Güzel açıklama“Ban” yiyince gri oluyosun siteye giremiyorsun canım. Öyle oldun sandıElhan ablamız ama yanlış anlaşılma problem yok
![]()

Bebegimsin.com

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel açıklama“Ban” yiyince gri oluyosun siteye giremiyorsun canım. Öyle oldun sandıElhan ablamız ama yanlış anlaşılma problem yok
![]()
Şaşkınım benimDünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?
İnşallah yoktur. Benim biraz kamburum var. Birde belim fazla kivrik gibi. Umarim kotu birsey cikmaz...Bel fitigi olabilir canim![]()
Haşlama yumurta özledimHayirli gunler canim
Yarin sabah guzel bir kahvalti yaparsin canim cok gecmis olsun
insallah Rabbim sifa versin inşallah canimİnşallah yoktur. Benim biraz kamburum var. Birde belim fazla kivrik gibi. Umarim kotu birsey cikmaz...
Haslanmis yumurtayi diyete yiyebilirsin canimHaşlama yumurta özledim![]()
Burda da kış havasi var kazak giyiyorum yaBen daha dondurma hakkımı kullanamadım havalar yağışlı burda . Akşamları üşüyorum bile o derece . Buraların havalarına hiç belli olmuyor. Ama halimize şükür. Hava kötü daha yürüyüşe bile çıkamadım.![]()
Disari çıkma kurtlar kaparBurda takıl , dışarlarda gezinme diyorsun :))
Burda hiç kurt görmedim . Geçen hafta sabah yürürken küçük yılan gördüm etrafta kimse yok. Nasıl korktum. Halnuki küçücüktü ama benim için devdiDisari çıkma kurtlar kapar![]()
Ah vallahi yazdıktan sonra anladım ne dediğini . Açlıktan kafam çalışmıyorDisari çıkma kurtlar kapar![]()
Ya hiç sevmiyorum böyle havaları burasıda yeni ısındı yaz bir turlu gelmedi ama fena ısındı nerde oturuyorsunBen daha dondurma hakkımı kullanamadım havalar yağışlı burda . Akşamları üşüyorum bile o derece . Buraların havalarına hiç belli olmuyor. Ama halimize şükür. Hava kötü daha yürüyüşe bile çıkamadım.![]()
Ay ben bilmiyordum yarın için üzülüyordum..Günaydın canım
Yilzidlardan 4-5 kisi kaldi canım cogu tatile gitti yada ayrildi mecbur iptal ettim
Herkesi etiketlememiştimAy ben bilmiyordum yarın için üzülüyordum..
Belki artı çıkarım diye ...
Dün denizde yemiştim çünkü![]()
Kahvaltı yapmadan komşu aradı kahveye diye o geldi gitti derken banyo kaldı şimdi temizlicem parka gitmeden başım da ağrıyoHayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Almanya münihYa hiç sevmiyorum böyle havaları burasıda yeni ısındı yaz bir turlu gelmedi ama fena ısındı nerde oturuyorsun
Bol bol su iç . Benim bazen susuzluktan ağrıdığıda oluyor başımın. Kolay gelsin. Canım iyi eğlencelerKahvaltı yapmadan komşu aradı kahveye diye o geldi gitti derken banyo kaldı şimdi temizlicem parka gitmeden başım da ağrıyo
Bende cocuklar uyurken uzandim ama uyuyamadim. Uyaninca yeme içme fasli sonrada parka. Artik haftasonu baslarim temizlige deKahvaltı yapmadan komşu aradı kahveye diye o geldi gitti derken banyo kaldı şimdi temizlicem parka gitmeden başım da ağrıyo
Kızlar eva'nın videosu yavaş ve gayet güzel birçok hareket içeriyor. Eva bana çok hızlı diyenler bir deneyebilir.
Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyoBol bol su iç . Benim bazen susuzluktan ağrıdığıda oluyor başımın. Kolay gelsin. Canım iyi eğlenceler