• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece kalkıp yemek huyum vardı. O zaman kalkar yerdim ekmek domates salatalık . Ama şimdi bu huyumu zorda olsa kısıtladım 2 haftadır 18 yemeğimden başka yemiyorum. İnşaallqh bu yememe alışkanlığım devam eder. Gerçekten zorlanıyorum . Gece alışmışım ya yemeğe bana çok zor geliyor . Aç olduğumda hemen kalkıp su içip suyla bastırıyorum. . Yoksa başka çaresi yok. Burda olmasaydım . O salatacıklar masanın üzerinde değil midem de bayram yapardı😆
Gece kalkıp başka şey yiyeceğine salatalık ye daha iyi.
Ben bi ay diyetisyendem gizli if yapttım, şimdi eğer annem babam çay yanına bir şey yemezse görmezsem kendi evimde akşam yemeğindrn sabah hiçbir şey yemeiyorım. Büyük ölçüde kırdım, sen de kırarsın cnm azimle

Turk marketlerinde ince salataliklar var tadi daha guzel canim o salataliklar biraz tatsiz oluyor
Salataligin kalorisi cok düşük hapsini yesende bisey olmaz herhalde 🥰
Biraz bagirsaklarini calistirir sadece 🤭
Türk bakkalı bana uzak . 30 km aramız var. Haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorum . Herşey hemen bozuluyor. Ah ah türkiyede bahçeden taze koparılmış salatalıklar be kadar da tatlı oluyor. İnşaallah seneye gittiğimde bol bol yiyecem tıka basa 😆

Birşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
Bizimkiler de boyle :D
Salataligin gunahi olmaz. :27:

Türk bakkalı bana uzak . 30 km aramız var. Haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorum . Herşey hemen bozuluyor. Ah ah türkiyede bahçeden taze koparılmış salatalıklar be kadar da tatlı oluyor. İnşaallah seneye gittiğimde bol bol yiyecem tıka basa 😆
Turkiyeden salatalik tohumu getirdim ektim terasa bakalim kendi salataligimi yiyecegim bu sene insallah :KK48:

Pazartesi tartisi sorun olmaz canim bildirim yapmayabilirsin
Teşekkür ederim🥰.
yarın okul pikniği, hafta içi annemlere gidiş perşembe yatılı misafirim var. Bu hafta zor gececek bnm için, iradeli olmalıyım, iradeli olmalıyım,iradeli olmalıyım, 37 kez daha mı söylesem ki😂😀

Teşekkür ederim🥰.
yarın okul pikniği, hafta içi annemlere gidiş perşembe yatılı misafirim var. Bu hafta zor gececek bnm için, iradeli olmalıyım, iradeli olmalıyım,iradeli olmalıyım, 37 kez daha mı söylesem ki😂😀
Vki 25.2 gelmis iradeli olursan haftaya yesil bolgeye iniyorsun 🤩🤩

Evet şuan bu, tek motive kaynağım 🥰
Aklım almıyor, kilolu değil normal yazacak artık vki mde🥳
Son dönemde kilo almış bir insana garip gelebilir bu heyecanım tabiki ama ben en son hatırladığım lise 1 de 70 kiloydım, yıl 2002, 20 yıl önce, yılların obeziyim yani, bana çok ulaşılmaz bir şey olarak geliyor o yüzden.

Son dönemde kilo almış bir insana garip gelebilir bu heyecanım tabiki ama ben en son hatırladığım lise 1 de 70 kiloydım, yıl 2002, 20 yıl önce, yılların obeziyim yani, bana çok ulaşılmaz bir şey olarak geliyor o yüzden.
Gercekten guzel is basardin canim belki 6 li rakamlari bile göreceksin bu defa 🤩🤩

Birşey daha soracağım bizim burdaki salatalıklar böyle . MaşâAllahları var yani ben bunun 3 te 1 ini kesip yiyorum ona 1 tane salatalık yazıyorum menüde . Olur mu yoksa 4 mi bölmem gerekli ?
Burdaki herşey de tombiş tombiş uzun büyük falan.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
ben çok güldüm yaa. Gramlari hesaplıyoruz. 😂😂

Hayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Mutlu yıllar canım Allah güzel omur nasıp etsın yavruna

Back