Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haha bizim yöre o bizim
Ama yeşillik et sebze de bol tüketiliyor. Fakat ailemde tek ben kilo derdiyle cebelleşiyorum. Kahvaltı ekmeğinden de kurtulursam süper olacak. Seni takipteyim
Bizim ordada oyle ekmekciler yemekten cok ekmek yenir
Ekmegi tamamen kesmek yerine azaltmak daha iyi canim vucudun herseye ihtiyaci var. Herseyi kararinda yemek en dogrusu

3 gündür lokma ekmek yemedim
Ay canim detoks mu yaptin sifir ekmek beslendin inşallah tarti yarin emeginin karsiligini verir ben tarti oncesi cok ekmek yememeye calisiyorum.
Onceleri tartiya iki gun kala ekmek yemez detiloks diyeti yapardim ama vucudun her besine ihtiyaci var cok abartmadan gunde 2 dilim yemek iyi bence

Detoks yaptim canim aç geziyorum

Detoks yaptim canim aç geziyorum
Sogan sarimsak ayran tok tutuyor canim yediklerinin icine ekle cok acikmazssin
Mesela cacik yaparken icine 1 dis sarimsak yemegin yaninda bir baş kuru sogan
Tok tutuyor
Agiz kokusu olmamasi icin 1 kac kahve agzina atabilirsin

Kucukken daha cok ekmek yiyordum yine azalttim sadece kahvaltida yiyorum:)
Kilo problemim olur da ben dikkat ediyorum canım yoksa yine 7 li kilolari görürdüm
Suan 54 ile 56 arasisin galiba canim aman dikkat et bende 64 65 e kadar iki kere kilo verdim geri aldim

İnan benimde oyle. Gecenin bir yarisi kalkip 2 3 saat duruyoruz
Pffff
Uyku duzenimiz yok birde hazirlik falan yapiyorum
Yarin tartidan sonra ben izine cikmak istiyorum kaptanim Z zipzip
Yetisemiyorum cunku
Pasaport islemleri alisveris falan hergunum disarda ve aksiyonlu + bu hafta sonu kizin dogum gunu var onun kosusturmasi

Valla ben yarın burda free olarak başlaya cam tekrar dan almak istemiyorum psikolojim bozuluyor sonra hiç bişey de buna engel olmayacak

Suan 54 ile 56 arasisin galiba canim aman dikkat et bende 64 65 e kadar iki kere kilo verdim geri aldim
Aynen canım 54.7 çıktım bu sabah
Sende kilo verince korumayi öğren bu defa
Tamam canim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…