• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olur dilerima.s.

teşekkürler huselciğim. senin ve tüm kk nın güzel bayanlarının hem kadınlar günü kutlu olsun. hem kandilleri mübarek olsun:Saruboceq:

iyi geceler kızlar..az sonra kandil mübareğine kayınvalidemlere gidicez,kozmikte 2. günü atlattım,çok zor değil kütom,dediğin gibi llvmn dışında gerisi rahat,ama yemöek yiyeceğim günü iple çekiyorum....herkezi öptüm....

günaydın kızlar. saat 7.44 ve ben yine açılışı yapmaktayımkaydirigubbakcemile2

sabah sirkeli suyumu içtim.
tartılama çıkmadım cesaret edemedim:delphin:
bu gün diyette güzel bir gün geçireceğim. güneşi gördüm çünkü.delikafadulden
yinede her şeyi otutuurdum ama şu spor olayına tam bağlanamıyorum yaayasakkelime
oysa önceleri verdiğimden 5 kilo daha ince dururdrum. şimdi ise 5 kilo daha fazla görünüyorumÇok üzgünüm çoook
neyse ya bunada şükür ya o eski halim neydi(81 ve hatta 90 ki hallerim:1shok:)

günaydınnnn....
bu sabah 7 de uyandırıldım,kızım geldi ve anne ben çok açım diyerek beni kaldırdı yarebbim bu çocuk hiç doymuyorkaydirigubbakcemile3neyse pazartesiye erken başlamak iyi oldu izmirde hafif bulutlu ama güneşli olacağa benzer bir gün başlıyor bugün 7:30da kahvaltımı yaptım;
1 dilim light ekmek(12)bu arada beyaz ekmekmi light ekmekmi 12 puan biri söylerse sevinirim,
bir yeşil biber(3),
peynir(1),
3 zeytin,(zeytinin puanını bilen varmı?)
haşlanmış yumurta(0),
domates(6),
şekersiz çay(0) içerek güne başladım toplam 22 puan süperdelikafadulden görüşürüz kızlara.s.

günaydın 6. takımın güzelleri hepinizin geçmiş kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutluyorum.
sabah yedüklerim

2 adet kuru kayısı = 12 puan
1 dilim kızarmış ekmek : 8 puan
yarım salatalık = 2 puan
yarım domates= 3 puan
beyaz peynir = 1 puan
haşlanmış yumurta = 0 puan

sabah için toplamda 26 puan geriye kaldı 24 puancığım.

günaydın herkese
kadınlar gününüz kutlu olsun biraz geç oldu ama:)
evime döndüm dün gece,annemde biraz kaçırdım ama iyi bişey oldu
evimde terazim yok hep işte tartılıyodum çizme ve kıyafetlerimle
kilomun burda doğru çıkmadığını biliyodum ama en azından kilo kaybımı görüyorum diyodum
eve gidince tartıldım 68 kiloyum
çizmelerimi de tarttım, 1 kilo çıktılar:))
10 kilom kalmış yani

günaydın canlarımm
ilk dikkatimi çeken akrebin yanlış anlama sonucu verdiği cevaplar oldu. stress altında verdiğine eminim. çünkü paylaşım alanında monti yengesine desteklerinden dolayı teşekkür etmiş :1hug: hepimizin böyle anları olabiliyor. unutun gitsin kızlar şakkıdı
ceylinim senin gibi bir kızım olsun isterim valla. zeki, çevik ve kuvvetli delikafadulden
pınarcım yediklerini görünce pınar moda girmiş dedim. meğer kozmik temizlikmiş delikafadulden ben yapamazdım bunu ve yapamıyorum nitekim :1closedeyes:
kütoo 2 sarmayla kilo alırsan ohooo. kızım senin diyet boşa gitti dediğin günler bile normal diyetteki bir insandan az yemiş oluyorsun :jeyyar: süper sen 70 i hakediyorsun fazlasıyla
doracıkk yaz geliyor yine. tutuşmaya başladık. bende en çok onu düşünüyorum
nazlıcım bakalım karbonhidrat diyeti senin 58 in bacağını kıracak mı :smiley-cool:
yumukum sana hoşgeldin demeyi unutmuşum canım. hoşgelmişsennn :1hug:
senin kız kaç yaşında hiç doymuyor. benim oğlum 27 aylık hiç acıkmıyor kaydirigubbakcemile yemek yemeyi hiç sevmiyor. 2 kaşık alır kaçmaya çalışır doydum ben diye Çok üzgünüm çoook

günaydın canlarımm
ilk dikkatimi çeken akrebin yanlış anlama sonucu verdiği cevaplar oldu. stress altında verdiğine eminim. çünkü paylaşım alanında monti yengesine desteklerinden dolayı teşekkür etmiş :1hug: hepimizin böyle anları olabiliyor. unutun gitsin kızlar şakkıdı
ceylinim senin gibi bir kızım olsun isterim valla. zeki, çevik ve kuvvetli delikafadulden
pınarcım yediklerini görünce pınar moda girmiş dedim. meğer kozmik temizlikmiş delikafadulden ben yapamazdım bunu ve yapamıyorum nitekim :1closedeyes:
kütoo 2 sarmayla kilo alırsan ohooo. kızım senin diyet boşa gitti dediğin günler bile normal diyetteki bir insandan az yemiş oluyorsun :jeyyar: süper sen 70 i hakediyorsun fazlasıyla
doracıkk yaz geliyor yine. tutuşmaya başladık. bende en çok onu düşünüyorum
nazlıcım bakalım karbonhidrat diyeti senin 58 in bacağını kıracak mı :smiley-cool:
senin kız kaç yaşında hiç doymuyor. benim oğlum 27 aylık hiç acıkmıyor kaydirigubbakcemile yemek yemeyi hiç sevmiyor. 2 kaşık alır kaçmaya çalışır doydum ben diye Çok üzgünüm çoook

günaydın asiciğim. bakalım cuma günü tartılcam öndan önce aralarda tartılmıycam sonra moralim bozulur diye korkuyorum inşallah kırarım 58 in bacağını

dün mükellef bir kahvaltı yaptım yine. arada nescafe içtim. akşam 1 küçük hamburger + az patates + cola. bir de akşamdan sonra eşime sandviç yaptım. ondan 3 ısırık
kurban bayrammında aldığım pantolonumu giydim dün. bayramdan sonradan beri karnımı acayip sıkıyordu. giymek istemiyordum hiç. heryerim fırlıyordu :utangac: dün o kahvaltıdan dolayı bile sıkmadı karnımı :lepi:

hoşbuldum canım,kızım 9 yaşında sürekli açtır ama sofrada zorla yediririz mesela sabah nerdeyse sürükleyerek kaldırdı beni yataktan 2 dilimi yiyinceye kadar mızmız deli etti beni doymak bilmiyor hep aç ama sofrada şöyle güzelce yiyip kalktığı görülmemiştir kaydirigubbakcemile3ama kilosu iyi 35 heryeri ısırılmalık anlıcan:jeyyar:

günaydın kızlar herkesee bugün evde ders çalışan var nete fazla giremiycemm girdikçe yazmaya çalışırım hepinizi öptüm..

günaydım larrr efemmmmmmmm geliyom 1.2 mesaj yazayımda ....

günaydınlar kızlar herkesin geçmiş kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun aebencim geçtimi bilmiyorum ama sakın üzülme tamammı canım benim

geldim kıslar cumartesi pazarı takvimden çıkarsak olmazmi yavffffff........anladıgınız üzere karbon hidrat diyeti tamamen karbon hidtar yiyerek bozuldu .........he he ..

asim benım kırıldıgım konular başka neler yazmışlar hakkında soru sordum diye onlar çok kırdı beni çokkkkkkk.......neyse .. attım üstünden ama unutmıycan hiççç maulum akrepler unutmazzz...

geldim kıslar cumartesi pazarı takvimden çıkarsak olmazmi yavffffff........anladıgınız üzere karbon hidrat diyeti tamamen karbon hidtar yiyerek bozuldu .........he he ..

asim benım kırıldıgım konular başka neler yazmışlar hakkında soru sordum diye onlar çok kırdı beni çokkkkkkk.......neyse .. attım üstünden ama unutmıycan hiççç maulum akrepler unutmazzz...

üzme kendini aebenciğim. tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.

üzme kendini aebenciğim. tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
nazlış şu diyeti sen bari güzel yap kıs benden fos çıktı bugunda cezalıyım aç gezecem artık yarın yeniden başlarım .
yumukum kıs sendemi karbon yapıyon ..... hadi bakalım kolaygelsin hepimize.....:lepi::1hug:a.s.

evet aeben deniyorum bakalımkaydirigubbakcemile3şimdilik iyi gidiyor sende üzülme artık ben henüz aranıza yeni katıdığım için yorum yapamıyorum ama takma kafana canım düzelir inşallah :teselli:

hatunlarrr
nasısısıııınnnzzzzzzz
bakiim
sabak çeyrek ekmek arası sucuk ve bir üçgen peynir
azsonra da öğle yemeği yiyecem
bakalım ne var yimektee????

Back