• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm hoşgeldin. Sen bana niye selam vermiyon. Nerelerdesin sen? Çok özledim güzeller güzeli arkadaşım. 😘♥️😘♥️😘♥️
Nick değişmişsin tatlım ondan farkedemedim kusura bakma ya ☺️ nasılsın umarım iyisindir? Bende çok özledim valla. Ve yine koşa koşa buraya geldim 🥰

Kimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..
Tabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inş

Tabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inş
Aynen öyle canım neler geliyor insanın başına tahmin bile edilecek şeyler olmuyor. Rabbim tüm çocukları kötülüklerden korusun :KK43:

Kimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..
Ben baba yokken bile yollamam;Orta okuldayken müzik dersinde anne ile ilgili bir şarkının notalarini ogreniyorsun, bir arkadaşımız bogulacak derecede ağlamaya başladı öğretmenimiz de biraz usteleyince kizcagiz zaten içini kemireni dökmek durumunda kaldı.
4 5 yaşlarından beri kuzeni olan kendinden 11 yaş büyük hemcinsinin istismarına uğruyormus
Asla unutamadim bu duyduklarimi ,şimdi hayattaysa ki umarım iyidir koskoca bir kadın ve kimbilir bir annedir

Günaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Bende kötü oldum canım
Ama çocukların yanında bişey yokmuş gibi davranmak zodundaydım ağladığımı görseler açıklayamam gece de aklımda çıkmadı dön dur ondan belim ağrımış

Benim wc işine çözüm bulamam lazım
Aktarda açlık otu kalmamış haftaya dedi
Kayısı ve çayı da işe yaramadı

Parktan gelince ılık suya zeytin yağı katıp içeyim karnım davul gibi ve artı görmeye başladım bugün
Tek ogun beslenmekde iyi gelmeyebilir canim
Biraz salata ve yogurt ekle menunde
Meyve de yemiyorsun

Meyve de yemiyorsun
Simdi yazcaktim ama karismayim diyorum direnc kilosuna gelmeden vucudu artilari görecek tek ögun beslenmede neden boyle birseye kalkisti anlamis degilim 3 öğünlerlede cok guzel kilo verir bak sardunya1038 sardunya1038 yaya

Meyve de yemiyorsun

Simdi yazcaktim ama karismayim diyorum direnc kilosuna gelmeden vucudu artilari görecek tek ögun beslenmede neden boyle birseye kalkisti anlamis degilim 3 öğünlerlede cok guzel kilo verir bak sardunya1038 sardunya1038 yaya
Haklısınız galiba
Düğün öncesi biraz göbek gider diye acele ettim sanırım. açlık çekmiyorum hiç aslında çok iyi gidiyo 24saat aralıklı orıç gibi dedim kabızlık olmasa iyi olurdu belki

Haklısınız galiba
Düğün öncesi biraz göbek gider diye acele ettim sanırım. açlık çekmiyorum hiç aslında çok iyi gidiyo 24saat aralıklı orıç gibi dedim kabızlık olmasa iyi olurdu belki
Gitmezse korseler var yeni çıkanlardan
format_webp.webp

Günaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Ahh canım yaa. İnsanlar oyle kötü ki. Dün elimi yıkarken sineğe su geldi. Lavaboda çırpınıyor. Peçete ile yukarı kaldırdım peçete suyu çeksin diye. Bir can taşıyor. Kıyamadım. O yavrucaklara bunlari yapanlar, insallah kalplerinin hakettiğini, önce bu dünyada sonra cehennemde yaşarlar. 🤲😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭

Ahh canım yaa. İnsanlar oyle kötü ki. Dün elimi yıkarken sineğe su geldi. Lavaboda çırpınıyor. Peçete ile yukarı kaldırdım peçete suyu çeksin diye. Bir can taşıyor. Kıyamadım. O yavrucaklara bunlari yapanlar, insallah kalplerinin hakettiğini, önce bu dünyada sonra cehennemde yaşarlar. 🤲😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭
Vicdanın sesini duymak o kadar önemlii ki, sen canı var diye sineğe kıyamazken neler oluyor hayatta.. biz burda yazıyoruz çiziyoruz ama gerçek hayatta böyle vicdansız insanlara bişey olmaması sinir bozucu..

Back
X