Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EElif_EylulCordeliaZipzip- İlk menüm ile başlayayım Bugün omad yaptım. 4-5 yemek kaşığı yulaf ile sütlü yulaf lapası Üzerine 1 yemek kaşığı şekersiz fındık ezmesi 1.5 tatlı kaşığı şekersiz dört meyve reçeli 2 yemek kaşığı yağsız lor 2 domates
Spor 2000 adım 5 dk pilates 5 dk stepper toplam puan: 265
4 temmuz öğün paylaşımı(unutmuşum kızlar kusura bakmayın) 11.30=haşlanmış yumurta 1dilim etimek 1yk labne 3 yeşilzeytin domates salatalık çay 14.30=2 adet sade activia 19.00=250gr et salata 2yk barbunya pilaki 2yk humus 3yk yoğurtlu semizotu 3-4 kornişon turşu 6-7 patates kızartması ve 2 duble rakı (üzgünüm evlilik yıl dönümü önden kutlandı da normalde 7 temmuzdu.) Su 2 litre üstü Dünkü adımda bu kadar oldu. Zipzip-EElif_EylulCordelia
Adım yarışı hangi gün başladı unuttum. Perşembeden itibaren adımlarım.
1 Temmuz Perşembe 11.306 adım - 1130 p 2 Temmuz Cuma 6354 adım - 635 p 3 Temmuz Cumartesi 2648 adım -264 p 4 Temmuz Pazar 17905 adım - 1790 p
Cordelia canım düzenlediğin listeleri günlük paylaşıyorsun biliyorum araya sıvıştım böyle kusura bakma ama telefonun sorunundandı. Düzenli devam ederim inşallah artık.