• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah canım. takımımıza bir güzel daha katıldı.

saol cnm da ne güzelliği hani derleryakaydirigubbakcemile3güzellikmi kaldı sen beni gençliğimde görcektin:roflol:Allah sağlık sıhhat versin gülüm gzellik gelipgeçici geldik 31 e çok şükür henüz yaşlı sayılmam ama şu varki kilo insana en az bi 5 yaş katıyor

saol cnm da ne güzelliği hani derleryakaydirigubbakcemile3güzellikmi kaldı sen beni gençliğimde görcektin:roflol:Allah sağlık sıhhat versin gülüm gzellik gelipgeçici geldik 31 e çok şükür henüz yaşlı sayılmam ama şu varki kilo insana en az bi 5 yaş katıyor

yaşın öylede büyük değil canım. bu kadarda kötümser düşünme her yaşın bir güzelliği vardır. gerçekten yüz güzelliğin var.

kzılar yengeme 15 kişi misafir gelmişş sbah bi telfon haydaa oraya gittim tellerim yeni takıldıgı için bi tek kek yedim bi de salata patates salatası. şimdi eve geldim bulaşıkları filan yıkadım orda,çok özel arkadaşıma kargoyla ufak tefek hediyeler hazıladım onları yollıycam:utangac::asigim::teytey: bugün nedense keyfim pek bi yerinde pek bi enerjigimmm:nazar:

nasılsınız kızlar yeni kalktım ben temmbel ben malesef kilo almısım ya gene 79 cıktı 2 ögün yemekle 2 kilo aldım brova bana ya

kzılar yengeme 15 kişi misafir gelmişş sbah bi telfon haydaa oraya gittim tellerim yeni takıldıgı için bi tek kek yedim bi de salata patates salatası. şimdi eve geldim bulaşıkları filan yıkadım orda,çok özel arkadaşıma kargoyla ufak tefek hediyeler hazıladım onları yollıycam:utangac::asigim::teytey: bugün nedense keyfim pek bi yerinde pek bi enerjigimmm:nazar:

maşallah ceylinim allah hiç bozmasın keyfin hep yerinde olsun canım.

nasılsınız kızlar yeni kalktım ben temmbel ben malesef kilo almısım ya gene 79 cıktı 2 ögün yemekle 2 kilo aldım brova bana ya

sıkma canını kütom kilo değildir belki. banada arada öyle oluyor. bugünlee ertesi gün arasında 1,5 veya 2 kilo fark çıkıyor.

saol nazlımm, yaa teşekkür ederimm...
kütom ben de aynı senn gibyim itşe hep bu yüzden isyanlardayım..bi gün ye bi haftalık emek çöpe

bende anlamadım kızlar böleyse boşa kürek yaw nese bugun meyveye başladım cumaya - den kutulurum inş.

canlarım ben çıkıyorum kusura bakmayın çok kalamadım ama kargoya gidicem ordan da spora girerimm hepinizi kocaman öpüorum.

bu arada ref nerde acabaa rüzgar nasıl oldu?

yumuk canım pek gözelsin maşallah ayrıca giçte 80 gibi göstermiyosun gercekten

aebenım yurudun hee afferim sana ben kaç kilo aldım ustune uyudum şişeyim iyce kilomu kat,ybetmiyem salak benn

dora nasıl kalkıyon yaw sabahın köründee

hamarat ceylinim benım ne gönderiyon kıs özel arkadasına ne güzel fikir ben göndersem ne gönderirimkine tras jeli bitmişmiş onumu göndersem :))) romantıklık neyim kalmadı yaw 6 yıllık olunca artık

refim gelmiyo inş. iyidir herkes vivayıda ösledim lara dido kayıp incilerimiz nerde bizimmmmm

pinar sen şimdi kozmikte az yiyon krem işini göremiyodurki yemek yemek gerekiyo yazıypdu ya

nazlı inş. 57 olursun cumya inş...

ben cıkıom işlerim var yarın yada yarındanda yakın gece yani görüşürük inş. haydın byby

kızlar geldim ama yazamadım kusura bakmayım beyzanın konusunu okumaktan çok üzüldüm .... rabbım şifasını versin yapacagımız artık dua .....

yumuk canım pek gözelsin maşallah ayrıca giçte 80 gibi göstermiyosun gercekten

6. takımamıza gelenler hep güzel suratlı ya galiba seçipte getiriyom ben onları ....kaydirigubbakcemile3

çok saolun valla havaya gircem şimdikaydirigubbakcemile3yok yok şaka sizin yürekleriniz güzel görmek istediğiniz gibi görüyosunuz sizlerde çok güzelsiniz kütoo resimdeki sensin demi cnm sende pek güzelsin nazlıcım seninde resimlerine baktım profilinde sende pek güzelsin aebencim eminim sende öylesindira.s.

joponyada arkadaşlarımız var konuşalım çok istiyorsan eğer getirtebiliyorlarsa getirelim sizin için. ama sağlık açısından iyi olduğunu düşünmüyorum. sağlığımdan olacapıma yavaş yavaş zayıflamak daha iyi bence.

arkedeşler,biz içimizde tenya solucan,parazit varsa çıksın diye kozmik yapıyoz yahuu..ee bırakayımda tenya mı yutayım ki?:roflol::roflol::roflol:

Oooo arkadaşlar neler yenmiş ben yokken?etli pideleri fatu yemiş,aeben saç kavurmalar,kandil simitleri,yetmemiş çerezler.:CüvCüv:cokacimcoook:oklava:..tüh size utanın pınar bacınız dan:roflol:,bu günki yediklerim.......
sabah:
1 bardak sebze meyve suyu
öğlen:
1 hurma 2 fındık
ikindi:
1 avuç fındık,4 hurma,2 kayısı,2 incir
akşam
pırasa limonlu yarım tabak,az brokoli salata
ve bitki çayları,ve brokoli,lahana suyu

hee yumukum gördüm seni kızım sende 170 üzerisin di mi? zere hiç 81 göstermiyonda.....ve 31 de göstermiyon,,bakımlısın maşallah.....

Son düzenleme:
hee yumukum gördüm seni kızım sende 170 üzerisin di mi? zere hiç 81 göstermiyonda.....ve 31 de göstermiyon,,bakımlısın maşallah.....

yok canım 167 yim ben ama uzunumdur çevremde en uzun gadınım alimallah kaydirigubbakcemile3saol cnm kilo versem bi daha küçük göstercemde ah bu kilolar insanın bedenine yağ kattığı gibi aynı zamanda yaşınada yaş katıyokaydirigubbakcemile3

Back