• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben daha dondurma hakkımı kullanamadım havalar yağışlı burda . Akşamları üşüyorum bile o derece . Buraların havalarına hiç belli olmuyor. Ama halimize şükür. Hava kötü daha yürüyüşe bile çıkamadım. 😔
Burda da kış havasi var kazak giyiyorum ya 😕
Bu hafta ve haftaya hep yağışlı piknikte yapamadik halimize sukur napalim

Ben daha dondurma hakkımı kullanamadım havalar yağışlı burda . Akşamları üşüyorum bile o derece . Buraların havalarına hiç belli olmuyor. Ama halimize şükür. Hava kötü daha yürüyüşe bile çıkamadım. 😔
Ya hiç sevmiyorum böyle havaları burasıda yeni ısındı yaz bir turlu gelmedi ama fena ısındı nerde oturuyorsun

Günaydın canım 💜

Yilzidlardan 4-5 kisi kaldi canım cogu tatile gitti yada ayrildi mecbur iptal ettim
Ay ben bilmiyordum yarın için üzülüyordum..
Belki artı çıkarım diye ...
Dün denizde yemiştim çünkü 🙈🙈🙈

Kahvaltı yapmadan komşu aradı kahveye diye o geldi gitti derken banyo kaldı şimdi temizlicem parka gitmeden başım da ağrıyo
Bende cocuklar uyurken uzandim ama uyuyamadim. Uyaninca yeme içme fasli sonrada parka. Artik haftasonu baslarim temizlige de

Yürüyüşe çıktım 3000 adım kadar attım yağmur başladı . Ya hiç yürüyemiyorum bu yağmurlardan sırılsıklam oldum . Bir ceviz ağacın altına sığındım. Sonra eşim geldi aldı beni.🥺yürüyemiyorum ya rahat rahat geçen hafta ne güzeldi havalar bu hafta hep yağışlı . Bakalım yarın tartı ne gösterecek

Kızlar eva'nın videosu yavaş ve gayet güzel birçok hareket içeriyor. Eva bana çok hızlı diyenler bir deneyebilir.

Nasıııl zevk almıyor sanki silah zoruyla yaptırıyorlar😂

ama en yakın zamanda deneyeceğim sağol🥰

Bol bol su iç . Benim bazen susuzluktan ağrıdığıda oluyor başımın. Kolay gelsin. Canım iyi eğlenceler
Suyu çok içiyorum ama boynjm yatmayı oturmayı sevmiyo
Anne olunca duruşumda bozukluk oldu galiba o yüzden de boynumdan bi ağrı giriyo başıma vuruyo mideme derken baya çekiyorum kaç kere dr a gittim bişey çıkmadı gözlerimde kalbim gibi pıt pıt atıyo

Back