• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar ben 1300gr vermişimhihoyyytsabah erken kalkabilmek için saati kurdum gece 3 e geliyodu yattığımda ölüyorum uykusuzluktan ben 1 saatçik daha uyim gelirimmirmirmirmir

günaydın refim çok geçmiş olsun canım. inşallah oğluşunda sende en kısa zamanda iğleşirsiniz.yüce rabbim acil şifalar versin.:Saruboceq:

Sağol canım inşallah geçer biran evvel tek dileğim bu benimde herşey pek iyi gitmiyor bu aralar malesef :( çokta sinirliyim biran evvel iyi haberler alırız inşallah ve tüm hastalar.

bugün karbonhidrat diyetine tamamen başlıyorum. vazgeçmek kaçamak yapmak yok.
sabah yediklerim.

2 dilim kızarmış ekmek = 16 puan
beyaz peynir= 1 puan
haşlanmış yumurta= 0 puan
yarım domates = 3 puan
yarım salatalık = 2 puan

toplamda 22 puan

GÜnaydın hayırlı cumalar . Herkeslere ......

Refım Üzme kendını ogluŞun en kısa zamanda ıyıleŞecek canım bılkı her yagmurun ardında gÜneŞ dogar canım .... Bozma moralını .....

Kızlar ben eksı vermekten kurtuldum ınmıŞ kılom ne gÜzel hatta dahada ınmıŞ ..dÜn sabah gÜzeel kavaltı yapmıŞtım ekmek agırlıklı ve Öylende meyve akŞamda cocuklara hazırladıklarımdan tadımlık aldım ve bıraktım ıŞtahımda normale dÖnmÜŞtÜ ve kendımı kasmadım dıyet yapıyorum demedım . Kendıme rahattım ... Ve bu sonuÇ Çokk gÜzel benım ıÇın ....

KIZLAR BEN 10 5 KADAR BURALARDAyım bediş 11 de aştide olacakmış bende o saatlerde çıkıcam .....

dora ne oldu bak benide meraklandırdın şimdi hay allah .......

GÜnaydın hayırlı cumalar . Herkeslere ......

Refİm Üzme kendİnİ ogluŞun en kısa zamanda İyİleŞecek canım bİlkİ her yagmurun ardında gÜneŞ dogar canım .... Bozma moralİnİ .....

Kızlar ben eksİ vermekten kurtuldum İnmİŞ kİlom ne gÜzel hatta dahada İnmİŞ ..dÜn sabah gÜzeel kavaltı yapmıŞtım ekmek agırlıklı ve Öylende meyve akŞamda cocuklara hazırladıklarımdan tadımlık aldım ve bıraktım İŞtahımda normale dÖnmÜŞtÜ ve kendİmİ kasmadım dİyet yapıyorum demedİm . Kendİme rahattım ... Ve bu sonuÇ Çokk gÜzel benİm İÇİn ....

günaydın aebenim ne güzel maşallah vermişsin kilolarını .64 mü yazıcam şimdi seni

günaydın aebenim ne güzel maşallah vermişsin kilolarını .64 mü yazıcam şimdi seni
kıs yok dahakaydirigubbakcemile3 allah söyletti seni haftaya inşallah ....:teytey:
dün sabah 66.5dum anca 66 olurum diyodum bide baktımki ..65 .5 :dance: ama sonra tekrar vc derken . dahda inmişim sen bu hafta beni aynı yaz nazlım haftaya inşallah tekrar 64 görür 65 bacagını kırarım sende 58 in ....:lepi:

şimdi içime sinmeyecek dora ne oldu şimdiki ..... öfff hep böyle oluyo bi terslik çıkıyo . son anda .....

GÜNAYDIN YAVRU KUŞLARIMMMMMM
ben fil gibi yiyorum dedim ya 74 kilo çıktım bugün ya offf dikkat edeceğim artık bugün balık günü eşim hayatta balık yemezdi artık balığa başladı:)))))))))) inşallah çabaları boşa çıkmazzz

KIZLAR BEN 10 5 KADAR BURALARDAyım bediş 11 de aştide olacakmış bende o saatlerde çıkıcam .....

dora ne oldu bak benide meraklandırdın şimdi hay allah .......

CANIM BENİM OTOBÜSTE 11.5 TA AŞTİDE OLACAK BENİ DE ALIN OLURMU SONRA KIZILAYDA SİZE BİR KAHVE ISMARLARIM :)))) kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

AH AHsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kıs yok dahakaydirigubbakcemile3 allah söyletti seni haftaya inşallah ....:teytey:
dün sabah 66.5dum anca 66 olurum diyodum bide baktımki ..65 .5 :dance: ama sonra tekrar vc derken . dahda inmişim sen bu hafta beni aynı yaz nazlım haftaya inşallah tekrar 64 görür 65 bacagını kırarım sende 58 in ....:lepi:

amin aebenim inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar
ben 250 gr almışım:(

Son düzenleme:
günaydın güzel hatunlar nasılısınz bakalım
sizin kilo verdiğinzii görmek çok güzel
işlerim pek yoğun gelemiyorum pek

CANIM BENİM OTOBÜSTE 11.5 TA AŞTİDE OLACAK BENİ DE ALIN OLURMU SONRA KIZILAYDA SİZE BİR KAHVE ISMARLARIM :)))) kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

AH AHsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
oda olacak bir gün özgem inşallah .....
bu arada doramda geliyooooooooodelikafadulden kızlar ben süslenmeye gidiyom takım size emenet ... a.s.

saggol kadisim merhaba .....:1hug:a.s.

Aabenim Yumukum ve KAdiscim ve herkes iyi dilekleriniz için çok sağolun düzelecek inşallah herşey... Kolay şeyler yaşamıyorum altüst herşey dolayısı ile spor yapamıyorum vücudum şekilden çıktı iyce ama bakalım zamanla toparlayacağım inşallah...

nazlıcım ben de bugün burada olamıyacağım,ama haftaya kesin başka bir arkadaşımı belirleyip bu hafta senin ve hesaplamaları sen yapacaksın diyeceğim,yoksa kimsenin üstleneceği yok ,benimde kör gibi postaneye gitmem lazım,11:00 da orada olucam,o yüzden az sonra çıkıcam..kilom 81 canım..
dora cım ne oldu inşallah gelir geçer bişeydir...refff oğluşun biranönce iyileşir inşallah canım.. aebenim,kütom sizede iyi buluşmalar..hayalimde gelcek mi?onada selam benim içinde öpüşün bolcana....ben çıkıyorum...nazlıcım tekrar özür ama sen bu işin altından kimse olmadanda kalkıyorsun canım....

nazlıcım ben de bugün burada olamıyacağım,ama haftaya kesin başka bir arkadaşımı belirleyip bu hafta senin ve hesaplamaları sen yapacaksın diyeceğim,yoksa kimsenin üstleneceği yok ,benimde kör gibi postaneye gitmem lazım,11:00 da orada olucam,o yüzden az sonra çıkıcam..kilom 81 canım..
dora cım ne oldu inşallah gelir geçer bişeydir...refff oğluşun biranönce iyileşir inşallah canım.. aebenim,kütom sizede iyi buluşmalar..hayalimde gelcek mi?onada selam benim içinde öpüşün bolcana....ben çıkıyorum...nazlıcım tekrar özür ama sen bu işin altından kimse olmadanda kalkıyorsun canım....

rica ederim pınarım. sorun değil ben hallederim.

selam kızlar
nazlıcım umarım bildirim yapmakta sona kalan ben olmamışımdır :)
kilom 56,5
az sonra geliyorum canım

Back