• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyi akşamlar canlar :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Benim diyet berbat gidiyor göbeğimde iyice çıktı offf motivasyonum düştü ders yapmam lazım ama yapamıyorum işte yapamıyorummm :( diyette hiç enerjim ve halim yokkk :(( sizler iyisinizdir umarımm kızlarcımmm

kızlar başımız sağolsun Allah ailesine sabırlar versinbeyza cennete uçmuş

yapma yaa şimdi aebenim de çok üzülecek... ben sordumdu ama cevap alamadım,kimdi bu arkadaş?siteden mi?ne hastalığı vardı?
allah rahmet eylesin:Saruboceq: demekki çok kötüydü durumu....

yumuk canım pek gözelsin maşallah ayrıca giçte 80 gibi göstermiyosun gercekten

aebenım yurudun hee afferim sana ben kaç kilo aldım ustune uyudum şişeyim iyce kilomu kat,ybetmiyem salak benn

dora nasıl kalkıyon yaw sabahın köründee

hamarat ceylinim benım ne gönderiyon kıs özel arkadasına ne güzel fikir ben göndersem ne gönderirimkine tras jeli bitmişmiş onumu göndersem :))) romantıklık neyim kalmadı yaw 6 yıllık olunca artık

refim gelmiyo inş. iyidir herkes vivayıda ösledim lara dido kayıp incilerimiz nerde bizimmmmm

pinar sen şimdi kozmikte az yiyon krem işini göremiyodurki yemek yemek gerekiyo yazıypdu ya

nazlı inş. 57 olursun cumya inş...

ben cıkıom işlerim var yarın yada yarındanda yakın gece yani görüşürük inş. haydın byby

kütom bizimki ev yemeklerine hasret diye yaprak sarmayla ayıptır söylemesi biraz börek yolladım. bir de dogum gününde hediye alamamştım her sayfasında Atatürkün bir resmi olan ve Atamızın o gün ne yaptıgını gösteren bir masa üstü takvimi yolladım,bir subaya çok anlamlı bir hediye diye düşündüm.

kızlar geldim ama yazamadım kusura bakmayım beyzanın konusunu okumaktan çok üzüldüm .... rabbım şifasını versin yapacagımız artık dua .....
senağlama dualarımız artık cennette peygamber efendimizin yanında komşu olması için ....:Saruboceq: bende tekrar çarşamba için izin almıştım eşinden gidip bi daha tronbosin verecektim . amaaaaaasenağlama çok kötü oldum kızlar inanın babasını görseniz herşeye ragmen adam hayat dolu idi resim yapıyomuş beyza sergi açacakmış lösem onun için öyle demişti muhsin bey ...senağlama:delphin:

of kızlar

cennet kuşu oldu minik yavru emin olun rabbim ona zerre acı hissettirmemiştir
Allah ailesine sabırlar versin inş.

senağlama dualarımız artık cennette peygamber efendimizin yanında komşu olması için ....:Saruboceq: bende tekrar çarşamba için izin almıştım eşinden gidip bi daha tronbosin verecektim . amaaaaaasenağlama çok kötü oldum kızlar inanın babasını görseniz herşeye ragmen adam hayat dolu idi resim yapıyomuş beyza sergi açacakmış lösem onun için öyle demişti muhsin bey ...senağlama:delphin:

Allah rahmet eylsinn aebenim... İstanbul da oldugum için elimden birşey gelmedi,aynı hastalıgı ben de çektim tronbosit aramayı ben de çok iyi biliyorum çok şükür ben atlattım ama beyzacık daha şanslı bence.. neyse çok konuşmıyım...

GÜnaydın .........

Kızlar hıÇ dıyet konuŞucak havada degılım ÖzÜr dılerım .......

günaydın kızlar hepinize
hava karanlık içim sıkıldı ama sizin gününüz güzel geçsin inşallah
keşke evde olsaydım

günaydınlarr....buranın havası bugünde pek yok gibi,evet ölümler çok acı ama gerçek...hele kişinin görüp tanıdığı biri ise daha fena oluyor aeben'i o yüzden daha iyi anlıyorum...
ceylinim sanada çoook geçmiş olsun böyle ağır bir hastalığı atlatabilmen mutluluk verici,bende ağır böbrek rahatsızlığı geçirmiştim orta 1 deydim,2-3 gün geç kalınsaymış benide kaybedecekmiş ailem,11 gün izmir çocuk hastanesinde yatmıştım hala çok iyi hatırlıyorum.....allah sağlığımızı,özellikle sevdiklerimizin sağlığını bozmasın inşallah...

Back