• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam bediş bi puroblem görünmüyo .......vay 94 etap olmuş ha .......kaç cuma geçmiş biz geleli üfff ....

Hhaaa bugün ben ruyamda asiyi gördümm buraya video eklemiş aynanın önunde cekinmiş turkuaz esofmanlarla falan :))

anaaaa
bu ne kıss
herkes beni görüyor rüyasında. ölecek miyim ne :1shok: panik atağım başlayacak şimdi :delphin:
peki zayıfmıydım kütocann laelaelaelaelae

dün ne yedimm

sabah 3 adet etiform
ara 1 ayran
öğlen etli patates + salata
ara 1 yoğurt
akşam bezelye + 3 kaşık pilav + salata + yoğurt

[ı]anaaaa
bu ne kıss
herkes beni görüyor rüyasında. ölecek miyim ne :1shok: Panik atağım başlayacak şimdi :delphin:
Peki zayıfmıydım kütocann laelaelaelaelae
[/ı]

he kız pek gözeldin eski halin yeni halin die eklemiişin eskiden sarısınmısın son halin koyu renk sactı cok yakışmıştı cıpcıtırdın vala

dün ne yedimm

sabah 3 adet etiform
ara 1 ayran
öğlen etli patates + salata
ara 1 yoğurt
akşam bezelye + 3 kaşık pilav + salata + yoğurt
Asün fena degil ama şü 3 kaşık olan vatandaş göze çarpıyo biraz......-tatlicadiarzu-

niye beni rüyasında gören yok yavs ...naniknanik yoksa kabusunuz olurum diyemi :roflol::roflol:b elimde oklava ne yedin niye yedin diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik

else pasteneci güzeli nerdesin bugün paylaşımın düşüyo daha 1 hafta oldu cadııı bizi aldatıyon demi hamileler topiginde bir gün bende gidiyom özgenin yanına diyip gelecen . he valla ..................

else pasteneci güzeli nerdesin bugün paylaşımın düşüyo daha 1 hafta oldu cadııı bizi aldatıyon demi hamileler topiginde bir gün bende gidiyom özgenin yanına diyip gelecen . he valla ..................

patroncum başımdaydı sabahtan beri napıyımlaelaelaelaelae
hamiş olup gitme ihtimalim yok daha burdayım ben
hamilelik sadece hayal
yazdıklarınızı okuyordum
biraz önce tartıldım 250 gr daha gitmişhihoyyyt

şekeler bizim listeyi de bi kontrol edin bakem

buakşam anneme gidiyorum memlekete şimdiden kandırmaya çalışıyor beni
akşam ıspanaklı börek yapayım diyor,yarın ne yemek istersen onu yaparız diyo
sanki ben burda yemek yapmıyorum:)anne işte kıyamıyor
pazar gününe de hamurişleri planlıyor
biri annemi durdursuuun!!!

8. TAKIM * *9 .ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 62,9 ) / 60,0 / 2,9 / 4,61% )
asi_deniz ( 90,8 ) / 90,8 / 0,0 / 0,00% )
husel ( 74,5 ) / 73,0 / 1,5 / 2,01% )
lubabe ( 73,6 ) / 73,6 / 0,0 / 0,00% )
LİLLYUM ( 68,5 ) / 68,1 / 0,4 / 0,58% )
hozlemk ( 79,9 ) / 79,8 / 0,1 / 0,13% )
tinkimi ( 78,0 ) / 78,0 / 0,0 / 0,00% )
azad ( 63,0 ) / 62,5 / 0,5 / 0,79% )
çitos ( 110,6 ) / 109,2 / 1,4 / 1,27% )
morkelebek ( diskalifiye oldu )
duru16 ( 81,3 ) / 80,5 / 0,8 / 0,98% )
selma12 ( 83,5 ) / 83,4 / 0,1 / 0,12% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 866,6 ) / 858,9 / 7,7 / 0,89% )

Aeben cuma günü angaraya geliyom bennn tamda ogun hızlı tren acılıyo her saat bası varmış hemide tanışma amaclı mart sonuna kadar 5 liraymışş

hadüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kütom adına sevindim bacım
hızlı hızlı gider gelirsin artık ve bu koşturmalarla 70 i görürsün inşallah

he kız pek gözeldin eski halin yeni halin die eklemiişin eskiden sarısınmısın son halin koyu renk sactı cok yakışmıştı cıpcıtırdın vala

hee kıss küto saçlarımı değiştiricem yaza.
demek ki yazın o dediğinden olucam :1rolleyes:

Asün fena degil ama şü 3 kaşık olan vatandaş göze çarpıyo biraz......-tatlicadiarzu-

niye beni rüyasında gören yok yavs ...naniknanik yoksa kabusunuz olurum diyemi :roflol::roflol:b elimde oklava ne yedin niye yedin diye .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik

evet aebenim onu yememeliydim :mymeka:
eşim bu ara taktı bana. kendisinin de kilo vermesi gerek ama vermek yerine benim vermememi tercih ediyor kaydirigubbakcemile dün akşam itiraf etti. ben dikkatli beslenince ye ne olur sanki falan der. dün akşam pilavdan 1 kaşık alacaktım aslında oğlum da arttırdı. eşim zorla bana yedirdi onu. neden kilo vermemi istemiyosun dedim. ben kiloluyum dedi kaydirigubbakcemile3 neyse en azından beni beğeniyor böyle :asigim:

Aeben cuma günü angaraya geliyom bennn tamda ogun hızlı tren acılıyo her saat bası varmış hemide tanışma amaclı mart sonuna kadar 5 liraymışş
kıs pinti akrebim benim hemende hesap yaparmış .....delikafadulden

haftaya geliyon yani inşallah bu sefer bi puroblem çıkmaz du bakalım o gune dogru yol alalımda ...:lepi:sositososito

buakşam anneme gidiyorum memlekete şimdiden kandırmaya çalışıyor beni
akşam ıspanaklı börek yapayım diyor,yarın ne yemek istersen onu yaparız diyo
sanki ben burda yemek yapmıyorum:)anne işte kıyamıyor
pazar gününe de hamurişleri planlıyor
biri annemi durdursuuun!!!

ELSEM SAKIN TAHRİKLERE KAPILMA YEME ONLARDAN COK FAZLA BİLİYOSUN VERMEK ÖLÜM ALMAK 1 DAKİKA :roflol:

kıs pinti akrebim benim hemende hesap yaparmış .....delikafadulden

haftaya geliyon yani inşallah bu sefer bi puroblem çıkmaz du bakalım o gune dogru yol alalımda ...:lepi:sositososito

HEYA HESAP YAPTIM TABE KOMUTAN ZATEN EŞİN GELDİKCE İSTERSEN HER HAFTA CIKABİLİRSİN SORUN YOK DEMİŞ BİZDE TIRSIYODUK HER AY GÖRÜŞÜYOZ KIZAR DİE 5 YTL BİTENE KADAR HER HAFTA GELİRİM BİLE kaydirigubbakcemile2 YA İŞTE ERKENDEN GELECEM NASİP OLURSA İSTASYONDA BULUŞURUK HAVA GÖZEL OLASA MAGAZA FALAN GEZERİK YAPARIZ BİŞİLER O GÜN GELSİNDE

Back