Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar kızlar Sabah uyanması çok zor oldu malum 3 e kadar seçim sonuçları bekledik Öğlen 13.30 da kahvaltı 2 yumurtalı omlet 5 tane sucuk Domates çay Akşam 20.30 Tavuk sote Salata Ayran
Tempolu 3000 adım Yavaş tempolu 7000 adım Su şimdilik 2,5 litre
Slm kizlar dünki menüm Aslinda oruc tutacaktim hatta 15.00 a kadar orucluydum sonra orucum kirildi 15.30 da Bir kase kisir 3 ü bir arada cayim Bir avuc cerez
Bugunki menüm kizlar Sabah yine isim vardi ciktim Kahvalti yapamadim 11.00 disarda kahve ictim sekersiz sütsüz Öglen 13.00 3 yemek kasigi melemen Yarim dilim ekmek
Ara 3 ü bir arada cayim
Aksam 15.00 Bir Tabak kabak haslama 2 yemek kasigi labne
Sabah 10:00 Bir dilim ekmek, yogurt, bir dilim mozarella peyniri, domates basilik sirkesi, reyhan yapraklari 2 yumurta 6 zeytin Bir dilim emmentaler peynir
1.5 litre su sporum 1.5 saat tempolu yürüyüş 225 puan 1 saat yavaş tempo yürüyüş 60 puan toplam 285 puan Kirmizi pabuc senin için yolu uzattım cezamı yapayım diye :)