Nick değişmişsin tatlım ondan farkedemedim kusura bakma yaCanımmm hoşgeldin. Sen bana niye selam vermiyon. Nerelerdesin sen? Çok özledim güzeller güzeli arkadaşım.
Tabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inşKimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..
Aynen öyle canım neler geliyor insanın başına tahmin bile edilecek şeyler olmuyor. Rabbim tüm çocukları kötülüklerden korusunTabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inş
Ben baba yokken bile yollamam;Orta okuldayken müzik dersinde anne ile ilgili bir şarkının notalarini ogreniyorsun, bir arkadaşımız bogulacak derecede ağlamaya başladı öğretmenimiz de biraz usteleyince kizcagiz zaten içini kemireni dökmek durumunda kaldı.Kimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..
Günaydın. Geçmiş olsun canım zorladın mı?Günaydın
Yataktan bende belimin ağrısıyla kalktım
Gunaydin canımGünaydın 6.grubun güzellikleri
Dün ilk günümdü ama iyi idare ettim diye düşünüyorum. Herkese kaçamaksız bir hafta diliyorum
Günaydın canım gecmis olsunGünaydın
Yataktan bende belimin ağrısıyla kalktım
Bende kötü oldum canımGünaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Tek ogun beslenmekde iyi gelmeyebilir canimBenim wc işine çözüm bulamam lazım
Aktarda açlık otu kalmamış haftaya dedi
Kayısı ve çayı da işe yaramadı
Parktan gelince ılık suya zeytin yağı katıp içeyim karnım davul gibi ve artı görmeye başladım bugün
Simdi yazcaktim ama karismayim diyorum direnc kilosuna gelmeden vucudu artilari görecek tek ögun beslenmede neden boyle birseye kalkisti anlamis degilim 3 öğünlerlede cok guzel kilo verir bakTek ogun beslenmekde iyi gelmeyebilir canim
Biraz salata ve yogurt ekle menunde
Meyve de yemiyorsun
Nick değişmişsin tatlım ondan farkedemedim kusura bakma yanasılsın umarım iyisindir? Bende çok özledim valla. Ve yine koşa koşa buraya geldim
Tek ogun beslenmekde iyi gelmeyebilir canim
Biraz salata ve yogurt ekle menunde
Meyve de yemiyorsun
Haklısınız galibaSimdi yazcaktim ama karismayim diyorum direnc kilosuna gelmeden vucudu artilari görecek tek ögun beslenmede neden boyle birseye kalkisti anlamis degilim 3 öğünlerlede cok guzel kilo verir baksardunya1038 yaya
Gitmezse korseler var yeni çıkanlardanHaklısınız galiba
Düğün öncesi biraz göbek gider diye acele ettim sanırım. açlık çekmiyorum hiç aslında çok iyi gidiyo 24saat aralıklı orıç gibi dedim kabızlık olmasa iyi olurdu belki
Ahh canım yaa. İnsanlar oyle kötü ki. Dün elimi yıkarken sineğe su geldi. Lavaboda çırpınıyor. Peçete ile yukarı kaldırdım peçete suyu çeksin diye. Bir can taşıyor. Kıyamadım. O yavrucaklara bunlari yapanlar, insallah kalplerinin hakettiğini, önce bu dünyada sonra cehennemde yaşarlar.Günaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Canım yoğurtla biraz zeytin yağı karabiber pul biber yapsaydın. ılık suyla hiç denemedim.Ilık suyla zeytin yağı içtim birazdan ölcem gibi
Vicdanın sesini duymak o kadar önemlii ki, sen canı var diye sineğe kıyamazken neler oluyor hayatta.. biz burda yazıyoruz çiziyoruz ama gerçek hayatta böyle vicdansız insanlara bişey olmaması sinir bozucu..Ahh canım yaa. İnsanlar oyle kötü ki. Dün elimi yıkarken sineğe su geldi. Lavaboda çırpınıyor. Peçete ile yukarı kaldırdım peçete suyu çeksin diye. Bir can taşıyor. Kıyamadım. O yavrucaklara bunlari yapanlar, insallah kalplerinin hakettiğini, önce bu dünyada sonra cehennemde yaşarlar.
Yeşilçay tuvalete çıkarıyor bazen denyebilirsin canım, bide sabah aç karnına kahve de etki ediyor bazen.Ilık suyla zeytin yağı içtim birazdan ölcem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?