Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım 54.7 çıktım bu sabah
Sende kilo verince korumayi öğren bu defa
insallah canim bu sefer kilomu dengeli beslenerek koruyacam dengeli beslenmek kilo vermekten daha kolay kilo aldimi vermek zor

Sogan sarimsak ayran tok tutuyor canim yediklerinin icine ekle cok acikmazssin
Mesela cacik yaparken icine 1 dis sarimsak yemegin yaninda bir baş kuru sogan
Tok tutuyor
Agiz kokusu olmamasi icin 1 kac kahve agzina atabilirsin
Bugunde bitsinde yarin normal beslenmeye gecicem. Ama ekmek konusunda abartmamaya ozen gostercem birde porsiyonları küçük tutucam

Ah bende hastanedeyim. Haftaya carsamba da bizde doğumgünü temizlik yapmam lazim, hazırlık yapmam lazim nasil olcak hic bilmiyorum

Hayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Dünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?

Dünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?
Diskalifiye oldun canim takimdan

“Ban” yiyince gri oluyosun siteye giremiyorsun canım. Öyle oldun sandı Elhan ablamız ama yanlış anlaşılma problem yok

Çok tatlisin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…