• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen 2 etli pide yedim...
çok büyük değil çok küçük de
yanında da salata....

işin açığı günlük yediğimden daha az yemişim çünkü hala açlık hissediyorum bu da az yemek yediğimi gösteriyor bana

aeben cim tatlı krizin için bitter çikolata dene çok işe yarıyor
MANYAK ... gel öpem seni kaydirigubbakcemile3 tek sevdigim tarafım çukulatayla işim olmaz ......lülülülülülübana baklava kadayıf verin dünyanın bütün çukulataları sizin olsun ...-tatlicadiarzu-

aman

yime delü karuuuu

kedi uzanamadığı çikoltaya mundar dermiş...
hıııhhhhhhhh

:)

fatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yavruuu kuşummmmmmmmmmmmm

akıllııı bıdığımm
bu kedi uzanamadığı çikolata olayında haklısın aebende alışkanlık oldu bu sanırsam:roflol:

aman

yime delü karuuuu

kedi uzanamadığı çikoltaya mundar dermiş...
hıııhhhhhhhh

:)

fatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yavruuu kuşummmmmmmmmmmmm

akıllııı bıdığımm
bu kedi uzanamadığı çikolata olayında haklısın aebende alışkanlık oldu bu sanırsam:roflol:
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı şakkıdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: o tatlı ların yerine gelip sizi yesem olurmu cadılar .. sizi ....:1rolleyes::roflol:

Son düzenleme:
şişşttt 6 takım uyumayın lemmmm :mymeka:
zayıflamada son trendd delikafadulden

işte size enson diyet çılgınlığı
cesareti olan yapsın kio vermek garantiii

Mide Bulandıran Zayıflama Sırrı

7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın

Divanın mide bırakmayan formülü
Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini'nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas'ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.

tenya yumurtası yutmak.
Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.

Yeniden trend mi oldu?
Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.

takımcek yumurta arıyok
bir el atın şu işe :delphin:

şişşttt 6 takım uyumayın lemmmm :mymeka:
zayıflamada son trendd delikafadulden

işte size enson diyet çılgınlığı
cesareti olan yapsın kio vermek garantiii

Mide Bulandıran Zayıflama Sırrı

7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın

Divanın mide bırakmayan formülü
Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini'nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas'ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.

tenya yumurtası yutmak.
Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.

Yeniden trend mi oldu?
Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.

takımcek yumurta arıyok
bir el atın şu işe :delphin:

ben bu haberi okumuştum ama iğrenç bişey ya.... düşünsenize bağırsaklarınızın içinde tenyalar. öğğğğğğğğğğğğ

anacım iğrenç miğrenç :delphin:
japonyada kapsülü varmış CADIARZU

mesele türkiyeye getirmek o kapsülü :delphin:

anacım iğrenç miğrenç :delphin:
japonyada kapsülü varmış CADIARZU

mesele türkiyeye getirmek o kapsülü :delphin:

joponyada arkadaşlarımız var konuşalım çok istiyorsan eğer getirtebiliyorlarsa getirelim sizin için. ama sağlık açısından iyi olduğunu düşünmüyorum. sağlığımdan olacapıma yavaş yavaş zayıflamak daha iyi bence.

offf tatlı diye deliriyorum şuanda cokacimcoook
reglimin ilk günü,az önce 1 dilim paşasarma yedim dayanamadım minicik ama:utangac:
yemektede 3 kaşık etli nohut ve salata yedim ekmeksiz

kızlar ara olarak öğlenden kalan tavuk ızgaram vardı onu yedim. 0 puan

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bak sölüycem söliycem unutuyorum. yumukum hoş geldin canım. sanada bu katılmış olduğun yolda başarılar dilerim. inşallah hiç takılmadan bi suratla geliverirsin hedefinekaydirigubbakcemile4a.s.:1hug:Şeniz

çok saol canım hoşbuldum,amin inşallah hepimiz ulaşırız.ben bugün öğlen dışardaydım öğlen öğününü kaçırdım eve 3.5 ta geldim bir elma ve yeşil çayla geçiştirdim akşama az kaldı sabah 22 puan olmuştu elma 16 etti sana 38 aboo kalmış 12 enee ne yicem bendelikafaduldensalata yiyem bari bide yoğurt belki bide tavuk ızgara olabilir yanında şu 50 yi geçirmicez diye göbeğimiz çatlıyo valla sonucunu alsak bari:roflol:kafamçokkarıştı

çok saol canım hoşbuldum,amin inşallah hepimiz ulaşırız.ben bugün öğlen dışardaydım öğlen öğününü kaçırdım eve 3.5 ta geldim bir elma ve yeşil çayla geçiştirdim akşama az kaldı sabah 22 puan olmuştu elma 16 etti sana 38 aboo kalmış 12 enee ne yicem bendelikafaduldensalata yiyem bari bide yoğurt belki bide tavuk ızgara olabilir yanında şu 50 yi geçirmicez diye göbeğimiz çatlıyo valla sonucunu alsak bari:roflol:kafamçokkarıştı

benim şimdilik 50 oldu bile artık akşama sıfır puanlı bişeylerden seçip yemem lazım.

benim şimdilik 50 oldu bile artık akşama sıfır puanlı bişeylerden seçip yemem lazım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün akşam misafirim vardı onlara tuzlu kekle çikolata soslu bi tatlı yaptım önce yemek yemiyim şunlardan birer dilim yiyim dedim sonra fikir değitirdim içimden şeytani düşünceleri atıp:jeyyar:oturdum pırasamı hüplettim akşam eltim dediki yuh ya valla ne irade şimdi sen tadınada bakmadınmı bunların bakmadım ama gel sen içime sor onlar götürürken malı ben kıvranıyodum aslında:roflol::roflol:ama yok bu kez bu iş bitecek eski kiloma dönemesemde 60 olmaya kararlıyım yüce rabbim nasip ederse yaza çıkmayı inşallah kilolara elveda dicem hayırlısı sizlerle birlikte hepbirlikte:lepi:kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün akşam misafirim vardı onlara tuzlu kekle çikolata soslu bi tatlı yaptım önce yemek yemiyim şunlardan birer dilim yiyim dedim sonra fikir değitirdim içimden şeytani düşünceleri atıp:jeyyar:oturdum pırasamı hüplettim akşam eltim dediki yuh ya valla ne irade şimdi sen tadınada bakmadınmı bunların bakmadım ama gel sen içime sor onlar götürürken malı ben kıvranıyodum aslında:roflol::roflol:ama yok bu kez bu iş bitecek eski kiloma dönemesemde 60 olmaya kararlıyım yüce rabbim nasip ederse yaza çıkmayı inşallah kilolara elveda dicem hayırlısı sizlerle birlikte hepbirlikte:lepi:kaydirigubbakcemile5

annem ben yemeyeyim diye evde kek börek yapmıyor. arada bir kız kardeşim bişeyler yapıyor. bazen kendimi tutup yemediğim zamanlar bazende dayanamayıp yediğim zamanlar oldu. ama bende bu sefer çok kararlıyım allah kısmet ederse hedefime ulaşıcam inşallah bu sefer.

kızlar bakın bakalım çok farketmişmiyimkaydirigubbakcemile3normalde hiç sevmem fotoğraf çekinmeyi uzun zaman önce fotoğrafçıydım çekmeye alışınca poz vermek zor oluyor birde kilo alınca zorla çekerler beni ilk resimde 2 ay önceki halim 87 kiloydum diğerini bugün çektim bana baya farketmiş geldi :roflol:bakalım siz ne düşünceksiniz fikriniz benim için çok önemlikaydirigubbakcemile5

kızlar bakın bakalım çok farketmişmiyimkaydirigubbakcemile3normalde hiç sevmem fotoğraf çekinmeyi uzun zaman önce fotoğrafçıydım çekmeye alışınca poz vermek zor oluyor birde kilo alınca zorla çekerler beni ilk resimde 2 ay önceki halim 87 kiloydum diğerini bugün çektim bana baya farketmiş geldi :roflol:bakalım siz ne düşünceksiniz fikriniz benim için çok önemlikaydirigubbakcemile5

maşallah baya farketmiş. yüzünü niye saklıyosun kız bizden.

kaydirigubbakcemile3ay ne bileyim burda herkes öyle koymuş bende heralde sakınca var dedim normal koyayım cnm peki a.s.

merhaba güzel arkadaşlar nasılsnız umarım hepniz iyidir.
aebencim canım sen nasılsın artık daha az geliyorsun bizim takımaa anacım gel git gözüm seni arıyor ona göre kocaman öpüldünüz efem

Back