Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ceylinim cumaya kadar verirsin aldığını canım sıkma canını .
inş verebilirm nazlıcımmm.. çok daüzgün degilim aslında ama insan 1 kiloyu birden görünce şok oluyo resmenn:=)) sana da geçmiş olsun canımmm
ceylin nışanınız hayırla geçmiş darısı dügününüze ve senın başına ve nazlının .....
yogurtla kahvaltı ettim ilaçlarımı alıp uzanacam biraz ben hec iyi deilim akşama görüşürük inş. Allaha emanetsiniz byby
kızlar göbişten taaaaaaammmmm 4 cm incelmişim şok oldum sabah ölçünce..tekrar tekrar ölçtüm doğru...1 cm. De basenden incelmişim...eee hareketlerim,az yemem ve slim kremim işe yarıyor yupppiii....
Kütom geçmiş olsun canım yat dinlen,dinlenince geçer emin ol....
pınarım şu kremin adını tam olarak verebilirmisin canım bende bir bakayım.
saolun kızlar msn den kalkamadımm ay çok güsel bi habar aldımm yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızım gezmeğe gidecem haberi söyle öyle gideyim çatlarım vallahi...delikafadulden
:1shok::1shok::1shok:kıs hamilemisinnnn .....delikafadulden:sm_cool:hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv: