Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım azminiAçım arkadaşlar açben açsam sizde yemeyin lutfen asıl listedekiler guzel yuzdemiz olsun lutfen
Bel fitigimi var acaba canim beldemi agri sirttamiDoktor sirtimi daha da agritti. Rontgen cektirdim. Haftaya mr cekilcek. Yine kan tahlili bakmadi kafayi yicem
Bende bu hafta listeye girecem galiba acaba kac yuzdeyleAçım arkadaşlar açben açsam sizde yemeyin lutfen asıl listedekiler guzel yuzdemiz olsun lutfen
Afiyet olsun canımSabah beri bir bardak sut, bol yeşillik(otladim) 10 kiraz 6 badem,
Nescafe, macciato, 3 kayisi, 4 fındık la duruyorum. Ekmek yooogghh, yumurta yoghhh. Son gün bugun Allahim sabir versin
Belimde ve sırtımda cok zamandir agri vardi. Son 10 gündür sag kalcam başladı. Dün cok kötüydümBel fitigimi var acaba canim beldemi agri sirttami
Gecmis olsun tekrar
Bende bu hafta listeye girecem galiba acaba kac yuzdeyle
Benim iyi bir yuzde varBel fitigimi var acaba canim beldemi agri sirttami
Gecmis olsun tekrar
Bende bu hafta listeye girecem galiba acaba kac yuzdeyle
Ban nasıl yeniliyor . Ne yaptın mı oluyor?“Ban” yiyince gri oluyosun siteye giremiyorsun canım. Öyle oldun sandıElhan ablamız ama yanlış anlaşılma problem yok
![]()
Bel fitigi olabilir canimBelimde ve sırtımda cok zamandir agri vardi. Son 10 gündür sag kalcam başladı. Dün cok kötüydüm
Hayirli gunler canimHayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Yarin sabah guzel bir kahvalti yaparsin canim cok gecmis olsunSabah beri bir bardak sut, bol yeşillik(otladim) 10 kiraz 6 badem,
Nescafe, macciato, 3 kayisi, 4 fındık la duruyorum. Ekmek yooogghh, yumurta yoghhh. Son gün bugun Allahim sabir versin
Sitenin kurallarina uymadigin zaman ban yiyebiliyorsunBan nasıl yeniliyor . Ne yaptın mı oluyor?
Burda takıl , dışarlarda gezinme diyorsun :))Sitenin kurallarina uymadigin zaman ban yiyebiliyorsun
Genelde bir derdim var kismindan banlanma oluyor
Ordan uzak durdugun surece banlanmazsin :))
Yani oylede sayilirBurda takıl , dışarlarda gezinme diyorsun :))
Hayirli günler canimHerkese hayırlı günler kızlar bugün dikkat edelim yarın cuma ben genelde cuma günü kacamak yaparım ayy canım dondurma istedi dolapta beni bekliyor yarın yesem ne iyi olur![]()
Ben daha dondurma hakkımı kullanamadım havalar yağışlı burda . Akşamları üşüyorum bile o derece . Buraların havalarına hiç belli olmuyor. Ama halimize şükür. Hava kötü daha yürüyüşe bile çıkamadım.Herkese hayırlı günler kızlar bugün dikkat edelim yarın cuma ben genelde cuma günü kacamak yaparım ayy canım dondurma istedi dolapta beni bekliyor yarın yesem ne iyi olur![]()
Tatlım afilli şöyle renkli cıvıl cıvıl bir profil fotosu koyarsan ablan seni gri olarak algılamaz bir de üzüldüm noldu bu kıza diye.Gri mi oldum niye ki nasıl ?
Ben temizlikle meşgulüm tatlım..spor hak getireHayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Kavgaya polemiğe girersen ceza aliyorsunBan nasıl yeniliyor . Ne yaptın mı oluyor?