- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bazen amannn naparsa yapsin diyorumdurArkama baka baka giriyorum ruhun duymuyor bazen
insallah canim bu sefer kilomu dengeli beslenerek koruyacamAynen canım 54.7 çıktım bu sabah
Sende kilo verince korumayi öğren bu defa
Bugunde bitsinde yarin normal beslenmeye gecicem. Ama ekmek konusunda abartmamaya ozen gostercem birde porsiyonları küçük tutucamSogan sarimsak ayran tok tutuyor canim yediklerinin icine ekle cok acikmazssin
Mesela cacik yaparken icine 1 dis sarimsak yemegin yaninda bir baş kuru sogan
Tok tutuyor
Agiz kokusu olmamasi icin 1 kac kahve agzina atabilirsin
Ah bende hastanedeyim. Haftaya carsamba da bizde doğumgünüPffff
Uyku duzenimiz yok birde hazirlik falan yapiyorum
Yarin tartidan sonra ben izine cikmak istiyorum kaptanim @zipzip
Yetisemiyorum cunku
Pasaport islemleri alisveris falan hergunum disarda ve aksiyonlu + bu hafta sonu kizin dogum gunu var onun kosusturmasi
Yeni kategori belli oldu mu? Gidip gözümü doyuruyorum yarismalardaBazen amannn naparsa yapsin diyorumdur
Oldu canim oldu 5 çayiYeni kategori belli oldu mu? Gidip gözümü doyuruyorum yarismalarda
Selam canim ne guzelSelam kizlar
Bugum kendimde bi hafiflik hissedince tartilayim dedim
Izne ciktigim kiloya ulasmisim
Aa gercekten dogru az once gordum bendeOldu canim oldu 5 çayi
Bakmasida iyi oluyo yaYeni kategori belli oldu mu? Gidip gözümü doyuruyorum yarismalarda
Tesekkur ederim kaptanimTamam canim kolay gelsin
Valla bizde annem 2 kardesim gelecek ev halki haricinde 3kisi oyuzden temizlik falan vaktim yokAh bende hastanedeyim. Haftaya carsamba da bizde doğumgünütemizlik yapmam lazim, hazırlık yapmam lazim nasil olcak hic bilmiyorum
Tabiki bensiz olurmuAa gercekten dogru az once gordum bende
Sen yine katılacan mı canim
O zaman tadı olmuyor işteBazen amannn naparsa yapsin diyorumdur
Gri mi oldum niye ki nasıl ?Nehir gri olmuş noldu ki
Dünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?Hayırlı günler , bugün kimse yok yarın ki tartı günü için herkes sporda sanırım . Kolay gelsin canlar.
Diskalifiye oldun canim takimdanDünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?
“Ban” yiyince gri oluyosun siteye giremiyorsun canım. Öyle oldun sandıDünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?
Benimde annem kv gorumceTesekkur ederim kaptanim
Valla bizde annem 2 kardesim gelecek ev halki haricinde 3kisi oyuzden temizlik falan vaktim yok
Siradan bise yapicam
Çok tatlisin yaDünkülere bakarken en sona atlamışım . Dedim ne oluyor niye kimse yok. Meğersem oooo yazan çok olmuş. Birde gri olunca ne oluyor. Şok oldum görünce acaba dedim gri neeee? Gri olunca ne oluyor diskalifiye mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?