylesem ki

Vki 25.2 gelmis iradeli olursan haftaya yesil bolgeye iniyorsun

Evet şuan bu, tek motive kaynağım
Aklım almıyor, kilolu değil normal yazacak artık vki mde
Son dönemde kilo almış bir insana garip gelebilir bu heyecanım tabiki ama ben en son hatırladığım lise 1 de 70 kiloydım, yıl 2002, 20 yıl önce, yılların obeziyim yani, bana çok ulaşılmaz bir şey olarak geliyor o yüzden.

Gercekten guzel is basardin canim belki 6 li rakamlari bile göreceksin bu defa

ben çok güldüm yaa. Gramlari hesaplıyoruz.

Mutlu yıllar canım Allah güzel omur nasıp etsın yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…