• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belimde ve sırtımda cok zamandir agri vardi. Son 10 gündür sag kalcam başladı. Dün cok kötüydüm
Geçmiş olsun cnm. Çok kilo verdin belki vücut ondan ağrı yaşıyordur. Vitamin eksikliği falan olabilir. Bir de çok aç kalmışsın bugün dikkat et kendine 2 beben var enerji gerek sana az az ye herşeyden

Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyo
Anne olunca duruşumda bozukluk oldu galiba o yüzden de boynumdan bi ağrı giriyo başıma vuruyo mideme derken baya çekiyorum kaç kere dr a gittim bişey çıkmadı gözlerimde kalbim gibi pıt pıt atıyo
Manuel terapiyi denedin mi ?
Ben şimdi gidiyorum yürüyüşe kaybolmam inş. Kardeşim nöbete kalmış. Cuma öncesi yürümemek olmaz 😜
Bilmediğin yerde misin? Navigasyon var artık merak etme kaybolmasın 😊

Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyo
Anne olunca duruşumda bozukluk oldu galiba o yüzden de boynumdan bi ağrı giriyo başıma vuruyo mideme derken baya çekiyorum kaç kere dr a gittim bişey çıkmadı gözlerimde kalbim gibi pıt pıt atıyo
Tansiyonunu baktın mı tansiyonun nasıl ? 2 hafta boyunca tansiyonunu incelemeni öneririm. Dikkat et kendine gerçekten zayıflayacaksın diye kendini hepten aç bırakıyorsun. Böyle olmaz sağlıklı zayıflayalım. Sonra sağlığından olma. Allah korusun.

Gulumse24 Gulumse24 canimmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
g34004.gif

Hayırlı günler ,
Dünkü menüm ,
11:30
2 dilim tam tahıl ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim kaşar peynir
2 bardak yeşil çay
16 :00
Bir 10 adet ceviz
1 bardak yeşil çay
18 :00
1 tabak patatesli etli yemek
1 dilim tt ekmek
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Günlük sporların hepsi squat hariç

Dün akşam çocukları uyuturken ne olur ne olmaz diye adımımı kayıt ettim ve uyuyakaldım.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham

Menümü yazayım hemen
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Domates salatalık karpuz yeşillik(çok az miktarlarda)
5 zeytin

Ara
2 hurma
1 filtre kahve

Öğlen
1 muz

Akşam
4 köfte sebzeli
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık fasulye

Ara
1 filtre kahve