• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tansiyonunu baktın mı tansiyonun nasıl ? 2 hafta boyunca tansiyonunu incelemeni öneririm. Dikkat et kendine gerçekten zayıflayacaksın diye kendini hepten aç bırakıyorsun. Böyle olmaz sağlıklı zayıflayalım. Sonra sağlığından olma. Allah korusun.
Tansiyonum çoğunluKla düşüktür baş ağrım yemeyle ilgisi yok sürekli oluyo duruş bozukluğu stres rahat yatamama gibi sebeplerle

Oğlan yine halıya mıçtı delircem ya söylemedi yine kaçırmış ağlıyo kızdım ama temizledim halıyı sildim oğlanı yıkadım parkta oynuyolar ben sinirden kudursamda oturuyom öylece midem de berbat oldu

İlk kez duyuyorum
Bunların eğitimini alan doktorlar var . Türkiyede en iyi 2 tane doktor varmış diye duydum . Ama isimlerini bilmiyorum. Araştırın isterseniz ona gidip görünün. Her tarafınıza bakıyor masaj yapıyor ve kıtlatıyor. Ama bu manuel terapi ücretli.

Tansiyonum çoğunluKla düşüktür baş ağrım yemeyle ilgisi yok sürekli oluyo duruş bozukluğu stres rahat yatamama gibi sebeplerle

Oğlan yine halıya mıçtı delircem ya söylemedi yine kaçırmış ağlıyo kızdım ama temizledim halıyı sildim oğlanı yıkadım parkta oynuyolar ben sinirden kudursamda oturuyom öylece midem de berbat oldu
Ay canım ya senin oğlan kaç yaşında ?

Bunların eğitimini alan doktorlar var . Türkiyede en iyi 2 tane doktor varmış diye duydum . Ama isimlerini bilmiyorum. Araştırın isterseniz ona gidip görünün. Her tarafınıza bakıyor masaj yapıyor ve kıtlatıyor. Ama bu manuel terapi ücretli.
Kütletmeyi severim ama buralarda varmı bilmiyorum internette görüyorum onlar yaparken bile rahatlıyorum

İşte güvenilir yer bulmanız gerekli, kendinizi herkese teslim etmeyin, sakat kalabilirsiniz . O yüzden iyi araştırmak gerekiyor. Varsa çevrenizden giden onlara sorabilirsiniz. İyi sonuçlar almışlar mı nasılsın diye. Ben başımdan gitmiştim ama pek faydasını göremedim. 2 defa gittim her yerimi yaptırmak için burdaki sadece başımla 1 saat uğraştı her yer için ayrı ayrı tarih almam gerekiyormuş. Oda baya pahalıya patlayacak diye. 2 defa sadece başımla uğraşınca pek faydasını göremeyince bıraktım. Bir arkadaş başka birini önerdi 1 defa da neren ağrıyorsa istediğin yeri yapıyormus o faydasını görmüş ona gitmek istiyorum. Ama başımın çaresini hacemat çözdü. . Valla yaşlandıkça her yerim dökülüyor . O yüzden sağlık için çareler arayıp duruyorum. İnşaallah sizin de sorununuz hallolur. Sağlıktan öte birşey yok.

Kızlar menüyü yazayım hemen
Sabah 1 sade Türk kahvesi yanında şeftali 10 badem
Kahvaltı
Soğanlı kapya biberli omlet az peynir 7 zeytin
Salatalık domates
Ara 3 ceviz Yeşil çay
Akşam
Firinda karnıyarık cacık
2.5 lt su madensuyu
Sporu sonra eklerim
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

1 temmuz öğün paylaşımı
Kahvaltı = 1 haşlanmış yumurta 6 yeşilzeytin 1 çavdarlı etimek 1yk labne domates salatalık maydanoz 2 ceviz kayısı çayı
Öğlen = 2 activia sade 1tk keten tohumu 1çk tarçın
Akşam= tavuk sote salata 4yk makarna
Ara öğün=Türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kizlar 💕

2 yaşında öğrendik aslında ama bu sefer oyuna dalıyo yada pepeye çiş falan kaçıyo
Anladım canım, ama daha küçük kızmayın ona daha 2 yaşında maşaallah yine iyi söylüyor gidiyor, yapıyor .Benimkiler 3 yaşında öğrenmişlerdi. 2 yaşında o kadar denememe rağmen yapıyorlardı. Sonra bıraktım 3 yaşında denedim ve 1 hafta geçmedi öğrendiler . Tabi gece bir kaç kere yaptılar o kadarda olacak. Herşeyin bir zamanı var stres yapma sakın oda öğrenecek zamanı gelince. Bak kendini üzüyorsun sonra. Sakin ol rahat ol. Yine sonuçta sen yapıyorsun temizliyorsun.

Ben 00 a doğru menümü sporumu yazsam olur mu daha benim ufaklık uyumadı. Uyumayınca sporda yapamıyorum . Bugün okula da gitmediler bütün gün tepemde durdular. Yürüyüşte yalan oldu zaten. Yağmurdan yapamadım bari hareket yapayım da kendimi rahatlatayım. 😆
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
Sorun yok canim kimisi ertesi gun yaziyo🤷🏻‍♀️

Ben 00 a doğru menümü sporumu yazsam olur mu daha benim ufaklık uyumadı. Uyumayınca sporda yapamıyorum . Bugün okula da gitmediler bütün gün tepemde durdular. Yürüyüşte yalan oldu zaten. Yağmurdan yapamadım bari hareket yapayım da kendimi rahatlatayım. 😆
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul
Sorun olmaz canim 🤗🤗

***6.Takım 733. Etap ***

MiraPham(64.9/
s i d e l y a(64.85/
sardunya1038(65.8/
Cedarice(74.55/
sleepy angel (68.4/
madamhd (73.3/
MaviBirLiman (78.9/
sonundaoldu(73.6/

6.Takım Ortalamasi:

6.Takim Free liste 733.Etap

Brzhuzur(69.3/)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
asysss(56.2/mezun uye
sandriyon(64/1/)yeni üye, B.t:19.05,B.k:66.5,H.k:60
SaskinAnne (83.2/)698.etapta kendi istegiyle ayrilan üye, B.t:21.05,B.k: 83.65 H.k:65
Less-is-More(57.4/) yeni uye,B.t:23.05,B.k:60,H.k:56
Elisa83()mezun uye,B.t:23.05,B.k:74.7,H.k:
T u t a s t e (71.0/)728.etapta 72.35 ile izne ayrildi
Nehir6161(82.7/)yeni üye, B.t:17.06,B.k:87.1,H.k:67
TekrarDene (78.7/)726.etapta 75.3 ile izne ayrildi

Back