kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olur dilerima.s.
teşekkürler huselciğim. senin ve tüm kk nın güzel bayanlarının hem kadınlar günü kutlu olsun. hem kandilleri mübarek olsun:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olur dilerima.s.
günaydın canlarımm
ilk dikkatimi çeken akrebin yanlış anlama sonucu verdiği cevaplar oldu. stress altında verdiğine eminim. çünkü paylaşım alanında monti yengesine desteklerinden dolayı teşekkür etmiş :1hug: hepimizin böyle anları olabiliyor. unutun gitsin kızlar şakkıdı
ceylinim senin gibi bir kızım olsun isterim valla. zeki, çevik ve kuvvetli delikafadulden
pınarcım yediklerini görünce pınar moda girmiş dedim. meğer kozmik temizlikmiş delikafadulden ben yapamazdım bunu ve yapamıyorum nitekim :1closedeyes:
kütoo 2 sarmayla kilo alırsan ohooo. kızım senin diyet boşa gitti dediğin günler bile normal diyetteki bir insandan az yemiş oluyorsun :jeyyar: süper sen 70 i hakediyorsun fazlasıyla
doracıkk yaz geliyor yine. tutuşmaya başladık. bende en çok onu düşünüyorum
nazlıcım bakalım karbonhidrat diyeti senin 58 in bacağını kıracak mı :smiley-cool:
yumukum sana hoşgeldin demeyi unutmuşum canım. hoşgelmişsennn :1hug:
senin kız kaç yaşında hiç doymuyor. benim oğlum 27 aylık hiç acıkmıyor kaydirigubbakcemile yemek yemeyi hiç sevmiyor. 2 kaşık alır kaçmaya çalışır doydum ben diye Çok üzgünüm çoook
yumukum sana hoşgeldin demeyi unutmuşum canım. hoşgelmişsennn :1hug:
senin kız kaç yaşında hiç doymuyor. benim oğlum 27 aylık hiç acıkmıyor kaydirigubbakcemile yemek yemeyi hiç sevmiyor. 2 kaşık alır kaçmaya çalışır doydum ben diye Çok üzgünüm çoook
geldim kıslar cumartesi pazarı takvimden çıkarsak olmazmi yavffffff........anladıgınız üzere karbon hidrat diyeti tamamen karbon hidtar yiyerek bozuldu .........he he ..
asim benım kırıldıgım konular başka neler yazmışlar hakkında soru sordum diye onlar çok kırdı beni çokkkkkkk.......neyse .. attım üstünden ama unutmıycan hiççç maulum akrepler unutmazzz...
nazlış şu diyeti sen bari güzel yap kıs benden fos çıktı bugunda cezalıyım aç gezecem artık yarın yeniden başlarım .üzme kendini aebenciğim. tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.