Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bediş bi puroblem görünmüyo .......vay 94 etap olmuş ha .......kaç cuma geçmiş biz geleli üfff ....
[ı]anaaaa
bu ne kıss
herkes beni görüyor rüyasında. ölecek miyim ne :1shok: Panik atağım başlayacak şimdi
Peki zayıfmıydım kütocann laelaelaelaelae[/ı]
Asün fena degil ama şü 3 kaşık olan vatandaş göze çarpıyo biraz......-tatlicadiarzu-dün ne yedimm
sabah 3 adet etiform
ara 1 ayran
öğlen etli patates + salata
ara 1 yoğurt
akşam bezelye + 3 kaşık pilav + salata + yoğurt
else pasteneci güzeli nerdesin bugün paylaşımın düşüyo daha 1 hafta oldu cadııı bizi aldatıyon demi hamileler topiginde bir gün bende gidiyom özgenin yanına diyip gelecen . he valla ..................
he kız pek gözeldin eski halin yeni halin die eklemiişin eskiden sarısınmısın son halin koyu renk sactı cok yakışmıştı cıpcıtırdın vala
Asün fena degil ama şü 3 kaşık olan vatandaş göze çarpıyo biraz......-tatlicadiarzu-
niye beni rüyasında gören yok yavs ...naniknanik yoksa kabusunuz olurum diyemi :roflol::roflol:b elimde oklava ne yedin niye yedin diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik
[ı]kütom adına sevindim bacım
hızlı hızlı gider gelirsin artık ve bu koşturmalarla 70 i görürsün inşallah[/ı]
kıs pinti akrebim benim hemende hesap yaparmış .....delikafaduldenAeben cuma günü angaraya geliyom bennn tamda ogun hızlı tren acılıyo her saat bası varmış hemide tanışma amaclı mart sonuna kadar 5 liraymışş
buakşam anneme gidiyorum memlekete şimdiden kandırmaya çalışıyor beni
akşam ıspanaklı börek yapayım diyor,yarın ne yemek istersen onu yaparız diyo
sanki ben burda yemek yapmıyorum:)anne işte kıyamıyor
pazar gününe de hamurişleri planlıyor
biri annemi durdursuuun!!!
kıs pinti akrebim benim hemende hesap yaparmış .....delikafadulden
haftaya geliyon yani inşallah bu sefer bi puroblem çıkmaz du bakalım o gune dogru yol alalımda ...:lepi:sositososito