- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
http://www.kadinlarkulubu.com/kebaplar/257158-patlicanli-kebap-resimli.html
fıstıklar burda resim görünüyomu acil diyin bana bekliyorum ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/kebaplar/257158-patlicanli-kebap-resimli.html
fıstıkım son koydugummu 3 tane mi öncekilerde görünüyomu . bende hepsi görünüyo ...:bbo: diger ıslar görememiş ....delikafaduldenaebenim resim var
heh bizde görünüyo digerkıslarda niye görünmüyoki aceppp ....:uhm:Aebenim ilk sayfada 2 resim 2. Sayfadada 1 adet resim var. Ilk başta pişmemiş haliyle ızgaranın üzerinde var 2. Resim dede tabaktaki haliyle var .2. Sayfadada tabaktaki haliyle var.
Afiyet olsun yaramsın ......kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar herkese nasılsınız?
ben sabaha simit ve şekersiz çayla başladım
geceyarısı kocişle simit diye delirdikkaydirigubbakcemile3
fıstıkım son koydugummu 3 tane mi öncekilerde görünüyomu . bende hepsi görünüyo ...:bbo: diger ıslar görememiş ....delikafadulden
fıstıkım son koydugummu 3 tane mi öncekilerde görünüyomu . bende hepsi görünüyo ...:bbo: diger ıslar görememiş ....delikafadulden
olmamı hemen refim ....http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/257124-yesil-mercimekli-yogurt-corbasi-resimli.htmlHepsi görünüyor kuzum merak etme yanlız ben çorbanınr tarifine ulaşamadım malesef onunda linki var mı şekerim ??? :1hug:
hepsi görünüyor
patlıcan ve et sevmeme rağmen çok lezzetli görünüyorcokacimcoook
demek senın ilgi alanın pasta börek ....kaydirigubbakcemile3
ben buyük fırının ızgarasında yaptım ref ... çevire çevire bide arada suyunu kaşıkla üstüne gezdirdim ......cokacimcoook tabi o gördügün şekilde tepsi içinde suyu tepsiye akıyo ve üstüne takrar gezdiriyosun .....tepsi içi ızgarada :1hug: yani ...o gördügün şekilde giriyo fırına ..Aabencim birşey sorucam şu kebapla ilgili canım sen tepside yapmışsın bizde tepsiye dizip yapsak olmaz mı veya sen öyle yepmadın mı ızgaraya dizince tğm fırın mahvoluyor bir yemek için 1 saat işçilik fırın temizliyorum off o yüzden fırın yemeği pek yapamıyorum malesef olur muuu tepside kuzum.
çocuklar hasta olana kadar biz olsak razıyım vallaha .....kafamçokkarıştı
bu da zor oluyor canım o zamanda çocuklara bakamıyoruzÇok üzgünüm çoook
ginemi ....ay senın misafirlerde ta sabahtan haber veriyolar anam hazırlık yapsın diye masustan .....
ben buyük fırının ızgarasında yaptım ref ... çevire çevire bide arada suyunu kaşıkla üstüne gezdirdim ......cokacimcoook tabi o gördügün şekilde tepsi içinde suyu tepsiye akıyo ve üstüne takrar gezdiriyosun .....tepsi içi ızgarada :1hug: yani ...o gördügün şekilde giriyo fırına ..
kız kilo veremeyince aşçılığamı başladın bacıııııolmamı hemen refim ....http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/257124-yesil-mercimekli-yogurt-corbasi-resimli.html
buyur burdan olsada içsek sıcak sıcak .....-tatlicadiarzu-
demek senın ilgi alanın pasta börek ....kaydirigubbakcemile3
arkadaş yeni galibaaevet malesef yemek çok fazla yemem ama aburcubur ve hareketsizlikten kilo alıyorum
sebzeciyim aynı zamanda ama kociş te etçi malesef
bizim evde yemek yapmak sorun oluyor
kuzum patlican kebabını fırında yaparsan zaten tepside olur..dışardan su katmadan domatesin ve sebzeni suyuyla pişer..şişte yaparsan mangalda olur..şeker.Aabencim birşey sorucam şu kebapla ilgili canım sen tepside yapmışsın bizde tepsiye dizip yapsak olmaz mı veya sen öyle yepmadın mı ızgaraya dizince tğm fırın mahvoluyor bir yemek için 1 saat işçilik fırın temizliyorum off o yüzden fırın yemeği pek yapamıyorum malesef olur muuu tepside kuzum.
yiyip spora gidiyo anacıım bukıslar ben platese kaçarrrrr.......................
sen tepsiyle yap şeker..ızgarasında hem uğraştırır hemde temizlemesi zor olurYaa ben herhalde bugün geç anlıyorum öylece tepsi ile mi koydun fırına yoksa tepsiden alıp ta ızgaraya mı dizdin anlamadım yakında bende yapıcamda kaydediyorum şimdi :)
evet ref öylece tepsiyle koydum kıs ........kaydirigubbakcemile3Yaa ben herhalde bugün geç anlıyorum öylece tepsi ile mi koydun fırına yoksa tepsiden alıp ta ızgaraya mı dizdin anlamadım yakında bende yapıcamda kaydediyorum şimdi :)
evet ref öylece tepsiyle koydum kıs ........kaydirigubbakcemile3