Tahmin etmiştim normalAlmanya münih
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin etmiştim normalAlmanya münih
Kızlar eva'nın videosu yavaş ve gayet güzel birçok hareket içeriyor. Eva bana çok hızlı diyenler bir deneyebilir.
Tansiyonum çoğunluKla düşüktür baş ağrım yemeyle ilgisi yok sürekli oluyo duruş bozukluğu stres rahat yatamama gibi sebeplerleTansiyonunu baktın mı tansiyonun nasıl ? 2 hafta boyunca tansiyonunu incelemeni öneririm. Dikkat et kendine gerçekten zayıflayacaksın diye kendini hepten aç bırakıyorsun. Böyle olmaz sağlıklı zayıflayalım. Sonra sağlığından olma. Allah korusun.
Nice mutlu sağlıklı yaşlra canımTşk ederim kaptanım amin hep beraber insAllah![]()
Bunların eğitimini alan doktorlar var . Türkiyede en iyi 2 tane doktor varmış diye duydum . Ama isimlerini bilmiyorum. Araştırın isterseniz ona gidip görünün. Her tarafınıza bakıyor masaj yapıyor ve kıtlatıyor. Ama bu manuel terapi ücretli.İlk kez duyuyorum
Ay canım ya senin oğlan kaç yaşında ?Tansiyonum çoğunluKla düşüktür baş ağrım yemeyle ilgisi yok sürekli oluyo duruş bozukluğu stres rahat yatamama gibi sebeplerle
Oğlan yine halıya mıçtı delircem ya söylemedi yine kaçırmış ağlıyo kızdım ama temizledim halıyı sildim oğlanı yıkadım parkta oynuyolar ben sinirden kudursamda oturuyom öylece midem de berbat oldu
Siz nerden ?Tahmin etmiştim normal
Ben İstanbul ama almanyada arkadaşım var ordan biliyorumSiz nerden ?
Kütletmeyi severim ama buralarda varmı bilmiyorum internette görüyorum onlar yaparken bile rahatlıyorumBunların eğitimini alan doktorlar var . Türkiyede en iyi 2 tane doktor varmış diye duydum . Ama isimlerini bilmiyorum. Araştırın isterseniz ona gidip görünün. Her tarafınıza bakıyor masaj yapıyor ve kıtlatıyor. Ama bu manuel terapi ücretli.
2 yaşında öğrendik aslında ama bu sefer oyuna dalıyo yada pepeye çiş falan kaçıyoAy canım ya senin oğlan kaç yaşında ?
Kızlar menüyü yazayım hemen
Sabah 1 sade Türk kahvesi yanında şeftali 10 badem
Kahvaltı
Soğanlı kapya biberli omlet az peynir 7 zeytin
Salatalık domates
Ara 3 ceviz Yeşil çay
Akşam
Firinda karnıyarık cacık
2.5 lt su madensuyu
Sporu sonra eklerim
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar1 temmuz öğün paylaşımı
Kahvaltı = 1 haşlanmış yumurta 6 yeşilzeytin 1 çavdarlı etimek 1yk labne domates salatalık maydanoz 2 ceviz kayısı çayı
Öğlen = 2 activia sade 1tk keten tohumu 1çk tarçın
Akşam= tavuk sote salata 4yk makarna
Ara öğün=Türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Anladım canım, ama daha küçük kızmayın ona daha 2 yaşında maşaallah yine iyi söylüyor gidiyor, yapıyor .Benimkiler 3 yaşında öğrenmişlerdi. 2 yaşında o kadar denememe rağmen yapıyorlardı. Sonra bıraktım 3 yaşında denedim ve 1 hafta geçmedi öğrendiler . Tabi gece bir kaç kere yaptılar o kadarda olacak. Herşeyin bir zamanı var stres yapma sakın oda öğrenecek zamanı gelince. Bak kendini üzüyorsun sonra. Sakin ol rahat ol. Yine sonuçta sen yapıyorsun temizliyorsun.2 yaşında öğrendik aslında ama bu sefer oyuna dalıyo yada pepeye çiş falan kaçıyo
Sorun yok canim kimisi ertesi gun yaziyoBen 00 a doğru menümü sporumu yazsam olur mu daha benim ufaklık uyumadı. Uyumayınca sporda yapamıyorum . Bugün okula da gitmediler bütün gün tepemde durdular. Yürüyüşte yalan oldu zaten. Yağmurdan yapamadım bari hareket yapayım da kendimi rahatlatayım.
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Sorun olmaz canimBen 00 a doğru menümü sporumu yazsam olur mu daha benim ufaklık uyumadı. Uyumayınca sporda yapamıyorum . Bugün okula da gitmediler bütün gün tepemde durdular. Yürüyüşte yalan oldu zaten. Yağmurdan yapamadım bari hareket yapayım da kendimi rahatlatayım.
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
Aaah zamaninda mudavimiydim oralarin banlanip duruyordum. Artik bulasmamSitenin kurallarina uymadigin zaman ban yiyebiliyorsun
Genelde bir derdim var kismindan banlanma oluyor
Ordan uzak durdugun surece banlanmazsin :))
Takimdaysan zaten hic bulasma derimAaah zamaninda mudavimiydim oralarin banlanip duruyordum. Artik bulasmam![]()
Selam canimSelamm herkese. Bugün okuldan sonra direk bahçeye gittik fideleri sualamaya çok sicakti. Yeni geldik banyo filan yeni yatti kızlar.