O ekmekten bazen bende aliyorum canim cevizliside varBu ekmek biraz tombiş .
Yarisini yiyebilirsin o zaman canimBu susamlı ya ağır geliyor . Bizde kaldık susamsıza çok yemek istiyorsam susamsız yiyecem demek
Tamam yarısını yiyeyim menüde ne yazayım peki . . 2 tane mi tam tahıl ????Yarisini yiyebilirsin o zaman canim
2 dilim.yazarsin menunde canimTamam yarısını yiyeyim menüde ne yazayım peki . . 2 tane mi tam tahıl ????
Evet çeşit çeşit var benim bu hoşuma gidiyor. Önceden kahvaltıda 3 tane bundan götürüyordum . Yani bu durumda ben şişmeyeyim de kim şişsinO ekmekten bazen bende aliyorum canim cevizliside var
Bence 3 dilim eder
Ne kadar.He valla bende çok tatlısım geçen hafta o kadar dondurma gomdum aşk olsun
Ay teşekkür ederim.2 dilim.yazarsin menunde canim
Günde 1 taneyi geçme canım. Hatta hiç yeme.Tamam yarısını yiyeyim menüde ne yazayım peki . . 2 tane mi tam tahıl ????
Yeme yeme arada bir al. Haftada bir mesela. Olmaz mı? Yedikçe dayanamazsın belki.Ay teşekkür ederim.En sonunda yiyebilecem artık bunu da . Bir sorayım da öyle başlayayım dedim ben çok seviyorum bunu
Hayirli gunler canimHayırlı günler
Öyle mi diyorsun.Yeme yeme arada bir al. Haftada bir mesela. Olmaz mı? Yedikçe dayanamazsın belki.
Sabahları kahvaltı niyetine meyve yiyorum arada kiraz ve kayısı tercihim oluyor iyi geliyor canım tavsiye ederim. Bide az beslenmek gerçekten çok etkiliyor canım tek öğünü boşver senBenim wc işine çözüm bulamam lazım
Aktarda açlık otu kalmamış haftaya dedi
Kayısı ve çayı da işe yaramadı
Parktan gelince ılık suya zeytin yağı katıp içeyim karnım davul gibi ve artı görmeye başladım bugün
Normallerinden var ama pek fayda etmiyoGitmezse korseler var yeni çıkanlardanEki Görüntüle 2880073
Bidakinde öyle deneyeyim yoğurt da sevmem aslındaCanım yoğurtla biraz zeytin yağı karabiber pul biber yapsaydın. ılık suyla hiç denemedim.
Hosbuldum canım inşallah hedefim yavaş yavaş kalıcı vermek al ver artık sıkıldımCanlarım çok yoğun bir hafta oluyor benim için. Az kaldı üst üste işlerim vardı. Yakında daha çok aktif olacağım. spor listelerini de yarın yapacağım inşallah. Ben yapamadım spor.
İnsallah haftaya aktif spor yapacagim. Bu hafta özel nedenlerle spor yapamayacağım
magickk ve @pisi pisi kopatim aramıza hoşgeldiniz. İnşallah hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiywt olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canı
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sabahları kahve içiyorum ama yeşilçayı deniyeyimYeşilçay tuvalete çıkarıyor bazen denyebilirsin canım, bide sabah aç karnına kahve de etki ediyor bazen.
Selam canimSelam fit hatunlarnasılsınız geçen hafta çok spor yapmamıştım bu hafta yapacağım inşallah eşim olunca ne spor yapıyorum ne de beslenme kendisi nerde tatlı zararlı şey varsa alır gelir kilo almamın en büyük sebebi o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?