- 9 Ocak 2012
- 15.302
- 29.592
- 798
Çok severim en sevdiğim hatta bana kilo yapan o mamalarOldu canim oldu 5 çayi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok severim en sevdiğim hatta bana kilo yapan o mamalarOldu canim oldu 5 çayi![]()
Ben şimdi gidiyorum yürüyüşe kaybolmam inş. Kardeşim nöbete kalmış. Cuma öncesi yürümemek olmazHayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Geçmiş olsun cnm. Çok kilo verdin belki vücut ondan ağrı yaşıyordur. Vitamin eksikliği falan olabilir. Bir de çok aç kalmışsın bugün dikkat et kendine 2 beben var enerji gerek sana az az ye herşeydenBelimde ve sırtımda cok zamandir agri vardi. Son 10 gündür sag kalcam başladı. Dün cok kötüydüm
Ham yaparlar yoksaBurda takıl , dışarlarda gezinme diyorsun :))
Manuel terapiyi denedin mi ?Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyo
Anne olunca duruşumda bozukluk oldu galiba o yüzden de boynumdan bi ağrı giriyo başıma vuruyo mideme derken baya çekiyorum kaç kere dr a gittim bişey çıkmadı gözlerimde kalbim gibi pıt pıt atıyo
Bilmediğin yerde misin? Navigasyon var artık merak etme kaybolmasınBen şimdi gidiyorum yürüyüşe kaybolmam inş. Kardeşim nöbete kalmış. Cuma öncesi yürümemek olmaz![]()
Tansiyonunu baktın mı tansiyonun nasıl ? 2 hafta boyunca tansiyonunu incelemeni öneririm. Dikkat et kendine gerçekten zayıflayacaksın diye kendini hepten aç bırakıyorsun. Böyle olmaz sağlıklı zayıflayalım. Sonra sağlığından olma. Allah korusun.Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyo
Anne olunca duruşumda bozukluk oldu galiba o yüzden de boynumdan bi ağrı giriyo başıma vuruyo mideme derken baya çekiyorum kaç kere dr a gittim bişey çıkmadı gözlerimde kalbim gibi pıt pıt atıyo
Detoksu yaptın bu hafta haşlama yumurtayı niye özledinHaşlama yumurta özledim![]()
Evet bilmediğim il. Yer yön duygum sıfır. Oğluşum waffle istedi onu buldum eve geçeceğim artık bulurum sanırımManuel terapiyi denedin mi ?
Bilmediğin yerde misin? Navigasyon var artık merak etme kaybolmasın![]()
Aaa kac gundur aklımdaydı 1 temmuz oldugu aklimdan cıkmış ya
Cicekleri iyi ki iptal etmisizBu hafta hoc duzenlı olmadı benımAksam da mısafırim
Hafıf yedım ama spor ve Dukan bırası yapamadım
Tşk ederim kaptanım amin hep beraber insAllahAaa kac gundur aklımdaydı 1 temmuz oldugu aklimdan cıkmış ya
Gulumse24 Dogum gunun kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslarin olsun
![]()
Aaa iptal mi çok strese girmiştim kaçırmışım.Cicekleri iyi ki iptal etmisiz![]()
Yildizlar kaybolunca esit bir yaris olsun diye iptal ettim canim :))Aaa iptal mi çok strese girmiştim kaçırmışım.![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım hemen
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Domates salatalık karpuz yeşillik(çok az miktarlarda)
5 zeytin
Ara
2 hurma
1 filtre kahve
Öğlen
1 muz
Akşam
4 köfte sebzeli
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık fasulye
Ara
1 filtre kahve
Afiyet olsun canım
Hayırlı günler ,
Dünkü menüm ,
11:30
2 dilim tam tahıl ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim kaşar peynir
2 bardak yeşil çay
16 :00
Bir 10 adet ceviz
1 bardak yeşil çay
18 :00
1 tabak patatesli etli yemek
1 dilim tt ekmek
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Günlük sporların hepsi squat hariç
Dün akşam çocukları uyuturken ne olur ne olmaz diye adımımı kayıt ettim ve uyuyakaldım.
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Menümü yazayım hemen
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Domates salatalık karpuz yeşillik(çok az miktarlarda)
5 zeytin
Ara
2 hurma
1 filtre kahve
Öğlen
1 muz
Akşam
4 köfte sebzeli
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık fasulye
Ara
1 filtre kahve