• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben neden bagıra bagıra yazıom böyük harfklerlee nese 1 elma 1 kivi yedim hamiş olan arkadasım aradı eşi hataya göreve gitmiş gece bana kalmaya gel dedi korkuyo oraya giderim yuruyusun sonunda Allahtan ordada net var :))

HEYA HESAP YAPTIM TABE KOMUTAN ZATEN EŞİN GELDİKCE İSTERSEN HER HAFTA CIKABİLİRSİN SORUN YOK DEMİŞ BİZDE TIRSIYODUK HER AY GÖRÜŞÜYOZ KIZAR DİE 5 YTL BİTENE KADAR HER HAFTA GELİRİM BİLE kaydirigubbakcemile2 YA İŞTE ERKENDEN GELECEM NASİP OLURSA İSTASYONDA BULUŞURUK HAVA GÖZEL OLASA MAGAZA FALAN GEZERİK YAPARIZ BİŞİLER O GÜN GELSİNDE
iple çekecem .........................delikafadulden az önce akrebe cevap yazmıştım ama site kapandı ..... neyse bende kalsın ...

AAAAAAAAAAAA. GÜLAYDAMİ ALDI ... çatlak kiremitler.....kaydirigubbakcemile3 ne sahtesi kıs pınarla aynı yerden aldık zaten orda tanıştık ...sositososito
allah gönlünüze göre versin sizde pınar gibi erir bitersiniz . inşallah ....:jeyyar:sositososito

amiin inşallahta aebenim sanırım bizimkiler sahte seninkiler değil :roflol::roflol::roflol:...

kito gel gel aebene çaya gidek ikimiz...
he valla gülayıda al ... perüde ...... kızlar yanlız o zamana yaklaşımda yapalım pılanı .. hiç ummadık şeyler çıkıyo demi bediş ..yerimseniben o gün yaklaşsın öyle yapalım pılanımızı ...:lepi:

merhabalar arada bir giriyorum takıma pek ugrayamıyorum beni çıkardınız mı takımdan bilmiyorum ama çıkarabilirsiniz görüşmek üzere hoşçakalın

püsküüt kullanıcısından alıntı
[sıze="3"]takım analizleri sistemi nasıl işleyecek?

X. Takım üyelerinin analizi

analiz tarihi : Mırmır
kaynak : X. Etap
takım mevcudu : X kişi
sınıfı geçenler : X kişi
sınıfta kalanlar : X kişi
analiz notu : Sınıfı geçenler / takım mevcudu

xxxxxxx adlı üye
başlangıç tarih : Yarışmaya başladığı tarih
rejim süresi : ** ay
başlangıç kilo : Xx
şimdiki kilo : Yy
verilen kilo: Xx - yy
minimum değer: ** ay x 1 = p ve p değerinden -1 daha tolerans yani yarışmacı 5 aydır burada. 5 x 1 : 5 kilo vermek zorunda. 5-1 : 4 minimum 4 kilo veren sınıfı geçiyor
sonuç : Sınıfı geçti / sınıfta kaldı / takımın en iyi kilo vereni

takımların analizlerini nisan 2009 itibariyle aylık olarak yapıyorum.
Takımların analizleri sırayla yapılacak.
1. / 2. / 3. Ve 4. Takım : Her ayın ikinci haftası
5. / 6. / 7. Ve 8. Takım : Her ayın üçüncü haftası
9. / 12. / 13. Ve 14. Takım : Her ayın son haftası

o zamana kadar ben de takım üyelerinin yukarıdaki şemaya uygun bilgilerini derleyip toplamış olurum.

"rejim süresi" nin detaylı açıklaması
analizi yapılan aydan bir önceki ay yarışmaya girenlerin analizi yapılmıyor.
Yani nisanda yapılan analize, yarışmaya mart ayında girenler dahil değil.
şubat ayında girenin süresi şöyle hesaplanıyor:
şubat - mart : 1 ay
dolayısı ile ocakta girenler 2 ay, aralıkta girenler 3 ay… bu böyle +1 şeklinde gidiyor. Bu hesaplama bana ait, sadece bu nereden çıktı demeyin diye açıklıyorum.

burada takım kaptanı ve/ya yardımcısına düşen görev :ben ilgili takımın analizlerini yayımladığımda, takım kaptanı, takımında sınıfta kalan arkadaşları ile konuşacak. Problemleri tespit edecek, birlikte yeni bir yöntem üzerinde anlaşmaya varacaklar. Bu konudaki detayları, tamamen takımın yaratıcılığına bırakıyorum.
Bütün bu konuşmalar, takım içinde gerçekleştikten sonra, paylaşım alanına "x. Takımın analiz cevabı - tarih" başlıklı, takımın bütün sınıfta kalan arkadaşlarını içeren tek bir mesaj yazacak. Takımın en iyi kilo veren üyesinin de mesajını denetleyip takip edecek.

takımın en iyi kilo verenine düşen görev:
deneyimlerini bizimle paylaşım alanında paylaşacak.

bu mesajı analizin yapıldığı ay yazmayan kaptanın takımı, bundan böyle analiz dışı bırakılacak. Kimsenin peşinden koşup da mesaj yazmadın, demeyeceğim de şimdiden ileteyim.

birinci not : ben analizimin yapılmasını istemiyorum diyenler lütfen iletsin.
ikinci not: yukarıda açıkladığım şekilde en azından nisan ayında yapacağıma söz veriyorum. Bakalım ne kadar zamana mal olacak, buna değecek mi..vs dolayısı ile bu kararımı nisan ayındaki gelişmelere göre değiştirebilirim. Ama sanki yapılabilir gibi geliyor bana.. önemli olan ilk aşamada yukarıdaki çatıyı bütün yarışmacılar için kurmak.. Sonra her ay, yeni veri girişi olacak.. Bakalım, hep birlikte görürüz durumu..
Yani.. Uzun sözün kısası.. Bu şekilde yapmaya gayret edeceğim.. Ama olur da zor gelirse, vazgeçtim dersem bana kızmayın lütfen.. A.s[/sıze]

6. Takımın güzelleri nerelerdesiniz. Herkes kayıplara karıştı. Ben ne yaptım biliyormusunuz. Koca bir dilim kek yedim.:mymeka: aebenim ben bugün karbonhidrat diyetine başlayamadım. akşam alışveriş yapıp listeye uygun malzemeler alıcam. dün işim vardı. çıkamadım. günah çıkarayım biraz.:Saruboceq:

selam kızlar bugün benim izin günüm ayda bir gün kendime izin verdim diyete tam 6 şubatta başlamıştım 6 kilo verdim bugünüde kendime hediye ettim fakat abartmadandelikafaduldensabah 2 dilim light ekmek peynir 3 zeytin bir tatlı sivri biber salatalık bol yeşillik şekersiz çay ve extra haşlanmış yumurta yedim arada yeşil çay içtim öğlen çok özlemişim az makarna yedim yoğurtlu ve bir kaşık pul biber soslu akşam haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum fazla abartmamışımdır umarım 3 gündür çok sıkı bi diyet uygulamıştım bugün biraz toparlanırım görüşmek üzrea.s.

6. Takımın güzelleri nerelerdesiniz. Herkes kayıplara karıştı. Ben ne yaptım biliyormusunuz. Koca bir dilim kek yedim.:mymeka: aebenim ben bugün karbonhidrat diyetine başlayamadım. akşam alışveriş yapıp listeye uygun malzemeler alıcam. dün işim vardı. çıkamadım. günah çıkarayım biraz.:Saruboceq:

tamam nazlım ben sana güveniyorum sen neyaptıgını bilirsin ne zaman hazırsın o zaman başla .....delikafadulden:1hug:
selam kızlar bugün benim izin günüm ayda bir gün kendime izin verdim diyete tam 6 şubatta başlamıştım 6 kilo verdim bugünüde kendime hediye ettim fakat abartmadandelikafaduldensabah 2 dilim light ekmek peynir 3 zeytin bir tatlı sivri biber salatalık bol yeşillik şekersiz çay ve extra haşlanmış yumurta yedim arada yeşil çay içtim öğlen çok özlemişim az makarna yedim yoğurtlu ve bir kaşık pul biber soslu akşam haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum fazla abartmamışımdır umarım 3 gündür çok sıkı bi diyet uygulamıştım bugün biraz toparlanırım görüşmek üzrea.s.

canım bu günkü menün hiçte diyet dışı degıl.. gayet güzel miktarını abartma yeter ... zaten arada bir vucud alışmasın diye . menüleri artırmak lazım ...a.s

Yumukum şu an kaç kilosun başlangıç için lazım bize......

sağol aebenim yarın başlıyorum karbonhidrat diyetine. bana olan güvenini boşa çıkarmıycam.

aeben bana o malum liste varya hanı benden haberiz yaptıptığın diyette ondan bişiler hazırla 50 yi geçemesin :roflol:
ben gelcem sana :roflol:...

sağol aebenim yarın başlıyorum karbonhidrat diyetine. bana olan güvenini boşa çıkarmıycam.
aslında bende haftasonu normal diyet yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum hem devamlı yapmak istemiyorum . .....kaydirigubbakcemile2

ayrıca paylaşım alanınıda paylaştıgın için aferin ...:1rolleyes:

aeben bana o malum liste varya hanı benden haberiz yaptıptığın diyette ondan bişiler hazırla 50 yi geçemesin :roflol:
ben gelcem sana :roflol:...
:roflol: tamam kıs ben fırını tavuk kebab doldurayımmm :roflol::roflol::roflol:0 puannnnnn:roflol::roflol:

aslında bende haftasonu normal diyet yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum hem devamlı yapmak istemiyorum . .....kaydirigubbakcemile2

ayrıca paylaşım alanınıda paylaştıgın için aferin ...:1rolleyes:

bende sürekli devam etmek istiyorum bu diyete ama benim sabahları 2 adet kuru kayısı yemem lazım benim bağırsak problemim var fazla çalışmıyo oda puanlarımı sabah arttıracak. yemeklerimin % 90 nını evden gerireceğim.

he o ii bak tamam at sen ben gelcem zaman fırına tavukları :roflol:
yanınada şöle 250 gr kadar yğurt koy 12 ile kapatalım günü :roflol:...

Back