işte ben yumukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah canım. takımımıza bir güzel daha katıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte ben yumukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah canım. takımımıza bir güzel daha katıldı.
saol cnm da ne güzelliği hani derleryakaydirigubbakcemile3güzellikmi kaldı sen beni gençliğimde görcektin:roflol:Allah sağlık sıhhat versin gülüm gzellik gelipgeçici geldik 31 e çok şükür henüz yaşlı sayılmam ama şu varki kilo insana en az bi 5 yaş katıyor
kzılar yengeme 15 kişi misafir gelmişş sbah bi telfon haydaa oraya gittim tellerim yeni takıldıgı için bi tek kek yedim bi de salata patates salatası. şimdi eve geldim bulaşıkları filan yıkadım orda,çok özel arkadaşıma kargoyla ufak tefek hediyeler hazıladım onları yollıycam:asigim::teytey: bugün nedense keyfim pek bi yerinde pek bi enerjigimmm
nasılsınız kızlar yeni kalktım ben temmbel ben malesef kilo almısım ya gene 79 cıktı 2 ögün yemekle 2 kilo aldım brova bana ya
6. takımamıza gelenler hep güzel suratlı ya galiba seçipte getiriyom ben onları ....kaydirigubbakcemile3işte ben yumukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yumuk canım pek gözelsin maşallah ayrıca giçte 80 gibi göstermiyosun gercekten
6. takımamıza gelenler hep güzel suratlı ya galiba seçipte getiriyom ben onları ....kaydirigubbakcemile3
joponyada arkadaşlarımız var konuşalım çok istiyorsan eğer getirtebiliyorlarsa getirelim sizin için. ama sağlık açısından iyi olduğunu düşünmüyorum. sağlığımdan olacapıma yavaş yavaş zayıflamak daha iyi bence.
krem yok canım,kreme ara verdim,mecburen,ama kozmikten sonra devam edince dahada fazla vereceğimi sanıyorum güzelim.kaydirigubbakcemile5..ve çabuk ver o..... kiloyu cumaya kadar....klava:
hee yumukum gördüm seni kızım sende 170 üzerisin di mi? zere hiç 81 göstermiyonda.....ve 31 de göstermiyon,,bakımlısın maşallah.....