• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlarr....buranın havası bugünde pek yok gibi,evet ölümler çok acı ama gerçek...hele kişinin görüp tanıdığı biri ise daha fena oluyor aeben'i o yüzden daha iyi anlıyorum...
ceylinim sanada çoook geçmiş olsun böyle ağır bir hastalığı atlatabilmen mutluluk verici,bende ağır böbrek rahatsızlığı geçirmiştim orta 1 deydim,2-3 gün geç kalınsaymış benide kaybedecekmiş ailem,11 gün izmir çocuk hastanesinde yatmıştım hala çok iyi hatırlıyorum.....allah sağlığımızı,özellikle sevdiklerimizin sağlığını bozmasın inşallah...

AMİN PINARIM:Saruboceq:

yok canım 167 yim ben ama uzunumdur çevremde en uzun gadınım alimallah kaydirigubbakcemile3saol cnm kilo versem bi daha küçük göstercemde ah bu kilolar insanın bedenine yağ kattığı gibi aynı zamanda yaşınada yaş katıyokaydirigubbakcemile3

beyzayı bende takip ediyordum. okuyunca çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
canım benim bu dünyada rahat edemiyen bedeni inşallah öteki dünyada çok rhat edecek. melek olup uçacak semalarda.:çok üzgünüm:
allah ailesine sabır versin sadece beyzanın ne olduğu orada belli zaten masum meleğin:a015:

yumukcuğum sende kızların dediği gibi hiç sölediğin kiloda durmuyorsun canım. çok daha zayıfsın.
ayrıcada pek güzelsin:nazar:

beyzayı bende takip ediyordum. okuyunca çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
canım benim bu dünyada rahat edemiyen bedeni inşallah öteki dünyada çok rhat edecek. melek olup uçacak semalarda.:çok üzgünüm:
allah ailesine sabır versin sadece beyzanın ne olduğu orada belli zaten masum meleğin:a015:

yumukcuğum sende kızların dediği gibi hiç sölediğin kiloda durmuyorsun canım. çok daha zayıfsın.
ayrıcada pek güzelsin:nazar:

teşekkür ederim doracım a.s.

minik beyzanında ailesine sabır diliyorum bu gibi durumlarda insan duygularını sözle ifade edemez kelimeleri doğru seçemez tek söyleyebileceğim rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin :Saruboceq:

teşekkür ederim doracım a.s.

Minik beyzanında ailesine sabır diliyorum bu gibi durumlarda insan duygularını sözle ifade edemez kelimeleri doğru seçemez tek söyleyebileceğim rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin :saruboceq:
amin.................

kızlar ben bugün eltime gidiyorum çok hasta yardıma ihtiyacı var oğluda küçük artık ben bugün ve yarın olmayabilirim aranızda internetlerinde bi sorun var gittiğimde çözebilirsem uğramaya çalışırım hepinize kocaman öpücükler hoşçakalın;
sabah yediklerimide yazayım öyle gideyim
1 dilim light ekmek
domates
biber
tuzsuz lor
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
tere ve rokada yedim bu kadar hoşçakalın..

bugün benim canım çok sıkıyor. kaldım tek başıma burda. herkes ücretsiz izne çıktı burda olanlarda dışarı pazarlamaya gitti. bugün geç saate kadar burda olcam.

yine doğru düzgün yemek yiyemedim
makarna ve ıspanak vardı
ıspanaklar pişmemiş:))
3 kaşık makarna yedim
bu karbonhidratlar bende bol bol yağ oluşturuyolar
akşam da canım yemek yapmak istememişti
biraz makarna yapmıştım,yağsız onu yemiştim
bu akşam gidip doğru düzgün yemek yapıcam

benim karbonhidrat diyetim gümledi biraz 2 adet şeker pare yedim. çok pişmanım

1 kesme şeker 12ymiş,1 porsiyon baklava 105kaydirigubbakcemile3
seninki başlı başına 50yi geçmiş yani

1 kesme şeker 12ymiş,1 porsiyon baklava 105kaydirigubbakcemile3
seninki başlı başına 50yi geçmiş yani

evet canım aynen öyle oldu. artık bugünü böyle geçicem. yarın devam tekrar tabi şeker pareleri yedim diye kendimi salıp yemeklere saldırmıycam. akşamda 0 puanlı seçeneklerden birini seçicem.

KIZLAR BAKIN BAŞIMA NELER GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...

önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlama senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış :delphin::delphin:

kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlamasenağlama

ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce

Son düzenleme:
KIZLAR BAKIN BAŞIMA NELER GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...

önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlama senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış :delphin::delphin:

kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlamasenağlama

ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce

canım çok geçmiş olsun. üzme kendini solucanın içinde biryerlerde. inşallah 2 hafta sonra güzel haberler verirsin bize tekrar çok geçmiş olsun.

kızlar hüzünlü bigun aebenımınde dediği gibi diyet konuşası gelmiyo insanın toparlanırız kısa zamandada ya ailesi... offf

özgem canım inş. güzel olacak hersey buna inan bu olsun dua edelim inş.

ya kızlar yeni öğrendim inanılmaz üzüldüm melek olmuş beyzacık ay ya ateş düştüğü yeri yakar Allah ailesine sabır versin inşallah çünkü beyza melek oldu inşallah Peygamber efendimize komşu olur canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı inanılmaz üzüldüm içime oturdu ya Allahım tüm hastalara şifa ver yarabbim de böyle anaların babaların yüreği yanmasın

özgecim stres yapma hemen ben nerdeyse 9 ay ara ara kanamalarımoldu inşallah 2 hafta sonra tanışacaksın minik solucanla

özgecim stres yapma hemen ben nerdeyse 9 ay ara ara kanamalarımoldu inşallah 2 hafta sonra tanışacaksın minik solucanla

canım maytapcım inşallah şu anda normal adet oluyor gibiyim ama inşalah iltihaptandır Rabbim nasip eder ne diyelim çok teşekkürler canım benim moral verdin

Back