Sayi yerine harfle yaz canim haziran temmuz gibiBen akşamdan yazıp yapıştırayım tartıya tarih telefonda saatte var aklımda da 7 ama yazarken 6
Gece kalkıp başka şey yiyeceğine salatalık ye daha iyi.Gece kalkıp yemek huyum vardı. O zaman kalkar yerdim ekmek domates salatalık . Ama şimdi bu huyumu zorda olsa kısıtladım 2 haftadır 18 yemeğimden başka yemiyorum. İnşaallqh bu yememe alışkanlığım devam eder. Gerçekten zorlanıyorum . Gece alışmışım ya yemeğe bana çok zor geliyor . Aç olduğumda hemen kalkıp su içip suyla bastırıyorum. . Yoksa başka çaresi yok. Burda olmasaydım . O salatacıklar masanın üzerinde değil midem de bayram yapardı
Türk bakkalı bana uzak . 30 km aramız var. Haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorum . Herşey hemen bozuluyor. Ah ah türkiyede bahçeden taze koparılmış salatalıklar be kadar da tatlı oluyor. İnşaallah seneye gittiğimde bol bol yiyecem tıka basaTurk marketlerinde ince salataliklar var tadi daha guzel canim o salataliklar biraz tatsiz oluyor
Salataligin kalorisi cok düşük hapsini yesende bisey olmaz herhalde
Biraz bagirsaklarini calistirir sadece
Olur kaptanımSayi yerine harfle yaz canim haziran temmuz gibi
Bizimkiler de boyleBirşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Pazartesi tartisi sorun olmaz canim bildirim yapmayabilirsinZipzip- kaptanım pazartesi bildirim yapmasam yada en azından kendi tartımı götürmeyip boludakiyle yapsam olur mu? Çarşamba döneceğim zaten cumaya kendi tartımla yaparım.
Turkiyeden salatalik tohumu getirdim ektim terasa bakalim kendi salataligimi yiyecegim bu sene insallahTürk bakkalı bana uzak . 30 km aramız var. Haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorum . Herşey hemen bozuluyor. Ah ah türkiyede bahçeden taze koparılmış salatalıklar be kadar da tatlı oluyor. İnşaallah seneye gittiğimde bol bol yiyecem tıka basa
Bu haftaki kilosunu yazmamis aslinda galiba isi cikti
Teşekkür ederimPazartesi tartisi sorun olmaz canim bildirim yapmayabilirsin
Vki 25.2 gelmis iradeli olursan haftaya yesil bolgeye iniyorsunTeşekkür ederim.
yarın okul pikniği, hafta içi annemlere gidiş perşembe yatılı misafirim var. Bu hafta zor gececek bnm için, iradeli olmalıyım, iradeli olmalıyım,iradeli olmalıyım, 37 kez daha mı söylesem ki
Evet şuan bu, tek motive kaynağımVki 25.2 gelmis iradeli olursan haftaya yesil bolgeye iniyorsun
Son dönemde kilo almış bir insana garip gelebilir bu heyecanım tabiki ama ben en son hatırladığım lise 1 de 70 kiloydım, yıl 2002, 20 yıl önce, yılların obeziyim yani, bana çok ulaşılmaz bir şey olarak geliyor o yüzden.Evet şuan bu, tek motive kaynağım
Aklım almıyor, kilolu değil normal yazacak artık vki mde
Gercekten guzel is basardin canim belki 6 li rakamlari bile göreceksin bu defaSon dönemde kilo almış bir insana garip gelebilir bu heyecanım tabiki ama ben en son hatırladığım lise 1 de 70 kiloydım, yıl 2002, 20 yıl önce, yılların obeziyim yani, bana çok ulaşılmaz bir şey olarak geliyor o yüzden.
Off araya yaz girmeseydi iyiydi, pandemi olması büyük şanstı gelen giden yok dışarda yemek yok, güzeldi.Gercekten guzel is basardin canim belki 6 li rakamlari bile göreceksin bu defa
ben çok güldüm yaa. Gramlari hesaplıyoruz.Birşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Eksin cok guzel canim tebriklerYanlış tarihin 100gr faydası oldu
Nelere seviniyorum yaaaa
Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.8
Fark-0.600
Zipzip-
Eki Görüntüle 2881253
Çok tebrık ederım canım mezunıyetın hayırlı olsun korumada ne verdı diyetistenınGecen Cuma: 65.8
Bu Cuma: 65
Fark: 800
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Az önce doktordan çıktım
64.1 ile koruma diyetine geçtik
Mutlu yıllar canım Allah güzel omur nasıp etsın yavrunaHayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?