çok üzüldüm nazlıcım bahsetmiştim hatırlarsın bizim şirkette yaptı eşimin şirketi hatta maaşının % 40 gibi ciddi bir rakamı kesiyor geçen yıl zam ayında maaşlarımızın yarıya düşeceğini birisi söyleseidi inan asla izin vermem defolup giderim derdik ama bu yıl tüm dünyada durum aynı yapacak birşey yok haa haksız yere kesiyorlarsa allahım 2 katını çıkarır zaten onlardan bunuda böyle bil canım içini ferah tutmaya çalış. Bizim aylardır kesiliyor ama yakında devlet kesintimiz olan % 25 lik fakları tüm elemanlara geri ödeyecek 6 aylık bir ödenek sende muhasebe ile konuş başvursunlar devletin firmaların eleman çıkarmasını önlemek için yapmış olduğu bir kalkınma planı bu bizim 30 gün açlışan tüm elemanlarımız yararlanacak part timeler hariç bilgin olsun canım internetten bir araştır sun onlara helede sizinde ssk ya aldığınız ücret ödeniyorsa bir süreliğinede olsun hiçbir kaybınız olmayack. Bilgine canım... :1hug:
biliyorum refim bizim muhasebe başvurdu. Bide ben 2 şirkete bağlı olduğum için maaşımın yarısını ordan yarısınıda burdan alıyorum . En azından bu benim için iyi oluyo diğer firmanın maaşları aksamıyo en azından.