- 9 Ocak 2012
- 15.302
- 29.584
- 798
Kız ben de ciddiyim sana ek yapayım dedimYok canim ben ciddiyim 20020 adimda gitti dundu 19990larda gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben de ciddiyim sana ek yapayım dedimYok canim ben ciddiyim 20020 adimda gitti dundu 19990larda gitti
Adim yarisi yok spor puan hesaplarsan diye dedim sorun yok yazmayabilirimdeYa ben yazarim. Adım yarışı yok. Sen bildirim sayfasında yazki atlamayayim. Sabah 5 te uyudum. 7 de uyandım. Tek gözle bakiyom ekrana.![]()
Bugün mü nasıl bütün gün yürüdün mu? Menü bildirim sayfasına yaz listeye eklerim canım.Ben de ispatlayamam ama toplam 40 bin adımdan fazla adımım var![]()
Ah canım kolay gelsin...Yok canım ben kendi kendime söyleniyorum sinirlenince benim biraz daha üstüne düşmem lazım ama işten güçten olmuyo aman siliverdim 3kere çıktı şimdi yıkatsam yine yapcak kiş girerken hepsini yıkatırım diye
Ben ne zaman temizlik yapsam bişey olur batar ben de söylenirim 5dk temiz durmasın zaten diye ananeme bağladım iyce
Ben adımları da spor puanlarını da yazıyorum. Alışkanlık oldu. Çarşambaya geldim. Dinleniyorum.Adim yarisi yok spor puan hesaplarsan diye dedim sorun yok yazmayabilirimde
Canim benim en son kilomu yazmamışsın***6.Takım 733. Etap ***
MiraPham(64.9/
s i d e l y a(64.85/
sardunya1038(65.8/
Cedarice(74.55/
sleepy angel (68.4/
madamhd (73.3/
MaviBirLiman (78.9/
sonundaoldu(73.6/
6.Takım Ortalamasi:
6.Takim Free liste 733.Etap
Brzhuzur(69.3/)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
asysss(56.2/mezun uye
sandriyon(64/1/)yeni üye, B.t:19.05,B.k:66.5,H.k:60
SaskinAnne (83.2/)698.etapta kendi istegiyle ayrilan üye, B.t:21.05,B.k: 83.65 H.k:65
Less-is-More(57.4/) yeni uye,B.t:23.05,B.k:60,H.k:56
Elisa83()mezun uye,B.t:23.05,B.k:74.7,H.k:
T u t a s t e (71.0/)728.etapta 72.35 ile izne ayrildi
Nehir6161(82.7/)yeni üye, B.t:17.06,B.k:87.1,H.k:67
TekrarDene (78.7/)726.etapta 75.3 ile izne ayrildi
Yok cnm 7 günü hesapladım. Fazlası var eksiği yok. Bugün 8 bin kadar attım bebeğim ağlamış koşa koşa geldim eveBugün mü nasıl bütün gün yürüdün mu? Menü bildirim sayfasına yaz listeye eklerim canım.
Seni artık gözden çıkarmışCanim benim en son kilomu yazmamışsın![]()
Spor puanini yazarız tabi ki canım.Adim yarisi yok spor puan hesaplarsan diye dedim sorun yok yazmayabilirimde
O hep olur ya. Hiç işim Yok ya deriz annemle. Ya çaydanlık devrilir ya ayağımız bir şeye değer ya poşet patlar. Neyse Cumadan önce spor size öyle bakınAh canım kolay gelsin...
Ben im başıma da ne geldi bu akşam üstü ...
Oğlum zar zor uyudu salon pis temizleyeyim dedim temizlerken koltuğu bir ittim mopun kovasını devirdim
Daha temizlemeden oğlan uyandı
Oturdum dövündüm artık...
Bugünlerde bende çok yogun ve yorgunum adım gene atayimda yoksa oturcam evde oyuzden yaziyorum burayaSpor puanini yazarız tabi ki canım.
Tmm ben gidiyom ozamanSeni artık gözden çıkarmışgüle güle
Güle güle Allaha emanetTmm ben gidiyom ozaman![]()
Bacadan mi gelcen Noel Baba gibi. Hediyesiz Gelme.Tmm ben gidiyom ozaman![]()
Güzel spor oldu bana koltukları itip altından halıları çıkardım balkona astımO hep olur ya. Hiç işim Yok ya deriz annemle. Ya çaydanlık devrilir ya ayağımız bir şeye değer ya poşet patlar. Neyse Cumadan önce spor size öyle bakın![]()
Yayinda yapimda emegi gecen herkese teşekkür ederim kendinize iyi bakinGüle güle Allaha emanet![]()
OlabilirBacadan mi gelcen Noel Baba gibi. Hediyesiz Gelme.![]()
Kilonda azmış dikkatte etmemişimGüzel spor oldu bana koltukları itip altından halıları çıkardım balkona astım![]()