Bizim ordada oyle ekmekciler yemekten cok ekmek yenirHaha bizim yöre o bizim
Ama yeşillik et sebze de bol tüketiliyor. Fakat ailemde tek ben kilo derdiyle cebelleşiyorum. Kahvaltı ekmeğinden de kurtulursam süper olacak. Seni takipteyim
Ekmeksiz hayat düşünemiyorum bendeBizim ordada oyle ekmekciler yemekten cok ekmek yenir
Ekmegi tamamen kesmek yerine azaltmak daha iyi canim vucudun herseye ihtiyaci var. Herseyi kararinda yemek en dogrusu
Ay canim detoks mu yaptin sifir ekmek beslendin inşallah tarti yarin emeginin karsiligini verir ben tarti oncesi cok ekmek yememeye calisiyorum.3 gündür lokma ekmek yemedim
Sende ekmekci millettensinEkmeksiz hayat düşünemiyorum bende
Bdv ye girmeyin cısYanılmış olmama çok sevindim
Canım tabloda ismi gri görünüyordu.
Öyle zannetmişim.
Eki Görüntüle 2880592
Detoks yaptim canim aç geziyorumAy canim detoks mu yaptin sifir ekmek beslendin inşallah tarti yarin emeginin karsiligini verir ben tarti oncesi cok ekmek yememeye calisiyorum.
Onceleri tartiya iki gun kala ekmek yemez detiloks diyeti yapardim ama vucudun her besine ihtiyaci var cok abartmadan gunde 2 dilim yemek iyi bence
Sogan sarimsak ayran tok tutuyor canim yediklerinin icine ekle cok acikmazssinDetoks yaptim canim aç geziyorum
Kucukken daha cok ekmek yiyordum yine azalttim sadece kahvaltida yiyorum:)Sende ekmekci millettensin
Ama senin kilo problemin yok
Hehe aynen cnm çok saol900 gram eksidesin bence haftalik olarak guzel bir rakam
Suan 54 ile 56 arasisin galiba canim aman dikkat et bende 64 65 e kadar iki kere kilo verdim geri aldimKucukken daha cok ekmek yiyordum yine azalttim sadece kahvaltida yiyorum:)
Kilo problemim olur da ben dikkat ediyorum canım yoksa yine 7 li kilolari görürdüm
Pffffİnan benimde oyle. Gecenin bir yarisi kalkip 2 3 saat duruyoruz
Valla ben yarın burda free olarak başlaya cam tekrar dan almak istemiyorum psikolojim bozuluyor sonra hiç bişey de buna engel olmayacakAhh bu tatiller. Dr. bana da dedi. Dedim bilmiyorum gidebiliriz. Orda alırsıniz bir kaç kilo. Hiç öyle bir niyetim yok bol spor yapacağım normal yiyeceğim en fazla 1 kilo alacağım dedim. Bayram yilbaşi doğum günü evlilik yıldönümü piknik komşu daveti bunların sonu yok dedim. Siz bu işi çözmüşsünüz bravo dedi.
Aynen canım 54.7 çıktım bu sabahSuan 54 ile 56 arasisin galiba canim aman dikkat et bende 64 65 e kadar iki kere kilo verdim geri aldim
Tamam canim kolay gelsin
Hemen sayfanin ustunden ulasabilirsin canimYa menü ve spor sayfası başla yerde ya üşeniyorumbugün onları da yazayım ben
Sağol cnm ya demesen ilk sayfaya gidip ya da arama butonundan buluyordumHemen sayfanin ustunden ulasabilirsin canim
Yaa ne guzel sayfanın hemen altındaydı ordan kaldirmislarSağol cnm ya demesen ilk sayfaya gidip ya da arama butonundan buluyordum
Bdvde kimseyle dalasmiyorum kuzum..arada bir Filiss beni malum yerde yakalamazsa sorun olmuyorBdv ye girmeyin cıs
Nehir gelir birazdan bazen oyle gorunuyor canim
Benden kacmaz abla biliyosunBdvde kimseyle dalasmiyorum kuzum..arada bir Filiss beni malum yerde yakalamazsa sorun olmuyor
Arkama baka baka giriyorum ruhun duymuyor bazenBenden kacmaz abla biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?