Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünkü menüm 11.00 kahvaltı Sahanda 1.5 yumurta 1 dilim beyaz peynir Domates salatalık Siyah ve yeşil zeytin salatası 1 dilim kakaolu tahin helvası Şekersiz çay
15.00 ara 1 kayisi 3 kiraz Şekersiz çay
17.30 aksam (yolda yedim) 1 parça tavuk ızgara ve yeşil salata
20.30 aksam (misafir geldiğimiz evde zorla yedirildim) 1 kaşık pirinç pilavı 4 parça kuşbaşı haşlanmış et 1 kaşık kıymalı yumurta 2 kaşık çoban salata
Bu saatten sonra sadece çay içerim 1.5 lt su 2000 adım
Sahur tereyaginda 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 cay kasigi pekmez
İftar 20.10 yarım kase tavuk suyu corbasi 1 dilim firinda makarna 1 çatal patlican yemegi
Ara 22.00 maden suyu 2 top dondurma
**spor yaklasik 1 saat belki daha fazla iftar sonrasi yurudum. Gün icinde de sürekli disardaydim yuruyus halindeydim **su az 1 bucuk litre olmustur sahura kadar icerim
Sahur 1 yumurtadan kıymalı menemen 1 kare dilim pide
İftar Yarım kase Mercimek çorbası 3 kaşık patlıcan musakka 4 köfte Avuç içi kadar kuzu kebabı Bir kare dilim pidenin sadece susamlı tarafı farketmeden yemişim farkediniz hemen bıraktım kalanını 10 bardak su 1 bardak portakal suyu 1 yudum kola 1 kayısı 4 çilek 5 yeşil erik
3000 adım
Misafirlikten günahım bu kadar tatlı yemedim dikkat