- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iple çekecem .........................delikafadulden az önce akrebe cevap yazmıştım ama site kapandı ..... neyse bende kalsın ...HEYA HESAP YAPTIM TABE KOMUTAN ZATEN EŞİN GELDİKCE İSTERSEN HER HAFTA CIKABİLİRSİN SORUN YOK DEMİŞ BİZDE TIRSIYODUK HER AY GÖRÜŞÜYOZ KIZAR DİE 5 YTL BİTENE KADAR HER HAFTA GELİRİM BİLE kaydirigubbakcemile2 YA İŞTE ERKENDEN GELECEM NASİP OLURSA İSTASYONDA BULUŞURUK HAVA GÖZEL OLASA MAGAZA FALAN GEZERİK YAPARIZ BİŞİLER O GÜN GELSİNDE
AAAAAAAAAAAA. GÜLAYDAMİ ALDI ... çatlak kiremitler.....kaydirigubbakcemile3 ne sahtesi kıs pınarla aynı yerden aldık zaten orda tanıştık ...sositososito
allah gönlünüze göre versin sizde pınar gibi erir bitersiniz . inşallah ....:jeyyar:sositososito
he valla gülayıda al ... perüde ...... kızlar yanlız o zamana yaklaşımda yapalım pılanı .. hiç ummadık şeyler çıkıyo demi bediş ..yerimseniben o gün yaklaşsın öyle yapalım pılanımızı ...:lepi:kito gel gel aebene çaya gidek ikimiz...
6. Takımın güzelleri nerelerdesiniz. Herkes kayıplara karıştı. Ben ne yaptım biliyormusunuz. Koca bir dilim kek yedim.:mymeka: aebenim ben bugün karbonhidrat diyetine başlayamadım. akşam alışveriş yapıp listeye uygun malzemeler alıcam. dün işim vardı. çıkamadım. günah çıkarayım biraz.:Saruboceq:
selam kızlar bugün benim izin günüm ayda bir gün kendime izin verdim diyete tam 6 şubatta başlamıştım 6 kilo verdim bugünüde kendime hediye ettim fakat abartmadandelikafaduldensabah 2 dilim light ekmek peynir 3 zeytin bir tatlı sivri biber salatalık bol yeşillik şekersiz çay ve extra haşlanmış yumurta yedim arada yeşil çay içtim öğlen çok özlemişim az makarna yedim yoğurtlu ve bir kaşık pul biber soslu akşam haşlanmış tavuk 3 kaşık pilav yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum fazla abartmamışımdır umarım 3 gündür çok sıkı bi diyet uygulamıştım bugün biraz toparlanırım görüşmek üzrea.s.
şuan 81 kiloyum canımYumukum şu an kaç kilosun başlangıç için lazım bize......
aslında bende haftasonu normal diyet yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum hem devamlı yapmak istemiyorum . .....kaydirigubbakcemile2sağol aebenim yarın başlıyorum karbonhidrat diyetine. bana olan güvenini boşa çıkarmıycam.
:roflol: tamam kıs ben fırını tavuk kebab doldurayımmm :roflol::roflol::roflol:0 puannnnnn:roflol::roflol:aeben bana o malum liste varya hanı benden haberiz yaptıptığın diyette ondan bişiler hazırla 50 yi geçemesin :roflol:
ben gelcem sana :roflol:...
aslında bende haftasonu normal diyet yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum hem devamlı yapmak istemiyorum . .....kaydirigubbakcemile2
ayrıca paylaşım alanınıda paylaştıgın için aferin ...:1rolleyes: