Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar başımız sağolsun Allah ailesine sabırlar versinbeyza cennete uçmuş
kalliştenin mesajı bu linkte canım yeni haberim oldu benimde üzüldüm çok lösemi hastasıydı ve dünden beri yaşamdestek ünitesine bağlıydıhttp://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-38.html
yumuk canım pek gözelsin maşallah ayrıca giçte 80 gibi göstermiyosun gercekten
aebenım yurudun hee afferim sana ben kaç kilo aldım ustune uyudum şişeyim iyce kilomu kat,ybetmiyem salak benn
dora nasıl kalkıyon yaw sabahın köründee
hamarat ceylinim benım ne gönderiyon kıs özel arkadasına ne güzel fikir ben göndersem ne gönderirimkine tras jeli bitmişmiş onumu göndersem :))) romantıklık neyim kalmadı yaw 6 yıllık olunca artık
refim gelmiyo inş. iyidir herkes vivayıda ösledim lara dido kayıp incilerimiz nerde bizimmmmm
pinar sen şimdi kozmikte az yiyon krem işini göremiyodurki yemek yemek gerekiyo yazıypdu ya
nazlı inş. 57 olursun cumya inş...
ben cıkıom işlerim var yarın yada yarındanda yakın gece yani görüşürük inş. haydın byby
senağlama dualarımız artık cennette peygamber efendimizin yanında komşu olması için ....:Saruboceq: bende tekrar çarşamba için izin almıştım eşinden gidip bi daha tronbosin verecektim . amaaaaaasenağlama çok kötü oldum kızlar inanın babasını görseniz herşeye ragmen adam hayat dolu idi resim yapıyomuş beyza sergi açacakmış lösem onun için öyle demişti muhsin bey ...senağlamakızlar geldim ama yazamadım kusura bakmayım beyzanın konusunu okumaktan çok üzüldüm .... rabbım şifasını versin yapacagımız artık dua .....
senağlama dualarımız artık cennette peygamber efendimizin yanında komşu olması için ....:Saruboceq: bende tekrar çarşamba için izin almıştım eşinden gidip bi daha tronbosin verecektim . amaaaaaasenağlama çok kötü oldum kızlar inanın babasını görseniz herşeye ragmen adam hayat dolu idi resim yapıyomuş beyza sergi açacakmış lösem onun için öyle demişti muhsin bey ...senağlama
GÜnaydın .........
Kızlar hİÇ dİyet konuŞucak havada degİlİm ÖzÜr dİlerİm .......